Ahojte,,nevie mi niekto poradit ako na cloveka,ktory nevie co chce?ako s nim komunikovat ,alebo co robit, aby sa vztah nerozpadol?jedna sa o 33r polovicku ,pri pokusoch o rozhovor na nic nevie odpovedat a pri dlhsiom rozhovore je schopna sa aj rozist napriek tomu ze by to neskor lutovala
nevie co chce
Vikkii ja som mala priatela, 33 r. a taktiez nevedel co chce ;-) takze stava sa a nie je to vynimka :-)
to mi nejde do hlavy aby clovek v takom veku nevedel co chce
Ono je dlhsie ale tam stale bola vycerpana z prace z kolegine tak to chapal robía dlho12h na smeny je jasne ze clovek je taky potom zasa v praci mala ten postoj ze nevie co chce ci skomunikaciou s koleginou alebo co sa tyka volna a teraz to preniesla uz i medzi nas.ked sa jje priamo pytal ci chce koniec odpovedala neviem stym ze ona hlada odpovede cize som na krizovatke a nevien kde ci nacom som ale asi ano je lepsie sa stiahbut tlacenie by malo opacny efekt
Podla mojej skusenosti ide zo vztahu von. Nema ti co povedat, lebo na tebe sa nezmenilo nic. Myslim si, ze sa zmenil jej pohlad na teba. Asi sa jej uz nezda take dobre byt s tebou. Mozno sa jej to v skutocnosti nezdalo nikdy, ale ani to nebolo to take zle, aby to hned zavrhla, tak tomu dala prilezitost. Uz tu boli take temy, ze pary to dlho spolu tahali, ale dievcina z toho chlapika nebola paf. Minimalne dva som tu videl, ze povedala nie v okamihu, ked jej partner priniesol zasnubny prsten. A bol koniec. Jeden z nich bol po 6 rokoch chodenia.
Nepozoroval si uz dlhsie, ze ten vztah straca iskru? Ze sa na seba uz tak netesite?
Adria ti inak radi dobre - otravovanie a nadbiehanie to teraz nezachrani. Nezostava ti nic ine, len byt trpezlivy a prejavovat respekt k jej rozhodnovaniu.
@Cau Adria. :)
Nebudem sa vyjadrovat k tomu, co si teraz naposledy napisal ale ak ti mozem poradit - stiahni sa. To znamena nelez za nou, nevolaj a vkuse jej nepis. Staci 1sms raz za dva dni, no skor by som to nechala na nej nech sa ozve sama ked jej budes chybat. Ak jej budes. Netlac a stiahni sa
Niesme zasnubeny.ja to planoval alebo vlastne skusil a odmietla prsten.a ineho nema to sme si vyjasnili.tvrdi ze ona si potrebuke zodpovedat otazky vo svojpm vnutri.ale tak zahodit vztah koli tomu je hlupe hlavne led vam nevie do oci povedat dovod preco.deuha strana si myslim zasluzi odpoved nech je akakolvek.kedze len tak ze neviem trucovat nebudem predsa aspon nie dospely clovek by to nemal robit ale muzsle a zenske zmyslanie sa lisi,ale ak naozaj chce koniec a nepovie to asi naozaj stym uz nic nezrobim.ale ledze ani na to nevie odpoved tak..vcera ma odbila tym ze vela sa pytam a ona nevie sa ma naa odpoved ze ich musi najst a tym skoncila debata
Ona vie co jej je, co jej vadi prekaza, co jej sadlo na nos. No nie kazdy ma gule to aj povedat druhej strane. Dovody, preco ti to nepovie, mozu byt rozne
vela ani ja sam neviem,,nie nebolo to stale takto posledne obdobie je take ,nevie ci sa chce stretnut,proste aj na zakladne veci nevie odpovedat,,pritom z reakcii a inych veci clovek vidi ze chce byt somnou ale chova sa jak pubertacka,,pritom nemala ani podnet ani dovod sa tak zacat chovat bolo to znicoho nic,ked som sa spytal na dovod ona nevie ,na to dovod netreba