Ahojte,,nevie mi niekto poradit ako na cloveka,ktory nevie co chce?ako s nim komunikovat ,alebo co robit, aby sa vztah nerozpadol?jedna sa o 33r polovicku ,pri pokusoch o rozhovor na nic nevie odpovedat a pri dlhsiom rozhovore je schopna sa aj rozist napriek tomu ze by to neskor lutovala
nevie co chce
tak zas aodtial podtial poslednu cast co napisala iste by nespravil,ale co je alfa samec by grobian ?a ked dojde kriza vysrat s ana to a najst inu a vyriesene vsetko potom je jasne ze je tolko rozvodov a podobnych veci ked tzv alfa samci sa ukazu,, keby videl ze si to ide rozdat je jasny koniec zasa retard tiez niesom
"len ,do tamtej temy som mal bloknuty pristup neviem preco"
Zrejme uz aj admin stratil s tebou nervy trpezlivost a nemohol to viac citat :D :D
Pocuj. Ja ten tvoj prispevok predtym necitala. Preto to tam ani nekomentovala. No ked som si to teraz precitala a plus toto) Ty si mal byt zenska. V tebe je tak malo muznosti rozhodnosti razantnosti osobnosti ai ai. Si uplna subka. To ja mam viac v sebe testosteronu nez ty)) Bud aspon raz chlap a spravaj sa mužne. Alfa samec z teba nikdy nebude. No zas maj aspon uctu cest lasku sam voci sebe a vaz si sam seba. Henta krava to isto nerobi. Ta keby si to rozdavala pred tebou s tou svojou kamoskou ci s niekym inym ty by si bol este schopny ju ist pritom prikryt dekou aby nahodou nenachladla a dat jej napit vody aby nebola smadna. Uz sa zobud. Lebo ublizujes iba sam sebe
len ,do tamtej temy som mal bloknuty pristup neviem preco
kafe bohuzial:(
adr1a,suhlasim stebou,no uvidime co bude ,iked je nefer ked nepovie dopvod alebo pricinu zmeny chovania nech je akakolvek pretoze ja knej som stale uprimny ale tak bud som sa vnej cele roky mylil alebo neviem aky je naozajstny dovod ale ako vravel ak vycitim ze nepozrie uz ani do oci tak je jasne ze nech hlada inde ak si mysli ze niesom dost dobry ato co jej ponukol neni pre zenu dost iked si myslim ze som jej dal vsetko co moze zena v normalnom vztahu mat a hlavne ma partnera ktory nechlasce nefajci nechodi na zurky a diskoteky nechova sa ako somar nasilne alebo vrieska po zene neviem asi je to malo pre nu ale je smutne ze vlasten ani endostala dovod aby sa tak chovala,a jej kamoska no sami vedia co chcu len je smutne ak dava jej kamoska debilne rady a sama je slobodna a asi vieme vsetci preco,,,,len tiez sa mi nezda s kamoskou sic etravi dost casu ale aj velmi vela casu spi ,neusmeje a hlavne uz ani nemaluje oci nenaruzuje pery ako keby jej bolo jedno ako ide do prace neviem snad pondelok s adozviem len musim premysliet ako na nu lebo ak sa zacnem pytat je jasne ze som skoncil a nedozviem sa nic ako zacnem rozpravat tiez nebude dobry efekt lebo ju to nebude bavit pocuvat reci ,musim vymysliet taktiku alebo chytak ako nej dostat alebo aby sama seba preriekla ze oco ide len je tazke na zenu takou taktikou muzsky mozog ide priamo a neviem ist obklukou chytajucimi otazkami v tom je zenske pokolenie majster sveta muzi su amatari
ach kámo. To si zase ty? Šak je toto tvoja téma: www.zdravie.sk
Pozri. Ty si dost citatelny. Proste z teba to citit ze co chces a po com tuzis. A mozno je niekedy lepsie vratit sa z kratsej cesty. Obzvlast, ak sa tvoja priatelka necha lahko ovplyvnit manipulovat ovladat dakou akoze "priatelkou"? Vies co by sa dialo v manzelstve? Pri detoch? Ai? Za jej zmenou spravania je nieco viac nez dake "problemy" v praci, ci "depky". Len ona vie co sa skutocne deje. A jej "priatelka"))
Ja uz zazila take pripady a extremy)
A to s tymi detmi dala iba ako priklad rozdielu medzi zenami a muzmi. Ze vy muzi ak je vsetko zdravotne ai v poriadku tak nie ste vekovo ohraniceny v moznosti mat dieta. Vsak uvidis co bude ked sa najblizsie stretnete. Ale ak zena miluje tak sa takto nesprava
Adr1a mam 34 .mas pravdu ani ze kedne cas co trva toto som ani nepomyslel jej zahnut jednoducho by to bolo nefer co voci nej ci inej a hlavne sam k sebe.a ja uz dlhsiu dobu som vo faze ze by chcel deti roddinu dokonca i ona sa otom bavila len teeaz neviem ahlavne ja mam pocit ze ju hucka kamoska lebo pouziva byrazi ktore nepouzivala ale nemozen to obvinnovat ani nic je to len domienka.ale je pravda ze mozem mad deti hoci ked áe zasa co z toho ked 50by mal dieta kym dospeje ja tu uz nebudem ledze v tomto style zivota nema clovek sancu sa dozit velkeho veku.
Adr1a mam 34 .mas pravdu ani ze kedne cas co trva toto som ani nepomyslel jej zahnut jednoducho by to bolo nefer co voci nej ci inej a hlavne sam k sebe.a ja uz dlhsiu dobu som vo faze ze by chcel deti roddinu dokonca i ona sa otom bavila len teeaz neviem ahlavne ja mam pocit ze ju hucka kamoska lebo pouziva byrazi ktore nepouzivala ale nemozen to obvinnovat ani nic je to len domienka.ale je pravda ze mozem mad deti hoci ked áe zasa co z toho ked 50by mal dieta kym dospeje ja tu uz nebudem ledze v tomto style zivota nema clovek sancu sa dozit velkeho veku.