Dobry vecer. Mam uz delsi dobu problem. Pred rokem jsem se poznala se svym nynejsim pritelem.(je starsi o 10let) Bylo to pres zaliby, nejdriv jsem s nim jen kamaradila, pac jsme oba meli sve partneri. Ani jemu ani mne to neklapalo, nenapadlo by nas, ze jednou se my dva dame dohromady. Ukazala jsem ho doma rodicum. Hned si padli do oka. Povidali si a ja mela obrovskou radost, ze se jim muj novy kamarad libi a ze treba nekdy budem vsichni grilovat a takove ty predstavy. Moc kamaradu nemam a to pro mne hodne znamenalo, ze se libi i jim. Chodival k nam celkem casto a nasi byli radi. Vic si vsak vzdy povidal s mou mamkou. Zjistili, ze se jim libi stejna hudba, stejne umeni. Parkrat o ni prede mnou mluvil, jak by ji treba mohl pomoci s tim a s tamtim, nebo treba neco chce probrat jenom s ni i kdyz o tom muzu s ni mluvit klidne ja..A tak to zacalo. Moje obavy, ze se mu moje mamka libi. Ano. Je stihlejsi a i hezci. Je zajimava, moudra, maji hodne co probrat, to i ja s nim. Ale proste ona je hezci. A ona to vi. Hodne muzu ji obdivuje a zeny ji zavidi. Obleka se i dost vyzyvave a a take si hodne maluje rty na rudo, vypada fakt krasne a mlade. Ale zacinam mit obavy, ze by ji muj pritel chtel :(
Vsimla jsem si u ni, ze i jeji gestikulace kdyz mluvi s mym pritelem je hodne sebavedoma a rekla bych ze ho az provokuje. Ona se totiz rada libi. Treba ona by ho nikdy nechtela svest, ale myslenka, ze muj pritel zatouzi po me mamce me dovadi k placi az k nenavisti :( Naposled co spolu mluvili si muj pritel stahoval svetr aby schoval rozkrok, nebo mozna se mi to jen zadlo...nevim...snad ho moje mamka nevzrusuje ale nespis ano..Nebo si to jen namyslim...A pred tim..Mama kdyz ma prijit, hodne se snazi, vari speciality a on ji vzdycky chvali. To mi nevadilo. Az na poznamku druhy den. co jsem mela vzkazat mamce. Pry se mu o ty jeji svickove i v noci zdalo. Ostala jsem v soku. Pac kdyby mi tohle rekl, jeste pred tim, nez jsme spolu zacali chodit o mem jidle, brala bych to uz mozna snad i sexualne. Prosim pomozte mi.
mama je hezci nez ja
:)
Filip, ďakujem. Pekné verzie si vybral!
Na želanie Kýčery hrajeme zakladelke témy Pane můj od Michala Tučného: (dve rozne videa):
www.youtube.com
www.youtube.com
Aj ja to tu sledujem,ale v tichosti.Zo zaciatku som mala respekt napisat,lebo som videla problem v mame.Stale ho vidim a preto...nechcela som moc do toho sprtat.Toto je dost citliva tema a vy ste jej to vsetci napisali s noblesou bez urazky ale s velkou podporou.
Je tam dobry partner a ...trosku obmedzit kontakt s mamou.To je moj nazor.
Ludia,keby Natalka nemala partnera,viete koho by som pri nej rada videla?
Petra s temy,ktora tiez viacerym prirastla k srdcu.
Ale ma ho a vyzera,ze je dobry.
Drzim palce moc aj ja.
- Ľudia, ste skvelí! Všetci, čo ste ju podporili, ďakujem!
-Filip, aj Ty! A dal si to v jej rodnom jazyku. Mám však na Teba ešte jednu prosbu a dúfam, že sa tu objavíš. Pošli jej, prosím, pieseň Pane můj od Michala Tučného, možno ju poteší. Ja to neviem. Vrelá vďaka!
:) bude dobre
Ta svadobna fotografia je dobry napad. Nech sa vam dari! :)
drzime ti palce :)
Natálka, teším sa, že Ťa zaujala tá Filipova modlitba a že si poďakovala. Tak Ti na Tvojej novej ceste prajem veľa šťastia a pokoj v duši boľavej...
Dekuji vam vsem moc, ze jste mi venovaly cas a snazili jste se mi pomoc, opravdu, vazim si, ze jste byli ochotni. Dekuji take za pripomenuti modliteb, to je presne co udelam. Proste to necham na nej at se deje co se deje.
Jeste jednou dekuji, je mi mnohem lepe a uz necitim nasi ani vztek. :)
Take vam preji at se vam dobre dari.
Treba za par let sem prilozim fotogarii z nasi svatby :))))