Ahojte,,nevie mi niekto poradit ako na cloveka,ktory nevie co chce?ako s nim komunikovat ,alebo co robit, aby sa vztah nerozpadol?jedna sa o 33r polovicku ,pri pokusoch o rozhovor na nic nevie odpovedat a pri dlhsiom rozhovore je schopna sa aj rozist napriek tomu ze by to neskor lutovala
nevie co chce
Chlapec, možno sa Tvoje dievča stráca v čase a priestore. Možno sa nachádza na životnej križovatke, možno je fyzicky, psychicky a emocionálne vyčerpaná, možno sa na ňu niečo lepí a možno je len úprimná. O nás ženách sa tvrdí, že nevieme čo chceme a nedáme pokoj, kým to nedostaneme. To však platí aj na opačné pohlavie a je nezávislé od veku. Táto zmena správania nemusí súvisieť s tým, že niekoho má, Teba nechce, chce sa rozísť, jednoducho dievča má krízu a potrebuje pauzu. Rešpektuj jej rozhodnutie, maj trpezlivosť, nechaj ju oddychnúť, nabrať nové sily, usporiadať myšlienky, počkaj kým sa ozve sama a uvidíš. Ak by si sa chcel predsa len s ňou rozísť, tak jej oznam dôvody, aby dostala šancu nespraviť takú istú chybu pri najbližšom vzťahu. A buď vďačný osudu, že sa to stalo pri chodení a nie v manželstve. Tak sa drž!
Odpoveed je ze mi na to odpovie neskpr ze chce premyslat stym ze ostavam zadany takze vlastne som tam kde bol:(
potom daj vediet ako to cele dopadlo ci ti dala odpoveď. čítala som názory inych a súhlasím s nimi. drzim palce nech to dopadne akokolvek snad si najdes niekoho kto o tvoju lasku bude stat. hovorim to z vlastnej skusenosti. stale iba davam a davam s idem sa zodrat a zatiaľ si to nikto necenil. sice bolo mi povedane ze si tk uvedomujú a napriklad ze to co robim pre nich nikto este neurobil s podobne ale lasku si mozem dat jedine ja sama ako tak vidim. takze este raz vela stastia a napis potom ako ti to dopadlo ;) drž sa
Dnes jej napisal ako to citi.ci to chce skoncit aj ked ju lubim a bojoval by som o nu.ale milujem ju nadovsetko ale ak sa rozhodla ist svojou cestou tak ju musim pustit neni moj majetok ani nic.zlomi to srdce ale je to jej rozhodnutie.som zvedavy co odpovie ale akukolvek moznost da musim len respektovat.dakujem vam za nazori
Tiez si myslim, ze si zela, aby si s ukoncenim vztahu prisiel ty, lebo ona na to nema.
Xlapce xlapce. Na lasku treba dvoch. A ty si sam. Uz davno sam. Len si to akosi nexces uvedomit priznat a ona nema gule ti to narovinu povedat (preto ti to dava najavo takto cez svoje spravanie a tajne dufa ze ti to dojde a osvieti ta). Ta uz riesi ine prip. ineho nez teba
ja neviem co chcem?,ja viem presne co chcem od vztahu ,nas,a vytiahnut ju von ako ked prides pod branu prejdes x kilometrov a ked dorazis napise ti ze je unavena,alebo je unej kamoska a ty sa mozes tak otocit a vratit sa domov,na caj kavu tiez by som ju rad vzal ale kedze stale pride ta ista odpoved,ona potrebuje premyslat a haldat odpovede v sebe lebo nevie co chce a hlada si odpovede,ja viem rpesne co chcem prist zanou byt hoci aj aute alebo premna zamna kde kolvek len byt spolu,rozpravat o hoci com alebo len tak byt pri sebe tesnej blizkosti aj bez reci,,,ja sa jej snazim vyhoviet bez vycitiek hnevu alebo narazok lebo tym nic nedosiahne len zhorsim ,len je tazke sa dostat k nej ,,chapem ze ak je takom stave clovek si nic neuvedomuje odhana kazdeho a vsetkych bez toho aby sa zamyslela ja som mal take stavy ked bol v puberte nie teraz,,,len je clovek hlada sposob ako sa dostat blizie takemu cloveku bez toho aby som tlacil alebo sa ma to dotklo ked odmietne,nemyslim si onej nic zle ani enbudem bohuzial clovek je aky je a ma svoje muchy stavy a ako jej mohlo sato stat mne ,len v okoli co sa pohybujem zacina mat vela parov ten isty problem ci muz ci zena neviem co je to za dobu dnes
Ja ked ta citam mam skor pocit ze ty nevies co chces nie ona. Ako co ona nevie, pozves ju niekam tak nevie ci si dat kavu alebo caj? Idete von a nevie ci chce ist do restiky alebo do baru? Mozno ty tak nerozhodne posobis a malo s nou komunikujes. Ved s nou nahod nejaku temu.
stava ja to teraz zazivam a je to zvlastne ,ale stava sa to a dnesnym ludom v tomto veku nejak casto lebo nesom sam v okoli co to ma ci muz alebo zena ,asi je to zivotnym stylom kopec prace samy stres