Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mama je hezci nez ja

Príspevok v téme: mama je hezci nez ja
třeba Natala

Dobry vecer. Mam uz delsi dobu problem. Pred rokem jsem se poznala se svym nynejsim pritelem.(je starsi o 10let) Bylo to pres zaliby, nejdriv jsem s nim jen kamaradila, pac jsme oba meli sve partneri. Ani jemu ani mne to neklapalo, nenapadlo by nas, ze jednou se my dva dame dohromady. Ukazala jsem ho doma rodicum. Hned si padli do oka. Povidali si a ja mela obrovskou radost, ze se jim muj novy kamarad libi a ze treba nekdy budem vsichni grilovat a takove ty predstavy. Moc kamaradu nemam a to pro mne hodne znamenalo, ze se libi i jim. Chodival k nam celkem casto a nasi byli radi. Vic si vsak vzdy povidal s mou mamkou. Zjistili, ze se jim libi stejna hudba, stejne umeni. Parkrat o ni prede mnou mluvil, jak by ji treba mohl pomoci s tim a s tamtim, nebo treba neco chce probrat jenom s ni i kdyz o tom muzu s ni mluvit klidne ja..A tak to zacalo. Moje obavy, ze se mu moje mamka libi. Ano. Je stihlejsi a i hezci. Je zajimava, moudra, maji hodne co probrat, to i ja s nim. Ale proste ona je hezci. A ona to vi. Hodne muzu ji obdivuje a zeny ji zavidi. Obleka se i dost vyzyvave a a take si hodne maluje rty na rudo, vypada fakt krasne a mlade. Ale zacinam mit obavy, ze by ji muj pritel chtel :(
Vsimla jsem si u ni, ze i jeji gestikulace kdyz mluvi s mym pritelem je hodne sebavedoma a rekla bych ze ho az provokuje. Ona se totiz rada libi. Treba ona by ho nikdy nechtela svest, ale myslenka, ze muj pritel zatouzi po me mamce me dovadi k placi az k nenavisti :( Naposled co spolu mluvili si muj pritel stahoval svetr aby schoval rozkrok, nebo mozna se mi to jen zadlo...nevim...snad ho moje mamka nevzrusuje ale nespis ano..Nebo si to jen namyslim...A pred tim..Mama kdyz ma prijit, hodne se snazi, vari speciality a on ji vzdycky chvali. To mi nevadilo. Az na poznamku druhy den. co jsem mela vzkazat mamce. Pry se mu o ty jeji svickove i v noci zdalo. Ostala jsem v soku. Pac kdyby mi tohle rekl, jeste pred tim, nez jsme spolu zacali chodit o mem jidle, brala bych to uz mozna snad i sexualne. Prosim pomozte mi.

lolinka

Mesačný princ službu jej nerobí. Je niečo úplne iné, keby ju podviedol s nejakou neznámou ženou, vtedy si poplače, oklepe sa a ide ďalej. Ale keď to urobí s jej vlastnou matkou, tak tá zrada sa nie sčíta, ale znásobí. Ako bude môcť žiť normálne ďalej a mať ešte niekedy normálne rodinné vzťahy. Rozvrátilo by to celú rodinu a to možno navždy.

lolinka

To čo máš za matku keď ti hovorí, že ty nie si tak dobrá ako on a žeby si mu ublížila? Nemala by jedna matka stáť za svojou dcérou a neponižovať ju? Však ona sama v tebe pestuje nízke sebavedomie takýmito rečami. Bývaš u rodičov? Ak nie, tak návštevy u nich výrazne obmedz. Ak áno, tak sa skús poobzerať po inom bývaní, ak sa dá. Povedz mamke, že sa ti nepáči keď ťa takto ponižuje a žeby mohla stáť viac na tvojej strane. Vyzerá to byť riadna koketa ktorej nie je sväté nič.

Mesačný princ

Podľa mňa ti mama robí vlastne službu a obrovskú. predstav si, že by niekoho podobného stretol v práci alebo niekde, kde chodieva?
Aj silná osobnosť dokáže určitému typu ľudí podľahnúť ale ak sa namotá na mamu, tak nikdy nebudeš mať perspektívny a šťastný vzťah. pretože tak isto môže okolo neho prejsť hocikto iný, použije tie isté zbrane a teba v okamihu nechá na ocot.

Je to veľmi dobrá taktika zo strany tvojej mamičky.

Ak sa na to pozrieš z tohoto pohľadu, tak...

Moireal

Aj ja by som radila sa o tom s mamou porozpravat. Povedat jej nech to nerobi, hoci jej lichoti, ze sa chlapom paci. Ono, takych ludi je na svete neurekom. Takych, co si mojkaju ego cez pritahovanie pozornosti opacneho pohlavia. A podla mna takych ludi bude v tejto dobe stale viac. Jedine, co si treba uvedomit, ze druheho cloveka nevlastnime a ze aj ked je s nami, vzdy sa mu budu pacit aj ine. Pokial ide o rodinneho prislusnika, to vzdy viac zaboli. Stalo sa mi to u segry a teraz to mam v opacnom garde, asi aby som mozno pochopila ako sa to deje v hlavach chlapov.
Ale nic ine nepomoze iba rozhovor s matkou. Lebo jej mozno lichoti, ze sa jej tvoj priatel venuje a jemu to lichoti, ze ona sa venuje jemu. Nemusi tam byt nieco sexualne, jednoducho si rozumeju. Ale ked ta to trapi a ja velmi dobre chapem, ako to vie boliet, povedz to mame, no a ak sa to nezmeni a stale budes mat ten hlodavy pocit, rozhodni sa tak, aby si uz netrpela, ukonci to. Tvoja matka je mozno pekna, ale ako uz bolo povedane, ty si ta mlada a navyse nikto sa nepaci kazdemu. Raz sa isto najde niekto, koho tvoja mama necha chladnym a z teba nespusti oci. :)

Filip TT

Natalia, tak to si ma poucila, ze sa da rozpravat aj o tomto, dakujem :)
Zvladla si to vyborne.

Inak ale vyzera to, ze mas fajn mamu, otvorenu s porozumenim. - Dalsi muz ci jej zlozil kompliment. :) Mozes sa s nou porozpravat zase?

třeba Natala

ano, zeptala jsem se ji jeste v dobe, kdy nevedela, ze jsme spolu zacali chodit. ptala jsem se ji, co si o nem mysli, ze jsem rada, ze si rozumi, jak ho bere a pak jestli ji pritahuje. Rekla mi ze ne, ze ho ma rada jako pribuzneho a jinak dala mi docela fajn odpoved, ona ho vnima jako andilka. Pak jsem se ji zeptala, proc se me prestala ptat, jestli se s nim nedam dohoromady a na to se mne zeptala teda jestli jsem s nim a jsem rekla ze ano. A zeptala jsem se ji, jestli je rada, ze jsem s nim. Rekla mi, ze ja nejsem tak dobra jako on a ze nechce abych mu ublizila. Zacala mi popisovat jeho povahu a ja myslela ze me roztrhne :D Jo zna ho, ja ale mnohem lepe..:)
Pak mi rekla, ze kdybych na nej s tim vyjela, ze on a ona neco, ze bych mu hodne ublizila. Take proto jsem si chtela s ni promluvit, aby mi pomohla. Podekovala jsem ji, rekla mi at se dam terapie pac si mysli, ze to mam z tech predeslych vztahu nezdravy pohled. Dala jsem ji zapravdu.Priteli jsem to nerekla, snad to nenajde, stydela bych se jak pes. Nedavno jsem cetla o tom, jak mama prebrala kluka svy dceri a asi proto mi zacaly ty obavy. Tata je v klidu, teda nevim, nemuvili jsme spolu o tom, za nim bych nesla, az kdyz by slo do tuheho. Ale mela jsem uz i ten pocit, ze je taky sleduje. Myslim, ze mama by ho nechtela svest. Ale vzdyt ma pozornost tolika chlapu pred kym se muze predvadet. At ty svy kocici drpaky dela na manzela :p Jo musela jsem s ni o tom mluvit. Jinak bych to dusila, hlava by mi explodovala a pak bych o tom mluvila uz jen na psychiatrii kam by mne zavrely.

Kýčera

Natalka, rodičia sme rôzní. Toto by mama dcéra robiť nemala, ona je staršia, ona má mať rozum, zodpovednosť, vidieť si viac od nosa...Mám opačný názor, a tak Ti navrhujem pekne sa s ňou porozprávať medzi štyrmi očami a povedať jej, čo Ťa trápi, ...Ako Ti ubližuje jej správanie, obliekanie a nedusiť v sebe tieto negatívne pocity...Tiež by som obmedzila návštevy Tvojho kamaráta u vás doma! A čo sa tej sviečkovej týka, tak musela byť skutočne dobrá, za tým by som nehľadala nič iné. Ak máš peknú mamu, pekná si aj Ty a máš niečo viac ako ona - mladosť! Tak si rieš svoje veci postupne, nezakrývaj pred nimi oči, aby si mala čistú hlavu a mohla takto rozmýšľať a konať!

Filip TT

Naty, ked sa tu riesia problemy vo vztahoch najcastejsia rada je porozpravat sa o tom s partnerom. Toto je ale pripad, ked sa o tom otvorene rozpravat neda. Ani s mamou, ani s tvojim milym.

Toto je vec, ktora by sa dala riesit jedine vtedy, keby bolo nepochybne ze nastala. Vsetko co si napisala su len indicie, ktore nic nedokazuju.

Nanajvys co by sa dalo, je utrusit nejaku akoze vtipnu poznamku k tvojmu priatelovi typu: Ty venujes mojej mame tolko pozornosti, ze ja budem tusim na nu ziarlit. Ale neodporucujem ti ani toto.

Riesit nieco u mamy je ulohou otca, do toho sa vobec nestaraj. To by bolo uplne mimo.

Naty, jedine co mas, je teda vyrovnat sa so svojimi myslienkami. Myslim si, ze ides na to dobre - ze sa tym nechces zaoberat ani keby to bola pravda. V tej myslienke je totiz predpoklad katastrofalneho zlyhania tvojej mamy voci otcovi a voci tebe. Toto som ale pochopil, ze nepredpokladas. Len sa bojis, ze pozornost priatela je presmerovana z teba na mamu. Ze mama ta zatienuje.

Tvoja mama ma zvyk jednat s muzmi flirtovacim sposobom. To moze na muza v prvom momente zaposobit, ale ked za tym nic nie je, prehliadne to a strati to ten pritazlivy naboj.

Sebavedomie ti to nemusi naburavat. Aj moja mama sa vedela s mojou priatelkou bavit lepsie ako ja, hovorila, ze je ako jej dcera. Vedeli spolu hodiny rozpravat. A priatelka dnes uz manzelka si ju vazila.

Inak to lizatko - to podla mna vies len z reklam, ze v muzovi by to malo evokovat predstavu oralu. Mna take ale napriklad vobec nenapadne - ja to viem tiez len z reklam, ze by ma to malo napadnut. Na mna to vobec eroticky ani vyzyvavo neposobi.

0vecka

heh jedna kamaratka si takto nasla priatela tusim o 12 rokov starsieho. Jej mame sa to nepacilo tak jej ho prebrala :) Mozno sa to stane aj tebe