Jedno som zistila o zakomplexovaných mužoch že si nevážia normálne rozumné obyčajné žienky, ale tie ktoré idú po peniazoch, postavení muža, jeho kariere. A prečo to robia? Lebo si potrebujú nejakým spôsobom kompenzovať vlastné nedostatky výzorové alebo duševné. Ja ktorá som normálna, lásku ochotná dávať, pomáhať, milovať celým srdcom, byť verná a milujúca aj muža ktorý nieje prachač, tak ja som bola odmietnutá len preto lebo nespĺňam jeho požiadavky ohľadom telesného vzhľadu. Já, ktorá mu bola ochotná vždy pomôcť, poradiť, usmievavá aj keď som sa necítila najlepšie, nenadávala som mu nikdy tak já som bola odstrčená. A tá ktorá mu nadávala do idiotov, chuj*v, ko*otov a svíň aj keď s vyškereným úsmevom na tvári, tá ktorá chodí namyslená ako supermodelka, koketuje s každým mužom ktorý sa jej zapáči, používa ženské zbrane ako odhalený dekolt, nôžky, ohovára ho, osočuje, vyhráža sa mu, potrpí si natom aby mal dostatok peňazí, kupoval jej kvalitné honosné darčeky, diktuje mu čo má kúpiť a načo hento kupoval, buzeruje ho, tak táto výjde ako víťaz.
Prečo? Prečo si muži niekedy dajú klapky na oči a idú po tej ktorá si ich nezaslúži? Lebo si asi pri takej debilnej povahe akú tieto ženské majú potrebujú liečiť svoje komplexy? Alebo sú to len muži s tzv. mamičkiným syndrómom? Mamička ich napomínala tak to potrebujú aj v partnerstve? Prečo si dobré žienky nevážia a radšej milujú harpie?
Zakomplexovaní muži si hľadajú za partnerky často nesprávne ženy
podsuvas mi myslienky ktore som nenapisal. ja len cely cas sucho konstatujem ze ziadneho ak nie je gay nenecha taka zena chladnym. a suvis s temou je taky ze koketky su pritazlive.
ale uz sa zacinam nudit :-)
Tak takto zdôraznil som to preto lebo sa tým naozaj riadim a ešte nikdy som nenaletel žiadnej babe ktorá sa predo mnou promenádovala v v sukniach a s odhaleným dekoltom len aby zapôsobila a zbalila ma.
Ano keď sa mi niektorá fyzicky páči (reaguje práve tá staršia časť mozgu), ale potom má prebrať úlohu tá predná časť mozgu a povedať: Ale no tak počkaj, viem že sa ti páči, ale najprv ju spoznaj čo má rada, čo ju baví, čo robí, aké má hodnoty atď, a podľa toho či si spolu sadneme." U mňa toto musí byť v medziach slušnosti a nemal by som byť dotieravý. Samozrejme každej vyhovuje niečo iné a iná žena môže mať rada keď to na ňu priamo vybalím.
To by mal robiť predný mozog.
Keď preberá úlohu iba ten starší (pudový) (mimochodom, prečo má asi tak prevahu práve vtedy keď je človek pripitý alkoholom?) tak potom sa nie je čo čudovať že chlapi to berú tak ako zvieratá, a však čo poďme si užiť si kočka, škoda ťa nevyužiť.
Potom im tlčiete kaleráby do hlavy ktoré z väčšiny ani nemyslíte vážne len aby ste si užili, alebo aby ste spolu už konečne chodili.
apropo predstav si ze krasna a upravena zena moze byt dokonca aj inteligentna a hlboka (myslim dusevne, nie tam dole). to by bolo pre teba este len zdrvujuce zistenie. prilis ich skatulkujes.
no tak vysvetli :-) ale obavam sa ze som ta pochopil az moc dobre
nie vsetci muzi su taki :)
ale pochopil. tuzis po niecom viac, si hlbsi, nie tak povrchny. ved ok.
michal ja si skor myslim ze je to o tomto
"ženy ktoré chcu nejako zaujať výzorom a myslia si že im na to všetci chlapi skočia a hneď budu za nimi slintať a potom tá ich spokojnosť ako nás všetkých dostali, no to teda nemusím"
"nemám rád na tom to, potom ten ich pocit sebauspokojenia typu: "Ahhh ulovila som ho" Alebo niečo na ten princíp"
a to zdoraznovanie "NIKDY". ja nemam potrebu niekoho presviedcat. v podstate zabijam nudu. ale hovorim si iba ze tvoj slovny prejav v ktorom tak silne zdoraznujes niektore veci je kontrastny s obsahom.
a princ, ja som muz, mozno prave preto vam nenaletim :-) ale berte to s nadhladom len tak kamaratsky. vsak co je na tom byt uneseny pritazlivou zenou. aj zenam sa to stava pri muzoch. moja byvala sa chvela pri jednom fesakovi ktory vyzeral ako model ked ju poprosil ci by ho neodfotila zatial co ja som cakal bokom. pekne som si ju odsledoval ale ziadnu vedu som z toho nerobil.
a co sa predneho mozgu tyka. ano viem, poznam. nikdy som netvrdil ze ho nemame pouzivat. akurat ze nizsie lezi ina cast, ovela starsia ktora sa vyvijala este ked sme ani ludia neboli a ktoru mame spolocnu so zvieratami, ta pudova a ta reaguje ako prva. vsetko ostatne v tom prednom mozgu je to "potom" kde to spracuvame. preto ked zbadas hada nalakas sa, az potom si (samozrejme bleskovo) uvedomis ze si v zoo a had je za sklom
weirdo - myslím si, že to Michal myslel inak, ako si to pochopila.
Videla si niekedy Mužov v čiernom??? Film myslím.
A ak áno, pamätáš si scénu s tým, ako mal tréning a kým všetci strieľali po mimozemšťanoch a rôznych obludách, tak on zastrelil malé nevinné dievčatko?
Pozrieť sa je jedno, to sa pozrieme všetci, nie sme predsa slepí ale určite ak prejde okolo nejaká namyslená pipenka, ktorá si zakladá len na vzhľade s ohaleným dekoltom a myslí si, že ma tým očarí, tak sa veľmi mýli.
Áno, tých povrchných 80% ľudí zaujme prvý dojem. Ja skôr dávam na druhý a tretí a aj trošku pri tom premýšľam a nie tým čo mám dole.
Stačí ak sa niekedy taká ,,kráska,, zastaví a nebodaj sa jej niekto niečo spýta....omg, ani radšej nekomentujem.
neplatí to vždy a je to na oboch stranách pohlaví rovnaké....
neviem či rozumieš, čo tým myslím