Krem na vrasky - bez chemie

NCGglauconite

Zelený glauconit je čisto prírodný minerál , skamenelé morské riasy ktoré sú pomleté do formy prášku a ich blahodárne účinky na pleť sú na nezaplatenie. Výraze pomáha pri psoriáze v niektorých prípadoch úplne zmizla, tak tiež pomáha pri celulitíde, akné , striách . Ponúkame 5 druhov jeden je čistý a 4 ostatné sú miešané s 100% prírodnými esenciálnymi olejmi . V prípade otázok ma kľudne kontaktujte .

ncgglauconite.eu

Natalia Ticha

Ja používam kozmetiku Priody. Je prírodná, bez parfémov a parabénov. Pozrite si ich stránku www.priody.sk a ak máte záujem, vyskúšajte. Ja s ňou mám dobré skúsenosti

mahulena333

Milujem kozmetiku a vyskúšala som hádam všetko na trhu. Novinka na trhu Natural Snail Hydra - Rest. Je 100% prírodný a krásne vonia po esenciálnom oleji z verbeny a citronové trávy. Super vec !!

hahaha

Slniecko dobra kozmeticka ma dobre kamaratky z farmaceutickych spolocnosti, ktore jej za uplatky davaju kremy, ktore potom posuva svojim klientkam. ak tomu nerozumies, tak prosim ta netrep tri na dve a dve na tri

Zuzana Fabriova

Dobry den,ja som vyskusala do mojich 54 rokov uz naozaj vsetko,az ma kamaratka zobrala ku specialnej kozmeticke na medicinske osetrenie pleti,kupila som si krem a pripravok na cistenie pleti,mozem len povedat ze po prvom ocisteni a nakremovani som este nikdy nepocitila taku zmenu na pleti,dakujem pani Inge za uzasnu kozmetiku zn. Natinuel a za rady, venovanie a hlavne vysvetlenie,kozmetika je na Exnarovej 2 v Ruzinove,poskytnem aj kontak 0911987564