zdravím Vás...
Mám 35 rokov a mladosť pominula... Mám školy, prácu po tejto stránke je všetko v poriadku.
lenže po súkromnej stránke života mám totálnu smolu a to so ženami. V živote som od nich nedostal ani objatie ani bozk. Vlastne sa ma žiadna ani len nedotkla. Ja vie že to vyzerá absurdne ale je to tak. Žiadna nemala nikdy záujem a skúšal som hocičo. ani nepijem, nefajčím, nestávkujem správam sa normálne len to nechápem. nič som nezažil pekneho do tejto stránke života...asi u mňa platí citát ,,Práve tomu, kto by dokázal celý život niekoho milovať, to nie je dopriane." a asi to tak nechám.. neviem
nič pekné za život
A čo čakáž, že ti príde zazvoniť pred dvere a povie "Už som tu, mňau:)"
Takých ako ty je milión, nie si ničím výnimočný a ani o nič lepší či horší ako iný. Je len na tebe či a ako chytíš príležitosť za pačesy. Naštuduj si knižky o balení, popozeraj ženské fóra a keď to nedokážeš v reále, tak to skús na zoznamke. Tam sa ostrielaš, s niektorými sa stretneš, začneš byť so ženami viac v pohode, nebudeš nervózny a raz takto stretneš tú pravú. O ženy v plodnom veku bol, je a bude enormný záujem a ty preto musíš niečo urobiť. Tak choď a zober si.
90 % párov v mojom okolí sa našlo cez net, zvyšných 10 % sa buď poznalo od školy, alebo z toho obdobia. Konkrétne poznám príklad 37-ročného chlapa, ktorý sa tak zoznámil s mojou kamarátkou, čiže ani v tvojom veku nie je nič stratené. Dnes už to nie je len nevyhnutnosť, ale až samozrejmosť. Ľudia, ktorí nenavštevujú nejakú sociálnu sieť sú buď spokojne zadaní a majú aj dostatok priateľov, alebo ľutujúci sa opustení podivíni.
Na zoznamkach to mnohi muzi beru, ako sport. Hladaju dokonaly ideal, ktory neexistuje a ani sami dokonalym idealom nie su. Chcu, aby si so zenou rozumeli dusevne, aby bola krasna, s dokonalou postavou, peknou tvarickou. Na tej sa im nepaci to, na tej hento. Muz, ktory by vedel, co chcel a za tym si pevne stal, je rarita. Staci si precitat temu Ho nechapem ... A vidite, co sa za tym skryva. Ak nie je muz milionar, na dokonalu krasku nema, pretoze to chce velke investicie a zaruka, ze vas nebude podvadzat, neexistuje.
Ahoj,
chcem sa Ta opýtať čo všetko si urobil preto aby si sa k dobrej partnerke dostal? Ako vyzeráš? Nie, samotný vzhľad nie je až taký dôležitý, nemusíš byť model. Ide skôr o to ako pôsobíš. Staráš sa o seba? Vieš sa pekne obliecť, chodíš upravený?
Ako si oslovoval ženu, ktorá sa Ti páčila. Čím si ju zaujal? Aké máš koníčky? Ako tráviš svoj voľný čas? Chodíš do spoločnosti? Mladosť nemáš za sebou, ale žiješ ju práve teraz... a ešte pekných pár rokov môžeš...
Nič v zlom, ale nechce sa mi veriť, že vzdelaný, súci muž je na tom tak ako píšeš. Daj mi odpoveď na moje otázky a zistíme kde je pes zakopaný... hlavne hlavu hore... nič nie je stratené!
Tak hybaj na zoznamku. Kde sa chceš v takom veku inde zoznamovať? Ak v práci nie je nikto, kto by ťa oslovil, ani nikde, tak hľadaj na nete. Bože a neľutuj sa. Iní majú zase krásne vzťahy a problém s prácou. Nič nie je ideálne a treba sa v inej oblasti posnažiť. Toľko je nezadaných žien, slobodných mamičiek, rozvedených žien, ktoré mali blbého manžela. Ľudí je dosť, snahy je málo.