Zakomplexovaní muži si hľadajú za partnerky často nesprávne ženy

Príspevok v téme: Zakomplexovaní muži si hľadajú za partnerky často nesprávne ženy
28

Jedno som zistila o zakomplexovaných mužoch že si nevážia normálne rozumné obyčajné žienky, ale tie ktoré idú po peniazoch, postavení muža, jeho kariere. A prečo to robia? Lebo si potrebujú nejakým spôsobom kompenzovať vlastné nedostatky výzorové alebo duševné. Ja ktorá som normálna, lásku ochotná dávať, pomáhať, milovať celým srdcom, byť verná a milujúca aj muža ktorý nieje prachač, tak ja som bola odmietnutá len preto lebo nespĺňam jeho požiadavky ohľadom telesného vzhľadu. Já, ktorá mu bola ochotná vždy pomôcť, poradiť, usmievavá aj keď som sa necítila najlepšie, nenadávala som mu nikdy tak já som bola odstrčená. A tá ktorá mu nadávala do idiotov, chuj*v, ko*otov a svíň aj keď s vyškereným úsmevom na tvári, tá ktorá chodí namyslená ako supermodelka, koketuje s každým mužom ktorý sa jej zapáči, používa ženské zbrane ako odhalený dekolt, nôžky, ohovára ho, osočuje, vyhráža sa mu, potrpí si natom aby mal dostatok peňazí, kupoval jej kvalitné honosné darčeky, diktuje mu čo má kúpiť a načo hento kupoval, buzeruje ho, tak táto výjde ako víťaz.
Prečo? Prečo si muži niekedy dajú klapky na oči a idú po tej ktorá si ich nezaslúži? Lebo si asi pri takej debilnej povahe akú tieto ženské majú potrebujú liečiť svoje komplexy? Alebo sú to len muži s tzv. mamičkiným syndrómom? Mamička ich napomínala tak to potrebujú aj v partnerstve? Prečo si dobré žienky nevážia a radšej milujú harpie?

michael067

Nehovorím že sa nepozriem, ale nepozerám za ňou ako zmyslov zbavený hnaný iba pudmi (Vysvetlím nižšie)
Nie je to o popieraní a potlačení ale o funkcii predného mozgu.

Preto som napísal: " nečumím za každou sukňou ako nesvojprávny bez rozumu IBA PUDMI HNANÝ nadržaný človek."

Pozri si zloženie mozgu, sú tam centrá ktoré sú len práve na to (sex atď atď základné len pudové veci)
No potom máš predný mozog (ktorý ak správne funguje) dokáže (ty dokáže) rozoznať zamyslieť sa nad svojimi činmi a premyslieť si či to čo robíš, alebo ideš zrobiť alebo by si chcel zrobiť (to čo ti nahovárajú tvoje pudy) je správne, alebo nie.
Samozrejme spánok a jedlo je dôležité a bez nich sa to nedá, ale keďže sme aj sociálny, emočný a hlavne máme v prednom mozgu to čo som popísal a to jediné čo nás rozdeľuje od zvierat, tak by sme do oblasti citov a vzťahov mali prikladať trochu väčšiu váhu ako len obyčajné pudy.

weirdo

michal asi ta sklamem ale to tvoje silne odmietanie pozriet sa a nepodlahnut v podstate svedci o popierani, potlacani :-)
ale to je v pohodeee. co z toho niektori robite taku vedu. aj zeny su na makko z fesakov ktori sa im pacia ale to hned neznamena ze vsetky prestanu lubit toho svojho mileho a opustia ho. to iste plati o muzoch. to iritujuce slovicko "neodolaju" iba znamena ze sme len ludia a ked sa nam niekto velmi paci vzrusi nas ale na to ako sa zachovame su v hre aj ine dalsie faktory. akurat sledujem jeden fajn serial a jedna z postav tam povedala ze sex je ako svrbenie, len sa poskriabes, ale laska, to je cosi ine.

michael067

Rasťo: NIKDY opakujem NIKDY som sa tak netváril keď okolo prešla nejaká pekná(dobrá) "čubka"
Aj keď bola maximálne pekná ignoroval som ju, nie uplne ale nevyvaľoval som po nej oči, pozrel som sa na tvár potom a celé telo a koniec ignorácia.
Prečo?
Ako už bolo napísané: "koketky" (alebo skor ženy ktoré chcu nejako zaujať výzorom a myslia si že im na to všetci chlapi skočia a hneď budu za nimi slintať a potom tá ich spokojnosť ako nás všetkých dostali, no to teda nemusím) to mali s pritahovanim mužov vždy lahsie.

DORAZNE NESUHLASÍM S TVRDENÍM ŽE: "muzi proste neodolaju."
Na žene to je vidieť keď zvádza, nemám rád na tom to, potom ten ich pocit sebauspokojenia typu: "Ahhh ulovila som ho" Alebo niečo na ten princíp.
Také baby u mňa nemajú žiadnu šancu.
Tvrdia o mne že som divný preto čo postol Rasťo a to že sa neotočím a nečumím za každou sukňou ako nesvojprávny bez rozumu iba pudmi hnaný nadržaný človek.
Vzťah musí vyústiť zo spontánnosti dvoch ľudí medzi sebou, zo spontánnosti ich spoločných chvíľ a zážitkov ktoré im budu jeden druhému pasovať a povedia si presne takého som hľadal/hľadala.

lolinka

tak niektori odolaju, staci si precitat temu Ho nechapem, kde silikonova radodajna krasavica chce zbalit chlapa a on dal prednost obycajnej :) Treba hladat a s takymi, co im ide len o krasu nestracat cas.

*ad

weirdo --- nemyslela som to teraz tak, ze chcu taku len na sex, to ano to suhlasim ale teraz pisem k teme - ze idu s takouto do vztahu a tu druhu - normalnu babu odkopnu len preto, ze nieje zlatokopecka kurva a nema znackove handry atd. ale takuto si vydrzuju