Ako sa zbavit nenavisti?

pomocnica11

aj mne veľa ľudí ublížilo v živote a dlho som sa hnevala ale nejako ma to potom prešlo aj ked viem sama že odpustiť je nehorázne tažké hlavne ak ti niekto ublíži potupí ťa to človeku veľmi zle padne.. mne pomohlo to že už sa s tými ľudmi nevídam držím si ich dalej od seba a časom človek aj zabudne.. aj mne sa ten hnev už začal prejavovať na chorobách tak som zmenila prístup.. veľmi mi pomohla literatúra o ezoterike a jedna pani ktorá sa venuje vešteniu dodala mi iný pohľad na seba aj na svet čo je skvelé

mam56

A prečo sa chceš hneď všetkého zbaviť??? Mňa učili tak, že ak cítiš neprekonateľnú nenávisť, tak ju cíť aj naďalej. Nesmieš proti nej bojovať, lebo sa zničíš sám. Ono to postupne prejde, ale postupne. Nechci to hneď a zaraz. Chceš prejsť z nenávisti k láske a to sa ako dá?
Ak cítiš nenávisť, tak ju daj najavo, napr. verbálne, ale nikdy nekonaj pod vplyvom emócií, lebo v našej spoločnosti je také niečo neakceptovateľné. Konať pod vplyvom emócií je to isté ako konať pod vplyvom bludov pri schizofrénii, resp. psychóze.
Hlavne sa upokoj, lebo ti je.ne na kompletku.
--------------------------------------
Jokes:
Po 40 rokoch ťažkej práce odišiel muž do dôchodku s piatimi miliónmi dolárov, ktoré získal vďaka svojej inteligencii, usilovnosti, iniciatívnosti, šetrnosti, zmyslu pre povinnosť, výkonnosti a vďaka dobrému investovaniu. A vďaka smrti strýka, ktorý mu zanechal $4,999,999.50. Aj 0,50 je fakt dosť, niekedy za jeden výkon v priebehu jedného roka, napr. prostredníctvom služby Adse..e.
Chuck Norris bol pred 10 rokmi na Marse. Odvtedy tam už nezaznamenali žiadne známky života.
Syn sa pýta otca: otec, koľko stojí manželstvo??? No, ja neviem, ja zaň ešte stále platím.
Ja som mal tak tučnú ex-manželku, že keď som dal v decembri minulého roku tlačiť jej fotku, tak ešte do dneska mi ju tlačiareň nevytlačila.
Dr. sa pýta jednej postaršej pani: prečo ste si prestrelili koleno??? Pani: ale, však Vy ste mi povedali pán Dr., že srdce sa nachádza dva palce pod prsníkom.
Mňa z toho môjho pavúka fakt raz porazí. Najprv mi po nociach behá po tvári, že akože je hladný, keď zistil, že som si zvykol, tak spí so mnou pod paplónom. Ráno otvorím oči a pozerám, či dobre vidím: na mňa sa pozerá 16 očí. Ja som nevedel, či som ešte pripitý alebo čo? Pozrel som sa na kompas, vidím normálne sever. Potom mi došlo, jáj, však to je tá moja Tarantulka, čo má už neúrekom cca. pol kila.
Volal mi inak ten šváb od vedľa, od susedov, že sa má dobre, má už cca. 30 detí, uf, uf. Tak som ho zavolal na pohárik vínka. Sme spomínali na časy, neviem, či ...staré dobré..., to skôr pre neho než pre mňa. Že mu bolo smiešne ako ho moja mama videla raňajkovať ráno na paradajke v kuchyni bez akýchkoľvek síl ho nejako chytiť alebo tak. Že ako som vtedy zhodil 10 kíl, čo som ho tak vehementne naháňal kade tade a nič z toho. Ale aj tak prehral, keď videl, že som si kúpil jednu špeciálnu kriedu, tak stratil odvahu.
Raz na pohrebe jednej pani všetci kondolovali. Ako posledný prišiel miestny blázon, podal babke ruku a hovorí: šťastné a veselé!!!
Manželka sa naštvala na svojho manžela, pobalila mu jeho kufre a povedala mu, aby vypadol. Ako išiel k dverám, ona zakričala: -dúfam, že budeš umierať dlhou, pomalou a bolestivou smrťou. On sa otočil a povedal: čiže, to mám chápať tak, že chceš, aby som zostal???
Bol som na vyšetrení u urológa s prostatou, lebo sa mi do TOHO nejako nechce. Všetko mi vyšetril, aj krv a podobne – asi akože uvítací ceremoniál, resp. rituál. Potom, na poslednom vyšetrení mi strčil dva palce do zadku a hovorí: pane, ste zdravý ako rybička. A ja mu na to hovorím: pán Doktor, to som si myslel, akurát, že pravdu ste mi mohli povedať aj do očí.
-------------------------------------------------
Inak, ako? Predĺžite letné prázdniny? Treba skrátiť letné. Nehnevajte sa na mňa. Mňa to tiež nevaví... Stále musím zostať najhorším len ja??? Ok, ale na mňa sa nemôžete hnevať, lebo ja som iba clown. Ako,,, mesiac prázdnin v zime??? Was ist das Harvepino???

pomocnenavist

no dnes som sa vyziapala,ale to je uz take dlhodobe. neviem ani konkretneho adresata,viem,ze na viac ludi,udalosti som bola nastvana a uz sa mi to zlieva,ja hlavne citim vnutornu prazdnotu,co som citila aj predtym akurat sa to zvyraznilo. a s tym zdravim,to uz som okusila na vlastnej kozi a aj preto chcem mat pokoj,neviem,co mam robit.

pomocnenavist

no dnes som sa vyziapala,ale to je uz take dlhodobe. neviem ani konkretneho adresata,viem,ze na viac ludi,udalosti som bola nastvana a uz sa mi to zlieva,ja hlavne citim vnutornu prazdnotu,co som citila aj predtym akurat sa to zvyraznilo. a s tym zdravim,to uz som okusila na vlastnej kozi a aj preto chcem mat pokoj,neviem,co mam robit.

pomocnica11

ahoj voči komu cítiš nenávisť?ako vznikla? inak je to veľmi nebezpečné dusiť v sebe hnev voči niekomu môže ti to veľmi ublížiť