sociálne siete

Príspevok v téme: sociálne siete
Klaudika23

Ahojte, čo si mám myslieť o tom že moj priatel si nechce vymazat svoju bývalú z FB? Strašne mi to vadí a on to vie no aj tak si ju nevymaže. Tvrdí že si spolu nepíšu. Mne to vadí, pretože mám na to aj iné dôvody, o ktorých tu nechcem písať.

V princípe ide o to, že ja by som si kvoli nemu vymazala hocikoho, keby mu to vadilo, on to pre mna nespraví. Strašne ma to vytáča, nenormálne, ked už spolu dlho nie sú, mala by mu byť lahostajná.
Už viackrát sme sa kvoli tomu hádali nepekne .
Či podľa vás ja to prehánam???

Dakujem za rozumné opovede :-(

blueberryNN

Mozno tie prusery, ktore spominas, su problem. A ked teraz uz nic zle nerobi, ty sa stale bojis. Mas asi problem mu verit, ze? Tento problem sa nevyriesi, ak si vymaze byvalu z priatelov. Aj tak budes mat problem mu verit.

Klaudika23

Tasty, čo myslíš že ja v sebe by som mala nemat uzavreté? som nepochopila tomu, dakujem za odpoved.

Blueberry teraz už nič zlé nerobí..

Je ťažké to rozoberať ked nemáte dostatok informácií, ja viem, ale nechcem to rozoberat na verejnem fore, pretože je to sukromne, a nechcem, aby si to nahodou nikto znamy prečítal ...

Ale boli nejake ´prusery´, ktore nie su len take, nad ktorymi sa da mavnuť rukou.. keby sa tu dalo založiť zamknute forum :-(

tasty

noo Tebe to vadí, ty to nemáš v sebe uzavreté, nie on, veď si písala, že si s ňou už ani nepíše,,,a načo by mal ju vymazať, jediný problém máš len Ty, a to v sebe, nie problém, že ju má v priateľoch, zbytočne robíš scény, radšej sa sústreď na to, aby si tú vec nedoriešenú v sebe definitívne uzavrela, lebo problémy sa budú len stupňovať...

blueberryNN

Nestaci. Ak partner nerobi nic zle, tak prikazovanie a zakazovanie len z dovodu, ze tebe to vadi, je neopravnene. Ak ti vadia normalne veci, nemas pravo od neho vyzadovat, aby ich menil, lebo on ma pravo sa slobodne rozhodovat a byt sam sebou, robit veci, ktore ma rad. Ak to su normalne veci. To je dolezite.

Klaudika23

Nechcem ich tu rozpisovat pretoze nikdy neviete kto si to moze precitat... nestaci dovod na vymazanie ten ze mne to vadi?

blueberryNN

My tvoje "ine dovody" nepozname. Takto to vyzera, ze od neho chces nieco, co vobec nie je potrebne. A mala by si to hodit za hlavu, ak si ani nepisu.

Klaudika23

pisem ze mam aj ine dovody nato preco chcem aby ju tam nemal... nervy mam ked mu namne zalezi nech si ju vyhodi a preco ja mam zazivat nervy