Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako sa dat do poriadku? napinanie, nevolnost, zavraty

Príspevok v téme: ako sa dat do poriadku? napinanie, nevolnost, zavraty
nika82

ahojte, pisem novu temu, moje tazkosti stale pretrvavaju...
cez sviatky som si oddychla, dala som sa ako-tak dokopy, dietovala som. Nebola som este uplne zdrava, ale bolo mi lepsie.
Od noveho roka som sa vratila do pracovneho kolotoca a som tam, kde som bola v decembri. Mam zavraty denne- nie vyslovene tocenie hlavy, ale motanie sa v hlave, zhorsena rovnovaha. Napinanie na zvracanie mam cca. kazdy treti den. Niekedy slabsie, inokedy silny zachvat, ze nedokazem pracovat. Pri napinani si dam tabletku kyseliny a cakam ci zaberie. Obcas pomoze, dnes ani ta nepomohla, lebo stale mam zavraty, aj ked silne napinanie pominulo.
Jem denne psyllium, probiotika, Betain Hcl a sama si varim lahke jedla.
Objavilo sa brnenie v prstoch, slabost v pravej ruke, na zaklade coho chcem navstivit neurologa. Mam stuhnutu siju/ krcny chrbat.
Gastroenterolog videl podrazdeny zaludok, ale vysledky su OK.
Som uz zufala, zijem takto uz druhy mesiac, psychicky mi je z toho zle, lebo nemozem sportovat a fungovat normalne. Na nete si citam hrozostrasne diagnozy, z coho mi je este horsie.
dakujem za rady!

Ja tiež

Choď na ORL,stredné ucho-rovnováha. Dá sa to vraj pekne liečiť. Inak veľmi nepríjemné, predpokladám, že si ešte mladá. Navyše aj krčná chrbtica, ale to pochybujem, že by ti nejak pomohli. Len veľmi, veľmi jemné masáže či uvoľňovanie. Najprv ORL a potom krčná chrbtica. Viem, čo prežívaš a neviem si predstaviť chodiť s tým do práce. Musíš s tým niečo robiť.Drž sa

nika82

Jeffito, co ti povedali na neurologii?
ja idem zajtra. myslim, ze sa mi obnovila aj gastritida, lebo mi je zle po jedle

nika82

nepovedala by som, ze gastro uplne nic, lebo zapal zaludka sa potvrdil, videl tam flaky a zacervenanost. akurat histoligia uz neukazala nic, mikrobiologia OK.
je mozne, ze mam 2 odlisne problemy- zapal zaludka, plus tocaky kvoli krcnej chrbtici.
obidve veci mam urcite zo stresu. Pre mna bolo odreagovanie kazdodenny trening. a odkedy nemozem cvicit, iba sa vo mne eskaluje nervozita a podrazdenost, nemam to kde zo seba vydat

Jefitto

Tak gastro nič, to, že ti je zle, je len sprievodny príznak...
Určite choď na neuro, ja tiež dneska idem a vysratý som z toho už od rána, že čo mi tam zase zvestujú...

Jefitto

Stuhnutosť šije môže byť znakom meningitídy/encefalitídy... aj rihaš, či ťa iba napína? Problémy s rečou nemávaš?

nika82

zabudla som este, ze beriem Citricidal denne a ze k tomu vsetkemu mi aj meska menstruacia- 2 tyzdne, ale nie som tehotna

nika82

skusala som zacat opat cvicit, ale po fyzickej namahe mi je horsie, je mi na odpadnutie, zavraty mam a nemozem jest.