Ak sa chceš zbaviť nenávisti, tak sa treba zamestnať inými aktivitami ako len rozmýšľaním nad nenávisťou. Treba sa najmä vyhýbať ľuďom, robiť to cielene a úmyselne a budeš mať svätý pokoj. To je najpodstatnejšie.
A keď budeš pracháčom, tak sa presťahuj do Hollywoodu, tam ti nikto nič závidieť nebude.
Nenávisť ale najmä závisť je hlavným spúšťačom všetkého zla. Ja som bol raz tak na dne, že som pracoval s motorovou pílou ako robotník a aj tak mi ešte dokázali závidieť.
Preto som sa rozhodol, že vstúpim do kláštora a nechcem mať s nikým nič. Keď tam nahrabem, tak pôjdem do Hollywoodu:-) Z kláštora od mníchov do Hollywoodu. Medzi bežnými využivačnými a závistlivými krysami sa mi žije zle.
Ďakujem fakt za také priateľstva. Síce neidete po peňaženke ako iní jednoduchí ľudia, ale po schopnostiach a zručnostiach, ale platiť nechcete. Sorry, kašlem na vás. Už dávno som vás prekúkol, leňochody.
The road to greatness is hard and tough.
A tie vaše keci, rečí jak koza bobkov, fakt, fu.ked úbohé.
Spravím ako uznám za vhodné a vaše "svetlo"-nosné reči ma nikdy zaujímať nebudú.
Však už začnite na sebe pracovať. Čo tu chcete nájsť včerajší deň, či čo??? Alebo na tom facebooku? Lajky, nelajky.
Idem na twitter...
www.youtube.com
Mozog je sval, ktorý treba trénovať a nie rozmýšľať nad magorinami.
So, work bitch!!!