ahojte, pisem novu temu, moje tazkosti stale pretrvavaju...
cez sviatky som si oddychla, dala som sa ako-tak dokopy, dietovala som. Nebola som este uplne zdrava, ale bolo mi lepsie.
Od noveho roka som sa vratila do pracovneho kolotoca a som tam, kde som bola v decembri. Mam zavraty denne- nie vyslovene tocenie hlavy, ale motanie sa v hlave, zhorsena rovnovaha. Napinanie na zvracanie mam cca. kazdy treti den. Niekedy slabsie, inokedy silny zachvat, ze nedokazem pracovat. Pri napinani si dam tabletku kyseliny a cakam ci zaberie. Obcas pomoze, dnes ani ta nepomohla, lebo stale mam zavraty, aj ked silne napinanie pominulo.
Jem denne psyllium, probiotika, Betain Hcl a sama si varim lahke jedla.
Objavilo sa brnenie v prstoch, slabost v pravej ruke, na zaklade coho chcem navstivit neurologa. Mam stuhnutu siju/ krcny chrbat.
Gastroenterolog videl podrazdeny zaludok, ale vysledky su OK.
Som uz zufala, zijem takto uz druhy mesiac, psychicky mi je z toho zle, lebo nemozem sportovat a fungovat normalne. Na nete si citam hrozostrasne diagnozy, z coho mi je este horsie.
dakujem za rady!
ako sa dat do poriadku? napinanie, nevolnost, zavraty
no máš toho za sebou neúrekom :(....na infekčnom robia testy na boreliozu..... Asi si medzi tým, ako sa dávaš vyšetrovať niečo schytala a to ťa dosť oslabilo. Určite to nevzdávaj. Každopádne je aspoň dobré pre tvoju psychiku, že ti niektoré vyšetrenia vylúčili niektoré diagnózy. Som zvedavá ako ti dopadne neurológia. Držím palce a daj vedieť.
robili aj testy na parazity zo stolice, nic nenasli. jedine na co nasli zatial protilatky bol cytomegalovirus, ze som to niekedy prekonala, ale nie teraz zrejme
ahojte, patranie po mojej diagnoze pokracuje :)
absolvovala som vela vysetreni, vylucilia sa mononukleoza, rozne ine virusy, borelioza, vratane HIV Buduci tyzden idem na CT mozgu, rontgen krcnej chrbtice, pluc, USG ciev. Hnacku uz nemam, travenie sa zlepsilo, ale trapia ma zvysene teplotym kt. sa zacinaju nadranom a ustupia vecer a zavraty a slabost.
dalej ma trapi hrcka na mojej lebke, ktora podla sona sice vyzera ok (nie su tam cievy) ale este na CT idu pozriet, ci to rastie na kosti alebo co s tym. hrcku mam od malicka, ale rokmi narastla, lebo teraz ma cca 2cm.
chcem ist este na infekcne kvoli dalsim testom- robia tam specialne testy na boreliozu?
ahoj, bohuzial mi nie je lepsie. pretrvavaju zvysene teploty 37.2, z coho som velmi unavena. do jedla chut tiez velmi nemam, hnacky sa trosku zmierili a som dost slaba. psychicky na tom tiez nie som najlepsie. ja viem, ze netreba mysliet na najhorsie, ale ked priznaky sedia na nemenovanu obavanu chorobu, ide to tazko...
zajtra idem na odbery, na neurologiu (inu), chirurgiu a k internistovi.
lekarka ma chcela poslat do nemocnice za ucelom zistenia diagnozy, ale nezobrali ma, ze ked mam hnacku, mozem mat nejaku infekciu. vlastne som aj rada, lebo strasne to vyzera na CP na Antolskej a byt v tom prostredi 24hod denne medzi neprijemnymi lekarmi, dakujem pekne. drzte palce :)
nemam uzliny v slabinach
hnacku mam skor zo stresu, lebo som uz velmi vynervovana z toho, co mi je
Prezyvkaaa2- uzlinu som mala bolavu pod bradou, 2 dni a potom to preslo
Nika tie uzliny mas zvacsene na jednom mieste alebo na viacerych napriklad v podpazusi alebo slabinach? Skus ci si nahmatas niekde lebo viem ze pri hiv su hnacky vyse mesiaca lebo utoci na bunky tenkeho creva aj to nocne potenie teploty unava a brnenie v nohach a prstoch
prezyvka, nemala som nechraneny rizikovy styk, ale clovek nikdy nevie, nedam ruku do ohna za svojich byvalych frajerov. nevylucujem, ze pojdem aj na tie testy, lebo musime vsetko vylucit rad za radom
netreba- dost som si toho precitala o tej chorobe, ma milion priznakov a niektore na mna sedia. aj tetania sedela, az kym neprisla teplota...
ja si zas myslím, že to bude tá borelióza,tiež má takéto príznaky a ten fľak to len potvrdzuje...