nič pekné za život

Príspevok v téme: nič pekné za život
starec000

zdravím Vás...
Mám 35 rokov a mladosť pominula... Mám školy, prácu po tejto stránke je všetko v poriadku.
lenže po súkromnej stránke života mám totálnu smolu a to so ženami. V živote som od nich nedostal ani objatie ani bozk. Vlastne sa ma žiadna ani len nedotkla. Ja vie že to vyzerá absurdne ale je to tak. Žiadna nemala nikdy záujem a skúšal som hocičo. ani nepijem, nefajčím, nestávkujem správam sa normálne len to nechápem. nič som nezažil pekneho do tejto stránke života...asi u mňa platí citát ,,Práve tomu, kto by dokázal celý život niekoho milovať, to nie je dopriane." a asi to tak nechám.. neviem

blavák 289

starec000...
nejsi jediný na tom tak biedne, ja som na tom podobne, ba este oveľa horsie, mám 30, za celý zivot som mal sex resp pohlavný styk 5x a to len v bordeli, normálne som to nedokázal pretoze mam problemy s impotenciou a v normalnom vztahu sa sex nedá nacasovat na tabletku lebo sex je tam spontánny a keby som jej to povedal tak by ma nehala, nemám skoly ani prácu ani karieru ani vzdelanie ani peniaze, proste nic, si sám na vianoce ?? ja som sám posledných 10 vianoc a silvestrov !!! lebo nemám s kým to oslavaovať, ja by som si to s tebou hned vymenil

Mesačný princ

Slobodna - čo je to ,,šupa,,? Definuj :D Je to myslené ako šupa z pomaranča alebo to má presné parametre? Tak zaujíma ma to :D

Slobodna

Ono to tak byva, ta, ktora by ta neodmietla, tu by si odmietol ty. Kazdy chce to, co nemoze mat. Vacsina chlapov chce supu, ale ta nechce kazdeho a normalneho chlapa. Nuz a to, co mat mozete si nevazite. Tak neplacte. Chyba je vo vas.

starec000

Dakujem, ale ja som.uz vyskusal vsetko ale kazda ma odmietla aj ked to bolo na dobrej ceste... A tak starym mladencom no nevadi.. Zienky vyberajte si z lepsich kusov ako som ja. Mna to uz nebavi stale odmietanie...

jôlkjlk

V 35 sa nazyvas starcom? Hollywoodske hviezdy vtedy naplno ziju a uzivaju si a ty chytas hysaky z veku? Clovece sa zobud! Ved je to na zaplakanie hovorit si starec. Styridsiatnici niektori maju viac zivota ako ty co tu nariekas. Prestan nariekat a baby pridu same. Nieco pre teba
www.youtube.com

freeminder

starec000> neuveris ale sedi to na mna, az na par detailov, vek, praca atd. Ale urcite nic nie je stratene, par ludi to tu uz spomenulo, oci stale otvorene, usmievaj sa na vsetky zeny naookolo a uzivaj si ich pozornost :) Momentalne nezavazne chodim casto von s kamaratkou ktoru poznam uz roky a teraz sa mi zacala pacit, akoby dozrela.
Tak skus kamaratky oslovit, chod na oslavy, obcas na pivo (ak nepijes, tak caj v pohode a ponukni sa ze odprevadis atd). Proste skusaj spolocnost.
Inak myslim, ze presne viem co zazivas, presne!! Myslel som tiez ze som jediny na svete doslova, ze niektore veci tak dlho trvaju, je to masaker na psychiku! Ale teraz vies ze nie si sam :) Drzim palce. Urcite sa podari a na vek sa vyser !

Jax

Tu podo mnou to mas v skratke vsetko, nemrnci a zober si.
Aj tak nam nevravis vsetko... Za tie roky sa okolo teba tocili stovky zien tak vytiahni hlavu z piesku a zacni na ne zmurkat. A neklam este aj sam seba.