Jedno som zistila o zakomplexovaných mužoch že si nevážia normálne rozumné obyčajné žienky, ale tie ktoré idú po peniazoch, postavení muža, jeho kariere. A prečo to robia? Lebo si potrebujú nejakým spôsobom kompenzovať vlastné nedostatky výzorové alebo duševné. Ja ktorá som normálna, lásku ochotná dávať, pomáhať, milovať celým srdcom, byť verná a milujúca aj muža ktorý nieje prachač, tak ja som bola odmietnutá len preto lebo nespĺňam jeho požiadavky ohľadom telesného vzhľadu. Já, ktorá mu bola ochotná vždy pomôcť, poradiť, usmievavá aj keď som sa necítila najlepšie, nenadávala som mu nikdy tak já som bola odstrčená. A tá ktorá mu nadávala do idiotov, chuj*v, ko*otov a svíň aj keď s vyškereným úsmevom na tvári, tá ktorá chodí namyslená ako supermodelka, koketuje s každým mužom ktorý sa jej zapáči, používa ženské zbrane ako odhalený dekolt, nôžky, ohovára ho, osočuje, vyhráža sa mu, potrpí si natom aby mal dostatok peňazí, kupoval jej kvalitné honosné darčeky, diktuje mu čo má kúpiť a načo hento kupoval, buzeruje ho, tak táto výjde ako víťaz.
Prečo? Prečo si muži niekedy dajú klapky na oči a idú po tej ktorá si ich nezaslúži? Lebo si asi pri takej debilnej povahe akú tieto ženské majú potrebujú liečiť svoje komplexy? Alebo sú to len muži s tzv. mamičkiným syndrómom? Mamička ich napomínala tak to potrebujú aj v partnerstve? Prečo si dobré žienky nevážia a radšej milujú harpie?
Zakomplexovaní muži si hľadajú za partnerky často nesprávne ženy
Lenže ja mám pocit, že nie každému je súdené si nájsť v živote partnera. Sú ako zakliatí. Nech sa snažíme ako chceme nič natom sa nemení. Vôbec nič. Či sme smutní, či sa smejeme, nieje nám dopriaté. Mamka s otcom chcú aby som sa vydala a mala deti, ale ako...?
Nechcem už žiť.. nemám prečo žiť..
toto čo opisuješ - môže ísť aj o skrytého submisíva, kt sa také správanie a zaobchádzanie v skutočnosti páči a taktiež niektorých môže vzrušovať ako im prekrásna a krutá bohyňa riadi peňaženku ;-)
Zakomplexovaná si tu jedine ty. Opakuješ sa, nepočúvaš. Tie frázy ako "maj sa rada", majú aj zmysel. Ja som sa začala mať rada a do týždňa som spoznala muža svojho života, ktorý sa ma rozhodne nevyberal podľa vzhľadu. Dokonca to jediné (výzorovo), čo mi skoro každý chválil, jemu sa nepáčilo. Nechaj chlapov, nech si sami zvolia a vyberú si na spoznávanie teba, neodsudzuj ich hneď a snaž sa ich spoznať. S niektorým si určite sadnete vzájomne.
28r - sú aj muži akých hľadáš ale tí neprejavia záujem a nevšimneš si ich naopak ty.
Je to v prírode tak dané. Možno som práve ja hľadal teba celý život, kto vie ale neoslovila si ma a tak som ostal osamelý.
kto vie, ako to je...cestu si každý vyberá tú svoju.
Možno denne prejdeš okolo niekoho na koho sa ani nepozrieš a on o tebe doma píše básne...no ty o tom ani len netušíš.
Nikdy nevieš akí sú druhí ľudia a čo si myslia alebo po čom túžia.
Chodím aj na spoločenské podujatia, diskotéky, plesy, svadby príbuzných a kamošiek či kolegyň a stále nič. Problém nieje vo mne ale v pohľade mužov na ženy. Ich pohľad na ženy je nesprávny, nekladú dôraz na obsah ale na obal. Potom v manželstve bedákajú čo doma majú a ako im znepríjemňuje daná žena život. Riešia rozvody, nezhody a neveru. Keby si pratnerku nevyberali údom ale srdcom takýmto nepríjemnostiam by sa vyhli, ale..
Všetci mi tu píšete že nemám druhých riešiť a je to ich vec, že sa mám mať rada, ale ako sa mám mať rada keď ma druhý radi nemajú? Keď ma nikto nemá rád? Mám 28, myslíte že sa to zmení? Nezmení...
Neviete sa vžiť do mojích pocitov keď sa vám všetci otáčajú chrbtom. Keď na vás každý sere.
Chodím aj do turistického klubu, chodím športovať a všetkému som sa preto začala venovať lebo som dúfala že tam si niekoho nájdem, ale nestalo sa.
No a? Tak si taká. Nejaký problém? Hej. Sprav niečo so sebavedomím. To je asi jediný tvoj problém. Maj sa rada. Potom budeš šťastná.
Tak aby som to upresnila, prsia mám asi takto malé ako táto slečna z fotky, škoda že niesom aspoň, tak pekná ako ona :(
t2.aimg.sk
Účes mám asi takýto
www.moda.cz-
Čo riešiš. Keď sa dvaja nájdu, tak im bude jedno, kto ako vyzerá, resp. to nebude na prvom mieste. Ešte sa ti nestalo. Dokým budeš riešiť nedostupných a hnevať sa kvôli blbostiam, dovtedy budeš strácať príležitosť tú svoju polovičku nájsť. Vyser sa na to. (Stačí od polnoci :D)
Prebehla som to len narýchlo očami, ale rozhodne chlapi neuprednostňujú vyššie ženy a už dupľom nie väčšina z nich. Športové ženy sa chlapom skôr páčia a krátke vlasy, ak sa babe hodia, tak sú skvelé. Prsia riešia tí, ktorí chcú babu len na jedno, to aj tak v živote geneticky neovplyvníš, jedine extrémnymi diétami ich vyfučíš.