sociálne siete

Príspevok v téme: sociálne siete
Klaudika23

Ahojte, čo si mám myslieť o tom že moj priatel si nechce vymazat svoju bývalú z FB? Strašne mi to vadí a on to vie no aj tak si ju nevymaže. Tvrdí že si spolu nepíšu. Mne to vadí, pretože mám na to aj iné dôvody, o ktorých tu nechcem písať.

V princípe ide o to, že ja by som si kvoli nemu vymazala hocikoho, keby mu to vadilo, on to pre mna nespraví. Strašne ma to vytáča, nenormálne, ked už spolu dlho nie sú, mala by mu byť lahostajná.
Už viackrát sme sa kvoli tomu hádali nepekne .
Či podľa vás ja to prehánam???

Dakujem za rozumné opovede :-(

lionking

Znie to ako poistka a môže, ale nemusí to tak vôbec byť. To už ja nemôžem vedieť. Inak aj môj priateľ si po istej dobe vymazal všelijaké také kamarátky, ktoré niekedy podľa mňa riešil viac než len ako kamarátky bez toho, aby som mu niečo hovorila, samozrejme, ma to potešilo. Je to také, akoby sa mi odovzdal. Mala som kamaráta, ktorý si našiel priateľku a povedal, že kamarátky nepotrebuje, má svoju priateľku na všetko. To sa mi páčilo celkom, takéto zmýšľanie. Veď ok, kolegyne mi nevadia, ale moje predchodkyne, to je čudné. No a to, že sme obaja odstránili staré kontakty, bol taký krok pokroku, že je medzi nami niečo väčšie, máme istotu, nepotrebujeme poistky... Ak je to len z jej strany, že po ňom ide, tak to nemusíš riešiť. Horšie by bolo, kebyže je tam nejaký záujem z jeho strany. Nikto ti tu nepomôže proste, nepoznáme situáciu. :) To sú len konšpirácie všetko.

Klaudika23

Požiadala som ho o to v sukromi... Da sa len filozofovat o tom a hlavne ak neviete podrobnosti keby ste vedeli, debata by bola o niečom inom... Ale aj tak dakujem za rady... ja mu teda verim ze mna lubi a nech si tam necha aj matku kresnu mna to nezaujima uz sa nebudem trapiť.. bude jak ma byt.. aj tak mi to nepride zdrave ze taka blbost mu robi problem, vymazat si dakoho.. ale okok :D

Klaudika23

A ked so mnou rata do buducna mal by mat u riti svoju byvalu akoze naco ju tam mat? a co ze prezili spolu co? Co jeho ma co zaujimat co ona robi? Alebo je to poistka ??? - to len tak rozyslam, principialne...

Ale dobre kazdy inak rozmysla ja tieto moje obavy a stavy predycham a neriesim to

lionking

Hlavne nie je ex ako ex. Niekto sa rozíde v dobrom s tým, že to nefunguje a obaja to vedia, niekto zase v zlom jednostranne a ten druhý to musí vstrebať. Aj na tom záleží. Na všeličom, čiže toto tiež treba posudzovať individuálne. Predpokladám, že máš dôvod, prečo ti to prekáže. To už ty musíš vedieť.

Klaudika23

Npr. pre mna moji ex neznamenaju nic, nie su to moji kamarati ani nic podobne. Preto by som nemala problem si ich dat prec z niekade, pretože ma viac nezaujimaju, a už vobec nie v takej miere aby som sa kvoli tomu hadala s mojim terajsim priatelom.

Mam opravnenie sa citit ohrozena, ale to su tie veci ktore tu nechcem rozoberať vo verejnom fore. A neznamena to moje nizke sebavedomie, ale veci ktore sa stali.. Ale to asi nevyriešime kedže sa tu nechcem rozpisovať o tom... A ta posrata pič ho podlamna stale chce...... Ja mu možem už teraz len doverovat že je všetko tak jak hovori.

DontWorry

Uprimne? aj mne by robilo problem vymazat si byvaleho z FB keby ma o to ziadal a to svojho skutocne milujem, ale aby niekto kvôli svojim problemom vo vlastnej hlave ma nutil prerusit kontakt s niekym s kym sa sice nebavim ale poznam ho a zazila som s nim nieco..mohol by sa aj na hlavu postavit.
Mas podla mna nizke sebavedomie a ty sa nou citis ohrozena a takto sa snazis jeho zatiahnut do niecoho co sa tyka len teba...kasli na to. Ohrozuje ona nejak vas vztah? alebo preco to tak velmi chces?

lionking

Však si ho mala požiadať v súkromí a nie rozkazovať v spoločnosti. Mne by sa to tiež nepáčilo a takisto som po istej dobe s novým priateľom odstránila ex nadobro, hoci sme si ešte občas písali, ale stále menej a menej... až nič.

Klaudika23

možno mu ide o to, aby som mu nerozkazovala, koho tam má mať.. Nechce vyzerať pred známymi čudne, nechce sa mu to riešiť atď... Aj ked mne by nerobilo problem si hocikoho vymazat atd.. Kto vie ... Neviem ako to mam riešiť taže som sa rozhodla že to riešiť nebudem.. ešte by som sa mu aj mohla dostať na fb, a zistit, ako to naozaj je, ale keby to urobil on mne tak by u mna stratil doveru, chcem rešpektovat jeho sukromie..