zdravím Vás...
Mám 35 rokov a mladosť pominula... Mám školy, prácu po tejto stránke je všetko v poriadku.
lenže po súkromnej stránke života mám totálnu smolu a to so ženami. V živote som od nich nedostal ani objatie ani bozk. Vlastne sa ma žiadna ani len nedotkla. Ja vie že to vyzerá absurdne ale je to tak. Žiadna nemala nikdy záujem a skúšal som hocičo. ani nepijem, nefajčím, nestávkujem správam sa normálne len to nechápem. nič som nezažil pekneho do tejto stránke života...asi u mňa platí citát ,,Práve tomu, kto by dokázal celý život niekoho milovať, to nie je dopriane." a asi to tak nechám.. neviem
nič pekné za život
Vieš čo sa hovorí? " Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva." Je to prenesený význam, neprekladaj doslovne.
Nauč sa myslieť pozitívne a život ti ukáže aj svetlejšiu stranku. Uvedom si, čo máš a s tým pracuj na skvalitnení sameho seba alebo niekoho ineho. Prípadne sa venuj tomu, čo ťa zaujíma. Život nie je len o tom "mať"
nauč sa aj "dať". Tym nemyslím len materialne veci. Pozitívne myslenie a pomoc druhým je prvym krokom k šťastiu.
adr1a, vidim ze ti nic ine neostava, len aby si starcovi zalozila ten mail na zoznamovanie ty! Ked sa on k cinu mema a tak by si mu dopriala nejaku znamost :-D
Boze chlape uz ma stves! Napisem ti XY moznosti a ty si z nich ZAS vyberies len tie co ofrfles, ktore nemozes nechces ai
"Ja nemam tolko casu na tie aktivity a kamarattov vela nemam a vacsinou pracujem v zahranici.."
No tak si podaj inzerat (cez maily sms ai sa mozete blizsie spoznat, otukat sa navzajom ci si budete vyhovovat nazorovo myslienkami postojmi prioritami zasadami ai ci aj vzhladovo a ked budes doma zo zahranicia tak sa stretnete a uvidis ci aj nazivo si budete vyhovovat sediet rozumiet ai), alebo sa zaregistruj do nejakej zoznamovacej agentury (tam si zadas poziadavky kriteria a vyselektuju daku pre teba co dufam aj nervy bude mat na teba "daj sem slamu padnem na nu" ze ano?? :D aalebo sem hod mail nech sa ti nan prihlasia tie co maju zaujem a hlavne nervy))) no tie nervy mam doposial s tebou snad len ja :D no mne je samej lepsie ak nie najlepsie takze tak :D
Ja mám obrovské dlhy, nedokončenú strednú školu kvôli psychickým problémom, psychické choroby v rodine z každej strany, dennodenne žijem v kriku, beznádeji, chýba mi partnerka, ktorú som nikdy nemal, nemám žiadnu zdravú rodinu, kde by som mohol ísť, narobil som si také problémy, že teraz musím žiť s mojou rodinou, nebyť toho, čo som spravil, nechcem to tu konkretizovať, mohol som byť a žiť v úplnej inej dimenzii, ale napriek tomu sa nevzdávam, čítam motivačné knižky, myslím pozitívne, aj keď by si človek mohol povedať, že je všetko stratené, ty máš absolútne všetko na to, aby si sa z tých problémov, ak sa to tak dá vôbec nazvať, odrazil. Už len mať dobré zdravie, prácu, dobré školy, je niečo, čo nemá kopec ľudí, poznám kopec ľudí, ktorí žijú v strašných depresiách, invalidné dôchodky 200 eur, nedokážu zájsť ani do mesta niekedy, vyhliadky do života žiadne, starostlivosť rodičov, potom ústav. Ja som si tiež myslel, ako sa mám zle pred pár rokmi, keby som bol vedel, ako sa mám vlastne dobre a čo všetko mám, tak tie roky beriem späť, aby som ich nepremárnil, len si to uprac v hlave, daj sa dokopy a základ máš veľmi dobrý, ak je to tak všetko, ako píšeš.
Som na tom podobne akurat, ze som zena.
Starsi muzi ma nepritahuju a pre mladsich som stara. Nedokazem s tym nic robit, proste toto je ako prekliatie.
Ja nemam tolko casu na tie aktivity a kamarattov vela nemam a vacsinou pracujem v zahranici..
Suhlas s predoslymi prispevkami. Co by ini dali za to, aj ja napriklad mat zdravie, dobru pracu a nejake to zazemie? 35 rokov je nic, aj starsi chlapi si vedia najst zenske. Len nie velmi mlade, tie idu po peniazkoch. :)
Tak nefnukaj a hlavne aj ked si to myslis, neotravuj s tym okolie. Bude ti este horsie. Lutost este nikomu nepomohla.
Ja verim, ze na svete je tak strasne vela ludi, ze na kazdeho sa najde "minimalne" jeden partner. :)))
Starec vies co mas?! Len to co si ty sam pripustis a do svojej hlavy vnutra vpustis vsugerujes! Ak si budes nahovarat ja mam smolu - mna nikto nechce nelubi - ja mam hento ja mam toto a len same negativa = tak aj tak bude! Sakra chlape byt pri tebe tak ta kopnem do rici a zeniem ta svinskym krokom do utrob zivota. Mas na com stavat! Mas zdravie pracu skoly zrejme aj ake-take zazemie (byvanie, mas z coho zit ai). Zaklad mas. Tak si uprac v hlave co teraz dalej vlastne chces! Chces zenu?! Tak si ju najdi. Rozhliadni sa kde byvas zijes pracujes chodis jedavat cestujes ai, rozhliadaj sa vokol seba a oslov kludne taku co ta zaujme. Cim-viac zien oslovis tym mas vacsiu sancu niekoho si najst a spoznat. Alebo si podaj inzerat. Alebo zdvyhni zadok oslov kamosov znamych a niekam spolu s nimi pod vypadni von alebo kazdy ma sestry kamosky rodinu okruh znamych aj tam mozes niekoho najst. Proste rozhod siete no nerev a nebud ako chodiaca depresia a zufalstvo. O tomto som pisala. Pred tebou keby pristalo aj samotne ufo a z neho vystupila daka superzenska tak ty si tak zaslepeny a zatvrdly zeby si si ju ani nevsimol. Aj tu ti pisali viacere viaceri a ty NIC! No bozaj ma vies kam s takymto pristupom. Tak su sviatky ludia su k sebe milsi lepsi pristupnejsi tak pod von a nieco skus. Alebo zacni kludne aj tu daj sem svoj mail (kludne si zaloz novy na toto tu) a nech sa ti ozvu ak budu dake chciet. Stretnete sa a uvidite. No ak budes len frflat vyplakavat stazovat sa tak takto stretnes akurat tak velke NIC :D
Najmenej cakať, Vam sa to vsetkym lahko hovori ja mam totiz to obrovsku smolu...