sociálne siete

Príspevok v téme: sociálne siete
Klaudika23

Ahojte, čo si mám myslieť o tom že moj priatel si nechce vymazat svoju bývalú z FB? Strašne mi to vadí a on to vie no aj tak si ju nevymaže. Tvrdí že si spolu nepíšu. Mne to vadí, pretože mám na to aj iné dôvody, o ktorých tu nechcem písať.

V princípe ide o to, že ja by som si kvoli nemu vymazala hocikoho, keby mu to vadilo, on to pre mna nespraví. Strašne ma to vytáča, nenormálne, ked už spolu dlho nie sú, mala by mu byť lahostajná.
Už viackrát sme sa kvoli tomu hádali nepekne .
Či podľa vás ja to prehánam???

Dakujem za rozumné opovede :-(

agent FB

FB vnasa do partnerskeho vztahu uplne nove situacie - treba sledovat co a koho ma partner na profile, ake profilove fotky likuje, atd...
No skratka laska v 21. storoci ....

social

Klaudička, taká je žiaľ realita ale ty ako láskou zaslepená ženská ju odmietaš vidieť. My chlapi sme žiaľ aj takíto ;-)

klaudyin priatel

Ahoj, pravda je taka, ze ju tam mam preto aby sme si mohli lahsie dohodnut sex stretko ked u nej alebo u mna nikto nie je doma. Ale je to len pudova zalezitost, tak sa tym netrap. Tak ahoj, lubim ta.

nomád

nechce sa mi čítať čo všetko tu bolo popísané ale ja si myslím že sa k tomu netreba stavať spôsobom vymazať alebo ponechať medzi priatelmi na fb. skôr by som sa zameral na príčinu. treba si o tom s partnerom pohovoriť a vyjadriť kludne nie hystericky že prečo ti to vadí. a uvidíš možno zmeníš názor alebo to možno on po zvážení vymaže. ale tak či tak určite by mal vedieť že máš len celkom prirodzené obavy a si zvedavá lebo ti na vašom vztahu záleží.