Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krem na vrasky - bez chemie

vik

moja mamča používa krem od D´Oliva ... strieda ich viem, že je aj granátové jablko a ten vychvaľovala :) nie je ani drahý tak do 15-20e alebo potom na notino stránke a sú tam aj zľavy -odkaz odstránený-

Katka42

Výborná prírodná kozmetika je kozmetika Priody. Majú krémy i séra proti vráskam. A na starostlivosť o očné okolie majú výborný Očný krém s aloe

nata24

Pomohla by kyslíková dotyková infúzia, ktorá napomáha regenerovať pokožku, bunky sa spamätajú a vyhladia sa aj vrásky robia to v Trnave 0915/937 241

rencika

dakujem vam dievcence za typy. od elysson pouzivam pravidelne odlic. olej, plet. vodu, ocny krem, serum na akne, krem na vrasky, a aj bobason na lokalne akne. vsetko je super, robila som po roku kalkulaciu, vychadza ma to 35 eur na mesiac pri pouzivani vsetkeho co pisem. nie je to az tak vela, ale ak vam naraz dojde krem za 80 eur, ocny za 50, serum na akne za 40 naraz je to dost palka, vyskusam teda co odporucate. dakujem. inak krem na vrasky mi vydrzi 5 mesiacov, ak pouzivam poden serum na akne, staci ho potom menej, ocny krem mam na 3 mesiace, serum na akne 3 mesiace, ocny krem davam si ho aj pocas dna trocha, ak mam vysusene ocne okolie, len jemne vklepem.

Kamila-k.

Na vacky pod ocami pouzivam taku gulocku elysson a tiez v poslednom case krem s pantovymi vytazkami od sibircanky.

zuzi74

Presne tak rencika, rucne zarabanu kozmetiku Elysson som prave ja odporucala. Draha je teda dost, ale velmi mi pomohla k zlepseniu vysusenej a podrazdenej pleti. Tiez som ju pouzivala vyse roka a presla som na oleje. Pouzivam znacky dr. feelgood, saloos, biopurus, nobilis tilia. Z nobilis mam aj spomenute sera.
Nicky ba, na vacky pod ocami je vyborny uhorkovy olej. Vecer potriem a rano nemam opuchy pod ocami. Dost som tym v minulosti trpela. Dokonca mi zbledli kruhy pod ocami. Nedam nan dopustit.
Mala som aj ocny krem od elysson, taktiez kofeinovy z Dulcie, ale ten mi zacal robit alergiu. Neznesiem nic vonave, ziadny etericky olej v ocnom okoli. Uhorkovy olej je podstatne lacnejsi a u mna funguje vyborne a bez alergie.
O vysusovani pleti olejom som este nepocula. Mam zname v mojom veku, ktore maju uz zrelu a suchsiu plet a oleje si velmi pochvaluju. Ja ich nanasam na plet s ruzovou vodou, ktora nevysusuje ako obycajna voda.