Jedno som zistila o zakomplexovaných mužoch že si nevážia normálne rozumné obyčajné žienky, ale tie ktoré idú po peniazoch, postavení muža, jeho kariere. A prečo to robia? Lebo si potrebujú nejakým spôsobom kompenzovať vlastné nedostatky výzorové alebo duševné. Ja ktorá som normálna, lásku ochotná dávať, pomáhať, milovať celým srdcom, byť verná a milujúca aj muža ktorý nieje prachač, tak ja som bola odmietnutá len preto lebo nespĺňam jeho požiadavky ohľadom telesného vzhľadu. Já, ktorá mu bola ochotná vždy pomôcť, poradiť, usmievavá aj keď som sa necítila najlepšie, nenadávala som mu nikdy tak já som bola odstrčená. A tá ktorá mu nadávala do idiotov, chuj*v, ko*otov a svíň aj keď s vyškereným úsmevom na tvári, tá ktorá chodí namyslená ako supermodelka, koketuje s každým mužom ktorý sa jej zapáči, používa ženské zbrane ako odhalený dekolt, nôžky, ohovára ho, osočuje, vyhráža sa mu, potrpí si natom aby mal dostatok peňazí, kupoval jej kvalitné honosné darčeky, diktuje mu čo má kúpiť a načo hento kupoval, buzeruje ho, tak táto výjde ako víťaz.
Prečo? Prečo si muži niekedy dajú klapky na oči a idú po tej ktorá si ich nezaslúži? Lebo si asi pri takej debilnej povahe akú tieto ženské majú potrebujú liečiť svoje komplexy? Alebo sú to len muži s tzv. mamičkiným syndrómom? Mamička ich napomínala tak to potrebujú aj v partnerstve? Prečo si dobré žienky nevážia a radšej milujú harpie?
Zakomplexovaní muži si hľadajú za partnerky často nesprávne ženy
Podla toho, co pises, by som ta tipovala na 13-rocnu zabku, ktora sa prave zacina zamyslat nad zivotom a vztahmi. Este sebestredna a nechape zivot v suvislostiach. A vnutorna sila a sebadovera zatial este pred vyvojom. Zacni od osobneho spoznavania a rozvoja, az neskor si zacni hladat partnera. Pretoze pri tejto urovni vyvoja tvojej osobnosti narazis iba na primitivov, akych opisujes.
Aj to prečo im záleží tak veľmi na vzhľade? Ja som skôr športový typ a nosím krátke vlasy, mám tým pádom aj malé prsia kedže športujem, a ako ich počúvam tie komentáre v partii či medzi kolegami, kamarátmi, tak stále si všímajú len dlhovlasé, štíhle a vysoké a najlepšie aby mala aj prsia. Pritom často vidím že tie baby sú sebecké, narcistické a náročné povahy zakladajúce si na luxuse, kráse, peniazoch.
A co ta to trapi? Vsak on si moze robit v zivote, co chce, je to jeho zivot. Tak, ako tvoj zivot je iba tvoj. A to, ak sa nechas vytocit alebo sa vnutorne nicis kvoli druhym ludom, ak ta ide rozdrapit, lebo druhi nerobia, co by podla tvojej logiky a ocakavania mali robit, to je zas tvoj zivot ;) uzivaj si, co si si zvolila :))
Princ som myslela obrazne.
A toto sa mi stalo už po štvrtykrát. Stále som k ním dobrá a nakoniec sa mi otočia chrbtom. Vyzerá to nádejne a potom sa to poserie. A čo mám najradšej keď nejaká ich uháňa alebo oni po nejakej pokukujú pritom jej nadávajú do ku*iev a p*č, a aj tak sa dajú s ňou po čase dokopy. Ako tužia po takýchto kurv*´ách a lachvatých ženách?
A načo nám už odmala vtlkajú do hláv tie stupidné rozprávky o milých poslušných princeznách po ktoré si príde dobrý a pekný princ na koni? Keď ako som zistila za mojích 28 rokov muži túžia po opaku ako vidím.
Zakomplexovanost citit aj z tohto prispevku. Co ta stve, ze nie si ziadana, obletovana a zaujimaju ich ine?