Zakomplexovaní muži si hľadajú za partnerky často nesprávne ženy

Príspevok v téme: Zakomplexovaní muži si hľadajú za partnerky často nesprávne ženy
28

Jedno som zistila o zakomplexovaných mužoch že si nevážia normálne rozumné obyčajné žienky, ale tie ktoré idú po peniazoch, postavení muža, jeho kariere. A prečo to robia? Lebo si potrebujú nejakým spôsobom kompenzovať vlastné nedostatky výzorové alebo duševné. Ja ktorá som normálna, lásku ochotná dávať, pomáhať, milovať celým srdcom, byť verná a milujúca aj muža ktorý nieje prachač, tak ja som bola odmietnutá len preto lebo nespĺňam jeho požiadavky ohľadom telesného vzhľadu. Já, ktorá mu bola ochotná vždy pomôcť, poradiť, usmievavá aj keď som sa necítila najlepšie, nenadávala som mu nikdy tak já som bola odstrčená. A tá ktorá mu nadávala do idiotov, chuj*v, ko*otov a svíň aj keď s vyškereným úsmevom na tvári, tá ktorá chodí namyslená ako supermodelka, koketuje s každým mužom ktorý sa jej zapáči, používa ženské zbrane ako odhalený dekolt, nôžky, ohovára ho, osočuje, vyhráža sa mu, potrpí si natom aby mal dostatok peňazí, kupoval jej kvalitné honosné darčeky, diktuje mu čo má kúpiť a načo hento kupoval, buzeruje ho, tak táto výjde ako víťaz.
Prečo? Prečo si muži niekedy dajú klapky na oči a idú po tej ktorá si ich nezaslúži? Lebo si asi pri takej debilnej povahe akú tieto ženské majú potrebujú liečiť svoje komplexy? Alebo sú to len muži s tzv. mamičkiným syndrómom? Mamička ich napomínala tak to potrebujú aj v partnerstve? Prečo si dobré žienky nevážia a radšej milujú harpie?

Rasťo_

Michael1067 ja som nemyslel konkretne teba ze sa takto tvaris ako je na obrazku ktory som sem hodil ale vela mojich kamosov alebo kolegov takto stupidne a pudovo reaguje. Ani ja nepatrim k tym typkom co si idu oci vyocit ked okolo prejde nejaka pipka v obtiahnutych nohaviciach a minibundicke ci podobne. Tiez taketo dievky ignorujem lebo take chcu byt stoj co stoj stredobodom pozornosti a chodia sa ukazovat medzi dav ludi. Napr. ked som robil v KE alebo v BA tak tie velkoobchodne domy boli nimi napraskane. Ani neprisli nakupovat ale lovit chlapov. Tak isto ked som robil jeden cas v tych lepsie situovanych baroch to iste. Vyobliekane ako panske pip spolocnicky na love. Na uliciach mam to iste moznost vidiet.

311

ta foto s vystrihanymi vlasmi...sorry ale to je otrasne...zena ma mat dlhe vlasy, a ak nie dlhe tak su aj sexy ucesy z polodlhych...sa ani nediv ze ta ziadny chlap nechce, vsak to je absolutne antisexy a nezenské....si sa riadne zhovadila ti poviem :D...vsak si zena,,,musis vediet ako sa mas upravit
pracuj na sebe ak chces nieco dosiahnut nie tu vyplakavas na fore, pritom ciastocne si to robis sama.
taketo typy zien sa pacia skor latentnym homosexualom /viz. photo od autorky temy/ postavu neries, ale vlasy rozhodne dlhe!

weirdo

mimochodom kratke vlasy. ked uz teda kratke vlasy mozno by to chcelo iny uces, smrncovnejsi, zenskejsi mozno ? nie som kadernik ani vizazista ale zopar prikladov :-)
www.short-hairstyles.co
a.dilcdn.com
cutehairstyle.website
4.bp.blogspot.com
a Gianna Toboni
illicitculturalproperty.com
i.lv3.hbo.com
ta posledna sa mi paci. hoci mam dojem ze je lezba. no kratke vlasy nosia aj nelezby, vsetci poznaju Meg Ryan alebo Rihanu nie ? ak by som stretol taku babu a vedel ze je heteracka hned ma zaujme lebo si poviem ze je ina, nevsedna, ma svoj vlastny vkus, ide svojou cestou, je tym padom pre mna zaujimava. jeden cas nedavno nosili baby strih ala Rihana ale to bolo len opakovanie sa, to nebolo zaujimave.

weirdo

presne tak miki. som rad ze to aspon niekto chape. sam na sebe som v mladosti poznal vyrok "kto sa hanbi, ma prazdne gamby" a ten urecneny a nehanblivy jozo od vedla mi ju prebral. nehovorim ze ten isty problem ma autorka ale naozaj koketne priamejsie a svoju sexualitu do kolia vysielajuce zeny muzov zaujmu viac, a vobec nie zakomplexovanych. a pozor koketna nemusi byt hned stetka.
apropo vlasy. pride mi trosku prehnane davat taky vyznam kratkym vlasom :-)

miki26

Podľa mňa skôr je problém v ženách, ktoré zlyhávajú už s pravidelnosťou. Pokiaľ neprídeš na to, že čo mužom vadí na tebe tak sa neposunieš nikdy. Osobne poznal som aj také ženy, ktoré vinili mužov zo svojho neúspechu, ale chyba bola jednoznačne v tých ženách samotných. To je obojstranné ako muži, ktorí nič nerobia a nemajú úspech tak podobne je to aj u žien. Trebárs preto slečna, ktorá ukáže jasne, čo chce, potom je možné, že aj to dostane. Je to logické trebárs vojdeš do električky a napadne ťa ako muža trebárs úplná kravina, niečo chytľavé a skúšaš sa kontaktovať s objektom svojho záujmu na 10 metrov pred kotlom ľudí a širokým publikom, keď to tvoj objekt chytí sa a začne byť na rovnakej vlnovej dĺžke. Áno, tak táto má veľké šance a nemusí byť ani najkrajšia, lebo ukázala veľkú odvahu, riskovala veľmi veľa, ako niektorá, ktorej sa riskovať nechcelo...

michael067

K veci
Zakladateľka témy, vlasy aspoň po plecia, alebo po bradu, tu fotku čo tu hodila, tam má naozaj až moc krátke vlasy.
Ale ak jej to vyhovuje.
Prsia, nech nerieši, nikto nemôže za to aké má prsia, a ak je športový typ tým sa to vykompenzuje.

asdfghjkl

tieto vase dohady su uplne mimo temu
moze niekto pisat viac k veci? pre kazdeho chlapa je kazda zena inak pritazliva a kazdemu sa paci nieco ine, kazdy preferuje iny typ zeny takze neda sa to takto zrovnavat
tema je o chlapoch co si vydrziavaju namyslene zenske, zlatokopky (co nema s krasou zien vela spolocne myslim)
zenska moze byt pritazliva aj ked je priemerne vyzerajuca a pritom byt bohyna sexu, zatial co umela "nadhera" a sexbomba na pohlad v posteli uplne poleno.