Ahojte,,nevie mi niekto poradit ako na cloveka,ktory nevie co chce?ako s nim komunikovat ,alebo co robit, aby sa vztah nerozpadol?jedna sa o 33r polovicku ,pri pokusoch o rozhovor na nic nevie odpovedat a pri dlhsiom rozhovore je schopna sa aj rozist napriek tomu ze by to neskor lutovala
nevie co chce
Adr1a mam 34 .mas pravdu ani ze kedne cas co trva toto som ani nepomyslel jej zahnut jednoducho by to bolo nefer co voci nej ci inej a hlavne sam k sebe.a ja uz dlhsiu dobu som vo faze ze by chcel deti roddinu dokonca i ona sa otom bavila len teeaz neviem ahlavne ja mam pocit ze ju hucka kamoska lebo pouziva byrazi ktore nepouzivala ale nemozen to obvinnovat ani nic je to len domienka.ale je pravda ze mozem mad deti hoci ked áe zasa co z toho ked 50by mal dieta kym dospeje ja tu uz nebudem ledze v tomto style zivota nema clovek sancu sa dozit velkeho veku.
Adr1a mam 34 .mas pravdu ani ze kedne cas co trva toto som ani nepomyslel jej zahnut jednoducho by to bolo nefer co voci nej ci inej a hlavne sam k sebe.a ja uz dlhsiu dobu som vo faze ze by chcel deti roddinu dokonca i ona sa otom bavila len teeaz neviem ahlavne ja mam pocit ze ju hucka kamoska lebo pouziva byrazi ktore nepouzivala ale nemozen to obvinnovat ani nic je to len domienka.ale je pravda ze mozem mad deti hoci ked áe zasa co z toho ked 50by mal dieta kym dospeje ja tu uz nebudem ledze v tomto style zivota nema clovek sancu sa dozit velkeho veku.
Namesacny. V tomto s tebou suhlasim.
Kycera. Ten xalan mozno keby bol ina povaha, typ. Iny na jeho mieste by mozno popri nej mal dalsiu dalsie a neriesil by. No zrejme on ma 34r. Je chlap a on decka moze mat aj v 40tke 50tke 60tke. Keby bol zena tam je to logicky casovo obmedzene pravda ak chce deti rodinu), a on vyzera byt rodinny typek. Ze sa chce usadit, zalozit si rodinu. Ak ho nechce nech mu to povie a nech sa moze xalan zariadit, nie ho takto natahovat, stracat so zenou co je ani z voza ani na voz, cenny cas.
Vsak kym sa z toho vztahu dostane, zahoji si rany. Kym si nejaku zas novu vhodnu najde. Kym sa rozhodnu pre rodinu deti zavazky. Vsak toto vsetko moze byt otazka rokov. A budme uprimne. Zeny sa mozno tvaria ze nevedia co chcu. Ale nie je to tak. Zeny uz len kvoli tomu ze su zenami vedia pridobre co chcu s co nechcu.
Mesačný princ, sám si zvykol písať, že život? nie je ani biely, ani čierny. Ja len dodám, že život je pestrofarebná mozaika, preto je tak zaujímavý...
Dakukem za podporu.suhlasi je tazke ked ta odmietabale zaroven nechce aby si odisiel ale skoda ebo naozak bolo nam fajn len dovod asi nikdy nedozvieme
Chlapec, trvaj na tom, aby s Tebou aspoň trochu komunikovala. V pondelok Ti budem držať palce, aby to dopadlo k Tvojej spokojnosti.
Podla vcerajsiej rekacie je psychicky vycerpana ale itak no uvidime pondelok sa mame stretnut vezmem ju tam kde sme radi chodili a uvidim co povie ak ide len o cas clovek ho vie dat pokial vie ze druha strana o ten cas stoji len ak mlci tal to znie dvojako a dokde k nedorozumeniu ale uvidi sa ale ak sa rozhodne to skonci ine neostava ako ist dalej a liecit srdce a najst si ine.ale mozno to dopadne inak len ja si to zle vysvetlil
Tak si kludne cakaj aj roky ak mas na to nervy. Myslim si, ze ta dobre oj....
Lebo vy nie ste vo faze spoznavania otukavania, zaciatky chodenia. Vy ste uz spolu dlhsi cas, dokonca si planoval zasnuby. Ona ta uz za tie roky pozna, vie ako vam to spolu klapalo/neklapalo vo vztahu, aky si clovek partner priatel muz, co moze priblizne od teba ocakavat, aky si k nej ked je dobre a ci zle ai.
Takze ona vie dobre co chce - ci chce teba. Ohladne vas dvoch a vasho vztahu. Keby jej niekto prilozil zbran k hlave tak by hned vedela odpovedat. Teba len natahuje. Sorry. Ak mas trochu hrdosti sebaucty sebalasky tak dovi dopo a najdi si zenu, co ta bude milovat a nebudes sa zobrat o trochu slusnosti ucty a lasky