Ako sa zbavit nenavisti?

jojkaml

Uz tym ze si to uvedomujes si spravila prvy krok doma popros aby ti toho cloveka nepripominali pretoze ti to ublizuje .skus odpustit vo svojom srdci aj snaha sa pocitA ;)

pomocnenavist

Problem je,ze toho cloveka, ktory nennavist vo mne vyvolava najviac mi doma stale pripominaju!!! Roky. Uz mam toho dost. A odist nemam kam.

LMarika

Ja si zvyknem pomôcť tým, že na zlého človeka, ktorý mi ublížil, prestanem myslieť a upriamim si myšlienky na niečo iné, nezáleží na tom, na čo. Napríklad na robotu, na nejaké DVD-čko, na pekný film, na dobrý futbalový zápas, idem na kávičku s kolegyňou a ona mi niečo zaujímavé porozpráva... Je toho veľa, na čo sa dá myslieť, tak prečo myslieť na niekoho zlého? Keď máš doma smeti, tak ich vynesieš, aby bol poriadok. Tak aj v hlavičke si treba urobiť poriadok. A ten si urobíš tak, že vyhodíš odtiaľ myšlienky na zlého človeka a nahradíš ich myslienkami na niečo príjemné a pekné, na hocičo. Hoci len chytiť do ruky nemecký slovník a naučiť sa z neho zopár slovíčok, prečo nie? Môžu sa ešte zísť, keď ťa raz osud zaveje do Nemecka :)

mam56

Ak chcete vedieť, či máte skutočne nadpriemerné IQ, tak sa vás opýtam len jednu jedinú otázku (as a royal clown).
Kto bola tá veštica, ktorej musela nosiť do studne vodu najmladšia dcéra kráľa v rozprávke Soľ nad Zlato?
Ak odpoviete správne do 7 minút, tak máte nadpriemerné IQ. Rozprávku ste už videli X-krát.
Odpoveď vám neprezradím, zistite si ju sami, s netom viete pracovať, suppose.

mam56

Však mi normálne napíš, ospravedlňujem sa ti za svoju netaktnosť. Pri mne také zážitky mať budeš.
Ja som lepší než animátor voľného času.
Prepáč mi, napíš mi a potom zhodnotíš.
Idem pohľadať ešte nejaký joke:-)
Will you be my girlfriend?
www.youtube.com
Buď mi napíšeš alebo nie. A do predmetu uveď slovo: licking.
A nebuď taká vážna, ako slepé črevo pred operáciou:-)

mam56

:-)
Nooo, ja nemám možno že len pravdu. Ja pravdu isto mám! Si vyprosím, aby niekto mňa spochybňoval.
Mňa neškolili profesori na to, aby mal niekto o mne pochybnosti.
Darauf kannst du Gift nehmen - na to môžeš zobrať jed.
Inak, sorry, som len dvorný šašo, tak si robím srandu.
Keď som clown ešte neznamená, že som tak tupý ako vy.
------------------------------------------
Mám odkázať len toto:
-ako, kedy sa prestanete urážať??? Že vraj: that´s a solution.
----------------------------------------
Robte ako chcete, povedal som to, čo som mal. Mám v paži.
Dokým sa Alizee niečo nestane. Potom už nebudem šašo.

pomocnenavist

tak po tomto zazitku by som sa zakopala a vyliezla tak o rok

Ja celkovo take zazitky ani nemam,vsak to by som bola stale pod zemou :D

mam56

Keďže nemáš nikoho, tak mi napíš. A vieš čím začneme? Pekná si, aj inteligentná. I will l.ck you up. A keď to nevyjde, tak sa na mňa vyprdneš.
Ok?
Ak si myslíš, že si cvok, tak ja som ešte väčší:-)
Budeš tolerovať to, že budem chodiť do krčmy a fajčiť? Podľa mňa áno.
Mýlim sa? Nie. No vidíš ako rýchlo sme sa dohodli.
No, keď som taký cvok, tak mi povedz, že som sa mýlil. Že nie si pekná a inteligentná?
Tak sa mi ozvi, ja si idem zacvičiť Taj Či, lebo sa nudím a nemám ženu.
Inak, máš super fluidum. Pri tebe by som sa cítil pokojne a tak super.
Ty pri mne možno nie, ale moji synovia by Ti isto robili radosť.
Tak?

mam56

No, nenávisť je jedna vec, ale hanba trochu iná. Ja som sa včera opil s kamarátom a on mi prezradil tajomstvo.
Keď chodil s jednou kočkou (inak sme vraj gayovia), tak prišiel k nim opitý na D-moll. Ľahol si do postele, ale nejako zistil, že ešte všetky potreby nemá uspokojené, pričom zistil, že vedľa neho leží jeho frajerka. To bol však len omyl!!! Začal normálne palcovan.m, potom to aj spravil, pomocou svojho Werkcajgu. Ráno, keď sa prebral, tak nevedel fakt, kde je sever, zistil, že sa vyspal so svojou budúcou svokrou. Tá jeho frajerka mu potom aj volala a tak, aj bola pekná, aj inteligentná a všetko ako má byť, ale už s ňou nedokázal hovoriť:-)

pomocnenavist

lenze ja mam problem prijat svoje city.odmala vedena taka,aby som sa riadila rozumom,city zanedbavam,neviem ako to napravit.keby som nechodila aspon k psychologicke,ale chodim k nej nejaky rok a akurat som sa o sebe dozvedela,ze sa mam riadit aj citmi,ale konkretne kroky neviem.navyse introvert a aj keby som niekedy chcela,nieco ma zabrzdi.

a ked aj slovne poviem,mam pocit,ze sa mi vobec neulavi. ale v principe mas pravdu.