Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mama je hezci nez ja

Príspevok v téme: mama je hezci nez ja
třeba Natala

Dobry vecer. Mam uz delsi dobu problem. Pred rokem jsem se poznala se svym nynejsim pritelem.(je starsi o 10let) Bylo to pres zaliby, nejdriv jsem s nim jen kamaradila, pac jsme oba meli sve partneri. Ani jemu ani mne to neklapalo, nenapadlo by nas, ze jednou se my dva dame dohromady. Ukazala jsem ho doma rodicum. Hned si padli do oka. Povidali si a ja mela obrovskou radost, ze se jim muj novy kamarad libi a ze treba nekdy budem vsichni grilovat a takove ty predstavy. Moc kamaradu nemam a to pro mne hodne znamenalo, ze se libi i jim. Chodival k nam celkem casto a nasi byli radi. Vic si vsak vzdy povidal s mou mamkou. Zjistili, ze se jim libi stejna hudba, stejne umeni. Parkrat o ni prede mnou mluvil, jak by ji treba mohl pomoci s tim a s tamtim, nebo treba neco chce probrat jenom s ni i kdyz o tom muzu s ni mluvit klidne ja..A tak to zacalo. Moje obavy, ze se mu moje mamka libi. Ano. Je stihlejsi a i hezci. Je zajimava, moudra, maji hodne co probrat, to i ja s nim. Ale proste ona je hezci. A ona to vi. Hodne muzu ji obdivuje a zeny ji zavidi. Obleka se i dost vyzyvave a a take si hodne maluje rty na rudo, vypada fakt krasne a mlade. Ale zacinam mit obavy, ze by ji muj pritel chtel :(
Vsimla jsem si u ni, ze i jeji gestikulace kdyz mluvi s mym pritelem je hodne sebavedoma a rekla bych ze ho az provokuje. Ona se totiz rada libi. Treba ona by ho nikdy nechtela svest, ale myslenka, ze muj pritel zatouzi po me mamce me dovadi k placi az k nenavisti :( Naposled co spolu mluvili si muj pritel stahoval svetr aby schoval rozkrok, nebo mozna se mi to jen zadlo...nevim...snad ho moje mamka nevzrusuje ale nespis ano..Nebo si to jen namyslim...A pred tim..Mama kdyz ma prijit, hodne se snazi, vari speciality a on ji vzdycky chvali. To mi nevadilo. Az na poznamku druhy den. co jsem mela vzkazat mamce. Pry se mu o ty jeji svickove i v noci zdalo. Ostala jsem v soku. Pac kdyby mi tohle rekl, jeste pred tim, nez jsme spolu zacali chodit o mem jidle, brala bych to uz mozna snad i sexualne. Prosim pomozte mi.

třeba Natala

mam s ni dobry vztah. No a podle vas je normalni, ze me nechal vzkazat mamce, ze se mu o jeji svickove v noci zdalo? Neni to prehnane? Nebo jsem prehnana ja? Chapu, ze se jim chce zalibit, ale co kdyz ho pritahuje? Jednou mela takove to dlouhe lizatko, vona si ho lize treba tyden, kdyz ma chut na sladke..a ted uz je i mne blbe to psat, pac nevim jestli mi uz tohle nekdo uveri..jak je to zle...mama na nej mluvila a pri tom to lizatko do sebe cpala jako curaka kdyz to tak blbe reknu bez stydu ona si to neuvedomila a mozna jo ale bylo ji to u prdele :(
vim ted tohle zni tak silene, ze mi to snad nejde uverit.
prosim nevymyslim si, pomozte mi z toho ved. nechci se tim trapit. treba i kdyz se mu moje mama libi..co mam delat?

třeba Natala

ano, mam mamku i tatu. Oba vypadaji na svuj vek moc dobre. Mama by mi ho snad nechtela svest. Ale jak jsem psala, rada se libi a rada i provokuje, protoze je hezka a tak ji chlapi zobou z ruky :) Neni na tom nic spatneho, tedy az do te doby, nez mne napadla tato myslenka, ze ho snad pritahuje. To by mne asi znicilo. Je mi k placi. Ze sebe, ze nemam takove sebavedomi, ze mne to vudec napadlo a ze mozna je to pravda.

Filip TT

Na zaciatku pises, ze si ho ukazala "rodicom". To znamena, ze je tam aj otec....

S mamou mas aky vztah? Svojej dcere chce hadam len to najlepsie, nie?