Krem na vrasky - bez chemie

Bio-vlaska

Ak naozaj kvalitný 100% PRÍRODNÝ krém, tak určite Elysson.
Obyčajné krémy za pár EUR s nálepkou BIO, alebo označením prírodná kozmetika sú veľmi zavádzajúce. Pokiaľ nejde o zmes čistých olejov, alebo tukov, nie je možné zabezpečiť nejakú trvanlivosť. Prírodné látky sa totiž bez konzervantov pokazia.

100% prírodné krémy sú preto dosť drahé, lebo sú bez konzervantov, bez vody, jednoducho čisté tuky a oleje. Správne namiešaná kombinácia však urobí s pleťou zázraky :)

Lacnejšou alternatívou môže byť čistý tuk napr. nerafinované bambucké maslo, ktoré je univerzálnym krémom na pleť aj pokožku. Nieje to síce taký luxus, ako Elysson, no v porovnaní s bežnými krémami proti vráskam s označením BIO, prírodna kozm. a pod. je to oveľa lepšia a hlavne skutočne prírodná varianta.

Nie je však maslo ako maslo :) Pre info: www.sheabutter.sk

Lidna 48

Vyskúšala som už veľa krémov na vrásky, ale tento je naozaj TOP! Aj keď má hutnejšiu konzistenciu, veľmi rýchlo sa vstrebe a tvar po ňom zostanú jemné a krásne voňavé" kre je bez chemi ,organic. a nie až dráhe .skvele odporúčam
www.alassalabeauty.sk

klaudia45

U mna dlhorocne akne a uz aj vrasky,konecne mi zabrala prir.kozmetika Elysson, draha dost,ale vydrzi aj 4 mes.kazdy kremik.

dagmar12

Tiez mam uz davno po 40tke a hladam naozaj kvalitny krem na vrasky, pozerala som niektore linky a urcite nieco z toho vyskusam.....rozhodla som sa prejst na prirodnu kozmetiku, znama ma s tym len dobre skusenosti

ivonka133

A aké máte skúsenosti s krémom Eucerin? Sú na neho celkom dobré ponuky, tiež hľadám nejaký dobrý kréme proti vráskam.

dusanka:)

Ahoj, pozri tento krém, používa ho aj moja mamina...www.pevoniaeshop.cz je bez parabénov, silikónov, hliníka a všetkých škodlivých látok:)

lubka 50

Tesim sa na tento krem Anti Agein,som rada,ze som kupovala tejto skvelej kozmetiky.krem bez parabenov, sulfatov,bez xemi .spokojna .Skvele odporučam .
www.alassalabeauty.sk

Elka23

Dobry den, mozte skusit tento krem. KRÉM NA PRÍRODNEJ BÁZE “DOBRODEJA“ S VÝŤAŽKAMI Z PAROHOV. Je zlozeny cisto z prirodnych latok (vytazky z parohov marala-sibirkeho jelena, med, kakaovy olej, vytazok z vrby, olej zo semienko granatoveho jablka a ine), je pomerne husty a hnedej farby. je to krem z Altaja, Sibiri ale nema nic spolocne s kremami Siberica.
Sam krem a informacie o nom najdete tu:
www.sibircanka.sk