Moja mama sa asi zbláznila, našla si mladšieho

Príspevok v téme: Moja mama sa asi zbláznila, našla si mladšieho
jej syn

Moja mať sa rozviedla s mojím otcom pred dvoma rokmi. On je od nej starší osem rokov, no a pred pár dňami nás, mňa aj moju sestru zoznámila so svojím frajerom ktorý je od nej mladší o osem rokov. Je toto normálne? Ona má 42 a on 34. Je tiež rozvedený. Má s bývalou syna tiež. Čo sa to deje s ňou keď si našla mladšieho? Ja mám 20 a neviem si predstaviť žeby som chodil s babou ktorá by bola mladšia odo mňa o osem rokov teda žeby mala 12? To teda nie. Mal o ňu záujem jeden ktorý mal 46, potom ešte jeden sused ktorý mám 51 a ju chcel lebo často k nám chodieval, vždy si našiel dôvod na návštevu. A ona si nakoniec nájde mladšieho? Ona taká pokojná a on taký strelený kus. Ako čo na ňom vidí? Dosť ma to zobralo.

adr1a.

Prosim ta neries svoju matku ale seba (studuj pracuj najdi si znamost, venuj sa sportu konickom zalubam ai, proste co ta bavi a zi si svoj vlastny zivot). A co je rozdiel 8r?)) Aj u nas v rodine to takto isto maju a?? A este ona vyzera pri nom mladsie aj ked je on od nej o 8r mladsi. Mna balia este ovela mladsi nez je dakych 8r :D Ty si vekom este v podstate decko tak neporovnaj svoju situaciu s matkou. Inak sa na to budes pozerat v 30tke ako je tomu napriklad teraz. Tak matka (podla opisu co robi) preziva druhu pubertu, krizu stredneho veku, ale tak co?)) Neviem co by robila so starsim :D Vsak takeho moze mat este hocikedy. A ako ju opisujes ze ako vyzera tak niet o com. A ty trosku menej ziarli a dopraj mame) Otca neriesis a ten zrejme tiez neostal sam. Ten keby mal daku aj o 10r a viac mladsiu tak sa tak nevzrusujes ako je tomu teraz

milkaamilko

neviem, či ťa trocha upokojím, ale moja sesta v druhom manželstve má tiež manžela o osem rokov mladšieho a sú spolu pekných pár rokov :), dokoca časom nevidno žiadny vekový rozdiel. Ako vraví Studeková, radšej učitetelkou ako opatrovateľkou :), prajem im, nech im to vyjde

blueberryNN

Ked citam, co pise zakladatel temy, tak som stastna, ze nemam deti a asi si poriadne premyslim, ci raz budem mat. Uff... toto nieeee :))))

gorilka

Neporovnávaj to so sebou v prvom rade, 12ka je dieťa pred pubertou a ty si už mladý dospelý. Podľa mňa je lepšie, keď má 34-ročného, než keby mala 51-ročného, tam je ešte väčší rozdiel. Nerieš ju, je to jej vec, nič s tým nespravíš. Pomaly si môžeš nájsť vlastnú polovičku a osamostatniť sa.

jej syn

A ešte ide o to, že odkedy s ním chodí sa začala správať ako puberťačka, keď je s ním sa rehoce, stále niekde behajú von, chodí neskoro domov až po polnoci niekedy, začala chodiť po baroch, na bowling a bohviekde, stále si volajú, sedí na fb, volá ho mojko do telefónu, púšťa si nahlas hudbu,minule odišla na celý víkend s ním kdesi do hôr a ani nepovedala kedy príde, také trápne mi to príde že moja mať 42 ročná sa začala takto hlúpo na svoj vek správať alebo sa to zdá len mne?

jej syn

Čo je to že zapaľujú sa jej lýtka? Čo si tým chcel napísať, nechápem,
No, vieš, ona na svoj vek dobré vyzerá, nehádal by si jej že má toľko, vyzerá tak cca na 35. Myslíš že ju využije? A načo ju chce využiť, veď my niesme pracháči žeby od nej peniaze žobral.

zaltrap

No co zapalili sa jej lytka.. chce si dokazat ze je este k niecomu suca... ale mlady ju pekne vyuzije,uzije si s nou a kopne ju do zadku...si myslis ze mlady blaznivy chlap bude so starou zenou?