Krem na vrasky - bez chemie

sykorka23

Mohla by som vám odporučiť prírodný krém bez parabénov ktorý používa aj moja mama. Je to antioxidačný pleťový krém pre zrelú pleť za dobrú cenu. Prírodná kozmetika sa dá najsť aj za primerné ceny.
Ak by ste mali záujem sa dozvedieť viac tak mi kľudne napíšte :)

tekvicka-micka

dakujem ti za odkaz, presne nieco podobne hladam :) len nei na suchu plet ale na normalnu :) ale vidim ze tam maju aj cisto liftingovu radu

Alexa12

Jap oužívam tento krém na suchú pleť a zároven už aj proti vráskam, to je vždy potreba ;) pevoniaeshop. cz/produkt/kategorie/sucha-plet-1
ale hlavne na prírodnej kozmetike treba čítať zloženie, to je základ, ne všetko čo sa tvári bio aj bio je

malaema

Aj ja som skúšala probiotický krém s jogurtom a ružovým olejom. Vcelku mňa prekvapila cena a aj kvalita krému. Za mňa jednotka.

barbora44

ja som od manzela na vianoce dostala krem anti-age pure elements a som uplne nadsena. nikdy som o tej kozmetike nepocula ale manzel vie, ze uprednostnujem len prirodnu kozmetiku a tak mi kupil na vyskusanie toto:-) do mesiaca som si od nich dokupila aj nocny krem, masku a serum. myslim, ze manzel trpko olutoval, ze mi to kupil xixixi je to drahsia kozmetika ale stoji za to! akurat vcera som citala na postoj.sk aka je nemecka prirodna kozmetika super a toto su prave nemci. tak drzim prsty aby ste si nasli to prave pre seba lebo kazdemu sadne nieco ine:-)

Nanufa

ja som teraz objavila takú kozmetiku na pleť ale aj cele telo ktoré obsahuje probiotika a ružový olej + mandľový olej a je bez parabenov
kukni www.krasnadoma.sk

healthandbeauty

Ahoj, ja by som ti odporucila vyskusat napr.prirodnu kozmetiku s aloe vera, venujem sa poradenstvu ohladom problemov s pletou, vlasmi, pri kontrole hmotnosti a mnohych inych. V pripade ze ta to zaujalo ozvi sa mi amozem ti poradit pri vybere vhodneho kvalitneho kremu.

e-mail: denisa6891@gmail.com

Partiza

Ahoj, je toho na trhu vela, ja sa tak isto uz orientujem len na prirodu, :D no zacala som, lebo som ju dostala :D a konkretne krem od pevonie, myslim, ze tu uz aj bola spominana, a zatil nemozem nic vytknut, som krasna a plet je uzasna na dotyk aj pocitovo

Janka0876

Ahoj :-) Môžeš vyskúšať indickú bylinnú kozmetiku, napríklad krém Eclat je výborný proti vráskam -odkaz odstránený- :-)