velmi dlho uz hladam vhodnu kozmetiku pre svoju zrelu plet. mam po styridsiatke, chcem si dopriat nieco dobre, prosim bez parabenov a hlinika. viete mi poradit? dakujem!
Krem na vrasky - bez chemie
Jap oužívam tento krém na suchú pleť a zároven už aj proti vráskam, to je vždy potreba ;) pevoniaeshop. cz/produkt/kategorie/sucha-plet-1
ale hlavne na prírodnej kozmetike treba čítať zloženie, to je základ, ne všetko čo sa tvári bio aj bio je
Aj ja som skúšala probiotický krém s jogurtom a ružovým olejom. Vcelku mňa prekvapila cena a aj kvalita krému. Za mňa jednotka.
ja som od manzela na vianoce dostala krem anti-age pure elements a som uplne nadsena. nikdy som o tej kozmetike nepocula ale manzel vie, ze uprednostnujem len prirodnu kozmetiku a tak mi kupil na vyskusanie toto:-) do mesiaca som si od nich dokupila aj nocny krem, masku a serum. myslim, ze manzel trpko olutoval, ze mi to kupil xixixi je to drahsia kozmetika ale stoji za to! akurat vcera som citala na postoj.sk aka je nemecka prirodna kozmetika super a toto su prave nemci. tak drzim prsty aby ste si nasli to prave pre seba lebo kazdemu sadne nieco ine:-)
ja som teraz objavila takú kozmetiku na pleť ale aj cele telo ktoré obsahuje probiotika a ružový olej + mandľový olej a je bez parabenov
kukni www.krasnadoma.sk
Ahoj, ja by som ti odporucila vyskusat napr.prirodnu kozmetiku s aloe vera, venujem sa poradenstvu ohladom problemov s pletou, vlasmi, pri kontrole hmotnosti a mnohych inych. V pripade ze ta to zaujalo ozvi sa mi amozem ti poradit pri vybere vhodneho kvalitneho kremu.
e-mail: denisa6891@gmail.com
Ahoj, je toho na trhu vela, ja sa tak isto uz orientujem len na prirodu, :D no zacala som, lebo som ju dostala :D a konkretne krem od pevonie, myslim, ze tu uz aj bola spominana, a zatil nemozem nic vytknut, som krasna a plet je uzasna na dotyk aj pocitovo
Ahoj :-) Môžeš vyskúšať indickú bylinnú kozmetiku, napríklad krém Eclat je výborný proti vráskam -odkaz odstránený- :-)