velmi dlho uz hladam vhodnu kozmetiku pre svoju zrelu plet. mam po styridsiatke, chcem si dopriat nieco dobre, prosim bez parabenov a hlinika. viete mi poradit? dakujem!
Krem na vrasky - bez chemie
.
Zelený glauconit je čisto prírodný minerál , skamenelé morské riasy ktoré sú pomleté do formy prášku a ich blahodárne účinky na pleť sú na nezaplatenie. Výraze pomáha pri psoriáze v niektorých prípadoch úplne zmizla, tak tiež pomáha pri celulitíde, akné , striách . Ponúkame 5 druhov jeden je čistý a 4 ostatné sú miešané s 100% prírodnými esenciálnymi olejmi . V prípade otázok ma kľudne kontaktujte .
ncgglauconite.eu
pantovy poznam, celkom dobra vec.
A skúsili ste už tvárovú jógu? Pár jednoduchých cvikov vás omladí aj o 5 rokov
Ja používam kozmetiku Priody. Je prírodná, bez parfémov a parabénov. Pozrite si ich stránku www.priody.sk a ak máte záujem, vyskúšajte. Ja s ňou mám dobré skúsenosti
Milujem kozmetiku a vyskúšala som hádam všetko na trhu. Novinka na trhu Natural Snail Hydra - Rest. Je 100% prírodný a krásne vonia po esenciálnom oleji z verbeny a citronové trávy. Super vec !!
Slniecko dobra kozmeticka ma dobre kamaratky z farmaceutickych spolocnosti, ktore jej za uplatky davaju kremy, ktore potom posuva svojim klientkam. ak tomu nerozumies, tak prosim ta netrep tri na dve a dve na tri
bez chemie? asi najskor ziadny
Dobrá kozmetička vždy poradí najlepšie. Hlavne pozná vašu pleť lepšie ako vy
Dobry den,ja som vyskusala do mojich 54 rokov uz naozaj vsetko,az ma kamaratka zobrala ku specialnej kozmeticke na medicinske osetrenie pleti,kupila som si krem a pripravok na cistenie pleti,mozem len povedat ze po prvom ocisteni a nakremovani som este nikdy nepocitila taku zmenu na pleti,dakujem pani Inge za uzasnu kozmetiku zn. Natinuel a za rady, venovanie a hlavne vysvetlenie,kozmetika je na Exnarovej 2 v Ruzinove,poskytnem aj kontak 0911987564