Ahojte,,nevie mi niekto poradit ako na cloveka,ktory nevie co chce?ako s nim komunikovat ,alebo co robit, aby sa vztah nerozpadol?jedna sa o 33r polovicku ,pri pokusoch o rozhovor na nic nevie odpovedat a pri dlhsiom rozhovore je schopna sa aj rozist napriek tomu ze by to neskor lutovala
nevie co chce
ma ineho , nudis ju , kasli nato, chod si vyhonit
Ak chces vive napisat, tak tukni na tu obalku co je zobrazena vedla jej nicku a mozes jej cez e-mail ci gmail napisat)
viva viva nemas mail alebo nejaky sposob kde by som ti mohol napisat ,,nechcem to tu uz pisat a ociach vsetkych rad by sa ta opytal trosku viac ohladom tej skusenosti
dakuejm za nazor,tiez citim ze sa nblokla tak ze jej na mne enzalezi tak ako mne na nej,vidim podla reakcii,len an druhej strane vzdy ked rupne nieco co cloveka rani to o par hodin olutuje anechce cloveka pustit to ma metie ze rat tak a o chvilu onak ale uvidime zajtra den D sa blizi:(,a ano ak naozaj to tak citi musim ju nechat ist len ak potom pochopi ze to nechcela uz bude neskoro druhu sancu uz nedam kedze uz enbude dovera v tom ze to nezopakuje opat:(
Mám osobnú skúsenosť, ale v opačnom garde - bol to dokonalý a závideniahodný vzťah. Ale po niekoľkých rokoch sme prišli do fázy, že on nevedel čo chce. Viem čo prežívaš a nemá to význam. Už to nie len obyčajná kríza, ktorú treba prekonať. Jediné riešenie je ísť od seba dokedy sa neutrápite alebo neznenávidite. A ver tomu, že to bude bolieť - a to veľmi a dlho (roky), ale obidvom vám ostanú krásne spomienky na váš vzťah. Podstata problému je, že ste sa dostali do fázy, keď to už nie 50/50. Momentálne ty ju miluješ viac ako ona teba. Si ochotný urobiť pre záchranu vzťahu všetko, ona nie. Ale musíš si zachovať sebaúctu. A keď ju naozaj miluješ, tak jej praj v živote bez teba, aby bola šťastná. My sme to riešili dlho, že prečo? K nejakému podstatnému dôvodu sme nedošli. Ale už sme sa trápili obaja a ja som sa trápila presne tak ako ty, až raz prišiel deň a rozhodla som sa pre koniec. Spriaznené duše sa vydali každá vlastnou cestou. Život to niekedy takto zariadi. Uplynulo už strašne veľa rokov. Obidvaja máme svoje rodiny. Rozhodla som sa správne.
ja to neberem v zlom napisal tu aby si vypocul nestranne nazory,nech su akekolvek ,nemam rpeco urazat hnevat
A to teraz neber ze som k tebe zla. No sam vidis ze ty ci uz v predoslom prispevku, v tomto teraz, vo vasom vztahu ai - stagnujes a krutis cyklujes stale dokola o tom istom, si ako v bludnom kruhu. Mas ako keby klapky na ociach. Daj sem slamu padnes na nu. Teba by prebudilo snad iba dostat poriadne budzoganom po hlave) myslim to vsak v dobrom
Bojujes za nieco co nemas a nikdy si nemal. 6r si venoval cloveku co nevie co chce? Ci teba ci zasnuby ci manzelstvo ci deti ci ci ci? Ano. Krizy problemy su na to aby sa riesili a zdolavali prekonavali. No tu vidim problem ktory ty asi neregistrujes nevnimas. ONA to neriesi s TEBOU ale s KAMOSKOU. Uz tu je vidiet ako si teba a vas vztah vazi ceni a co pre nu znamenas. Vztah je o dvoch. Ze to dobre i zle, radosti i starosti ai v nom prekonavate zdolavate prezivate zdielate spolocne.
A toho alfa samca teraz neries. Je to iny svet a ina dimenzia mimo teba
mne slo len oto ci niekto nenarazil na rovnaky problem a ze ako dopadol ci to dokazali zriesit alebo nie ,nehkadal nic zle za tym