sociálne siete

Príspevok v téme: sociálne siete
Klaudika23

Ahojte, čo si mám myslieť o tom že moj priatel si nechce vymazat svoju bývalú z FB? Strašne mi to vadí a on to vie no aj tak si ju nevymaže. Tvrdí že si spolu nepíšu. Mne to vadí, pretože mám na to aj iné dôvody, o ktorých tu nechcem písať.

V princípe ide o to, že ja by som si kvoli nemu vymazala hocikoho, keby mu to vadilo, on to pre mna nespraví. Strašne ma to vytáča, nenormálne, ked už spolu dlho nie sú, mala by mu byť lahostajná.
Už viackrát sme sa kvoli tomu hádali nepekne .
Či podľa vás ja to prehánam???

Dakujem za rozumné opovede :-(

lionking

Ja si myslím opak, že keby bola pre neho minulosťou a ty prítomnosťou a budúcnosťou, vymazal by si ju. Podľa mňa je to adekvátne. Nepíšu si už spolu, tak načo ju tam má? Aby si chodil pozerať jej fotky a sledoval jej život? Nepozdáva sa mi to... Jasné, že v tom hrá rolu viacej vecí, ktoré nevieme možno a nechceš to sem písať, ok. Tak sa skús sama zamyslieť nad tým, čo sa stalo medzi nimi, aký je ich vzťah teraz, prečo ju tam potrebuje mať, čo by povedal na to, kebyže tam máš ty svojho ex, atď...

Hrac+

Neboj, uz neries, nevyvolavaj hadky. Ukaz mu, ze si sebavedoma. Keby s nou chcel byt v kontakte (alebo s ktoroukovek inou zenou), tak si ju pred tebou vymaze a potajomky za hodinu pouzije inu formu komunikacie. Ved je tolko moznosti. Vnimaj jeho, nie fb.

Klaudika23

Dakujem za názory teda nebudem to uz vobec riesit, dufam, ze ma fakt tak lubi jak hovori, trosku ma to upokojilo, ze podla vacsiny ja prehanam .

Aj ked nevidíte celú situáciu.
Viete jak to je, niekedy aj kamaratky vam daju buliky do hlavy, asi sa prestanem radit s kamaratkami :D

Hrac+

S tymto pristupom zachvilku budes ty ex, ktoru si vymaze z fb, resp. zo zivota a tuto si tam stale ponecha. Aj napriek tomu, ze s nou nie je v kontakte a ani nebude.

klaudika23

Prečo by som mala byť chorá? Nechcem aby bol v kotnakte s niekym kto mi vadi čo je natom.. su rozne nazory na vec aj rozne vztahy v ktorych ludia ziju.

trojklanný

Si chorá, ja mam už druhé manželstvo, a do konca sa spolu stretávame, nič neobvyklé, normálka...a čo vlastne riešiš? Facebook?

Klaudika23

No prosím vás ešte nejaké iné názory?? Chlapci - muži čo ste zadaní vadilo by vám niečo také urobiť pre svoju priatelku???

Bandolera

Ked ta to tak neskutocne vytaca, a viete sa kvoli tomu nepekne pohadat, tak to ries! Normalne mu teda daj ultimatum. Bud ty alebo jej ,,priatelstvo" na FB... A potom ti jasne ako facka dokaze svoju lasku k tebe...

Klaudika23

Tak ked boli tie prusery nevidim dovod preco by si ju nemal vymazat ked mne to vadi... vadi mi ze ju tam ma z principu .. ked mu na nej nezalezi nech si ju vymaze nie?