Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mama je hezci nez ja

Príspevok v téme: mama je hezci nez ja
třeba Natala

Dobry vecer. Mam uz delsi dobu problem. Pred rokem jsem se poznala se svym nynejsim pritelem.(je starsi o 10let) Bylo to pres zaliby, nejdriv jsem s nim jen kamaradila, pac jsme oba meli sve partneri. Ani jemu ani mne to neklapalo, nenapadlo by nas, ze jednou se my dva dame dohromady. Ukazala jsem ho doma rodicum. Hned si padli do oka. Povidali si a ja mela obrovskou radost, ze se jim muj novy kamarad libi a ze treba nekdy budem vsichni grilovat a takove ty predstavy. Moc kamaradu nemam a to pro mne hodne znamenalo, ze se libi i jim. Chodival k nam celkem casto a nasi byli radi. Vic si vsak vzdy povidal s mou mamkou. Zjistili, ze se jim libi stejna hudba, stejne umeni. Parkrat o ni prede mnou mluvil, jak by ji treba mohl pomoci s tim a s tamtim, nebo treba neco chce probrat jenom s ni i kdyz o tom muzu s ni mluvit klidne ja..A tak to zacalo. Moje obavy, ze se mu moje mamka libi. Ano. Je stihlejsi a i hezci. Je zajimava, moudra, maji hodne co probrat, to i ja s nim. Ale proste ona je hezci. A ona to vi. Hodne muzu ji obdivuje a zeny ji zavidi. Obleka se i dost vyzyvave a a take si hodne maluje rty na rudo, vypada fakt krasne a mlade. Ale zacinam mit obavy, ze by ji muj pritel chtel :(
Vsimla jsem si u ni, ze i jeji gestikulace kdyz mluvi s mym pritelem je hodne sebavedoma a rekla bych ze ho az provokuje. Ona se totiz rada libi. Treba ona by ho nikdy nechtela svest, ale myslenka, ze muj pritel zatouzi po me mamce me dovadi k placi az k nenavisti :( Naposled co spolu mluvili si muj pritel stahoval svetr aby schoval rozkrok, nebo mozna se mi to jen zadlo...nevim...snad ho moje mamka nevzrusuje ale nespis ano..Nebo si to jen namyslim...A pred tim..Mama kdyz ma prijit, hodne se snazi, vari speciality a on ji vzdycky chvali. To mi nevadilo. Az na poznamku druhy den. co jsem mela vzkazat mamce. Pry se mu o ty jeji svickove i v noci zdalo. Ostala jsem v soku. Pac kdyby mi tohle rekl, jeste pred tim, nez jsme spolu zacali chodit o mem jidle, brala bych to uz mozna snad i sexualne. Prosim pomozte mi.

lolinka

Natala u teba je to docela komplikované a vieme o tebe, tvojom vzťahu k priateľovi a k matke veľmi málo, tak je aj ťažké niečo radiť. Najlepšie bude, keď s tým problémom pôjdeš k nejakej psychologičke a preberieš to dopodrobna s ňou. Či sú tvoje pocity oprávnené alebo si to len namýšľaš.

třeba Natala

pritel je praveze i ke mne velmi pozorny, take mne chvali, volame si kazdy den, vidime se kdy muzem, denne mi vyznava lasku. Verila jsem, ze jsme pro sebe stvoreni a stale v to verim. Treba si to vsechno jen namyslim. Mozna proto, ze moji rodice nesnasely vsech mych byvalych a ted prisel nekdo, kdo se jim libi, je pravda, ze takovych pratelskych jsem jich jeste nevidela.

Mesačný princ

lolinka - ale musíš uznať, že z určitého pohľadu jej mama vlastne pomáha :) Z určitého pohľadu je to taká selekcia na úkor jej dcéry. Nie je určite ľahké mať takú mamu ale na druhej strane možno jej to pomôže otvoriť oči.

lolinka

Mesačný princ v tomto máš pravdu, tiež sa mi nepáči, ako sa jej priateľ správa a že sa tak ľahko nechá očariť nejakou koketou a je tu na mieste pochybnosť, či je to do života ten pravý. Tiež mi príde že nie. Prečo nevychvaľuje svoju priateľku, určite by bolo za čo, prečo nepochváli jej sviečkovú alebo niečo iné. Môj priateľ pochváli vždy moje jedlo, a to aj vtedy, keď sa mi zrovna nepodarí, po každom jedle nezabudne poďakovať a pochváliť. A takto by to malo byť, lebo treba si ceniť nielen výsledok, ale aj snahu, je jasné, že mladá baba ešte nevarí tak skvele ako matka. O takomto priateľovi by som vážne porozmýšľala, či je to ten pravý do života, ale mať takúto matku musí byť tiež hrozne deprimujúce. Určite raz stretne muža, čo ju bude mať rád takú aká je, nie všetci muži majú radi kokety.

Mesačný princ

lolinka - pozri, aj neriešim čo by bolo keby! Ešte sa to nestalo. reagoval som na tému a je fakt, že ak toto dokázala jej mama, tak to spraví každá pekná ženská, ktorá vie flirtovať. Jej ho zvedú hocijaké iné niekde na ulici. Mama je aká je. Ok, možno sa rada ukazuje a dokazuje si, aká je mladá a že môže mať všetko.

No nie je to jej priateľ ale je to priateľ zakladateľky a podľa toho by sa mal správať čo nerobí. nechal sa očariť matkou a tá ho pomaličky spracuje.

Ja neviem čo robiť v takomto prípade. Viem len jedno, ak je chlap tak ľahko ovplyvniteľný, tak by s ním zakladateľka mala vzťah ukončiť ak sa bude naďalej správať takto. Nie je to problém jej matky ale jej priateľa!!!

Ženy majú mocné zbrane a ak s nimi aj vedia narábať je to pre muža hotová katastrofa ale vezmite si, že by sa nebodal vzali a mali deti. potom by jedného dňa jej manžel stretol niekoho podobného jej matke niekde na ulici alebo inde. čo myslíte, že by sa stalo??? Myslíte si, že by len tak okolo seba prešli?

Biela.Kobra

Natálka, súhlasím, že by si sa s ňou mala porozprávať. Tvoja mama je krásna a príťažlivá osoba a mnohé veci robí automaticky. Ale je v prvom rade mama. Iste ťa ľúbi a dokáže sa stiahnuť späť, keď vie, že ide o šťastie jej dcéry, len jej to ešte nedocvaklo. Vysvetli jej, že ti jej správanie ubližuje.
Ale neľutuj sa. Nie si nijaké hovno. Máš gény svojej mamy a máš aj gény svojho otca a určite to nie je nijaký ťuťmák, veď tvoja mama si mohla predsa medzi chlapmi vyberať. Možno nevyzeráš ako ona, ale máš svoju krásu a svoju silu, ktorú si po nich oboch podedila. Len sa musíš pozbierať a dovoliť tvojim vlastnostiam rozvinúť sa. Neber mamu ako svoju konkurenciu či nepriateľku, ale uč sa od nej. Hovoríš, že ona dobre varí, a ty? Ona sa to musela naučiť, nauč sa aj ty! Že sa dobre oblieka, a ty sa vari musíš obliekať do vreca? Že mama nosí hlavu hrdo hore, prečo by si ty mala hľadieť do zeme? Si dcéra svojej mamy, tak buď dcérou, na ktorú bude aj ona hrdá. Nemusíš celý život žiť v maminom tieni. Hádam už konečne prišiel čas, aby si začala vrhať vlastný tieň.

Filip TT

Mas tazku poziciu Naty.

Ked nemozes o tom hovorit otvorene, mas este moznost vysielat signaly. Mozes hovorit tie akoze vtipne poznamky o tom ze budes na nich ziarlit, alebo sa mozes tvarit vazne, tak aby si to priatel vsimol, ze nieco nie je v poriadku, alebo mozes jednoducho odchadzat z ich spolocnosti - ukazes, ze si tam pripadas zbytocna.

To pomyslenie, ze moja mama a moj priatel - to je naozaj sila. Mozes si ale stale hovorit, ze je to len podozrenie bez dokazu.

třeba Natala

kdyby se neco mezi nima stalo, prisla bych o nej i o ni...nemela bych uz nikoho a nic pro co zit asi bych se nechala zavrit do blazince, to bych nerozchodila :(

třeba Natala

asi bych umrela kdyby pomyslel na sex s moji mamou. Proste je to moje matka. Vecinou u lidi se mi stava kdyz mam nejaky pocit, neni to daleko od pravdy, proto me to desi.
Nechci aby neco chtela od meho pritele, ma sveho muze, ma vsechno co jsi zmysli, zabiji mne to. Je mi k placi rve mi to srdce

třeba Natala

Nevim no co delat. Sebevedomi mi kleslo. Citim se pred nima jako takohe hovno kdyz spolu mluvi :( a to ji rict nemuzu. rekla by ze na ni zarlim. to na 100%. ze je to muj problem ne jeji. nepochopila by, ze by mi opravdu mohla pomoct, kdyby mu dala pokoj a prestala od nej chtit to a tamto...