nič pekné za život

Príspevok v téme: nič pekné za život
starec000

zdravím Vás...
Mám 35 rokov a mladosť pominula... Mám školy, prácu po tejto stránke je všetko v poriadku.
lenže po súkromnej stránke života mám totálnu smolu a to so ženami. V živote som od nich nedostal ani objatie ani bozk. Vlastne sa ma žiadna ani len nedotkla. Ja vie že to vyzerá absurdne ale je to tak. Žiadna nemala nikdy záujem a skúšal som hocičo. ani nepijem, nefajčím, nestávkujem správam sa normálne len to nechápem. nič som nezažil pekneho do tejto stránke života...asi u mňa platí citát ,,Práve tomu, kto by dokázal celý život niekoho milovať, to nie je dopriane." a asi to tak nechám.. neviem

emmka1111

ja by som s tebou menila hned.. byt zdrava mat pracu spravit si skoly mat moznost venovat sa zalubam ...vsetko by som vymenila za tie vztahy ktore sa prilis precenuju a co z nich clovek ma? maximalne to ze ta niekto podvedie,bude s teba vyciciavat peniaze alebo bude s tebou len pre nejake vyhody ktore s teba ma a ked ochories alebo sa nieco stane uz toho partnera nebude. o tomto su cele dnesne vztahy.. cest vynimkam

lolinka

Jo a blavak, najlepsie ked si das inzerat, kde hned popises svoj problem. Napises aky si, co od vztahu cakas, co najviac o sebe. Zeny, co sa ti ozvu budu uz poznat tvoj problem a neozvali by sa ti, keby im to vadilo.

lolinka

blavak nie vsetky zeny bavi sex a niektore by to prave privitali, kebyze sexujete menej. Urcite by si nemal mat problem najst si partnerku len pre toto. Okrem toho, ked ta nejaka zena bude lubit, bude mat pre teba a tvoj problem pochopenie, nebude jej vadit, ze si zasexujete len vtedy, ked si das tabletku a vas sex je vzdy planovany. A impotencia ma svoje priciny, ktore sa vacsinou daju riesit, trebalo by to navstivit sexuologa.
Starec, tebe tazko radit lebo skoro nic o sebe nepises, nevieme, v com je problem, ci si prilis narocny a vyberavy lebo mnoho muzov ma s tymto problem, priemerne peknu zenu nechcu, chcu len krasavicu ala modelka a take ich zvyknu odmietat, lebo tie zas maju ine predstavy o partnerovi. Alebo sa na rande nevhodne spravas, mozno si to ani neuvedomujes. Mohol by si zacat navstevovat nejakeho dobreho psychologa, s nim to vsetko dopodrobna prebrat a ten ti pomoze odhalit, v com robis chybu.

anonymne

Ahoj starec000. Odkial prosim si? Rada by som ta blizsie spoznala. Ak by sme si aj nahodou nevyhovovali (napr.vyzorovo) tak myslim, ze by sme si aspon ako kamarati mohli sadnut - vyhovovat a mozno spolocne podla zaujmov by sme mohli spolu nieco podniknut, robit (vylety kultura sport umenie a tak rozne, podla zaujmov a volneho casu. Vekovo sme blizko seba tak ak by si chcel, porozmyslaj. Ja som inak BA. Zufala isto nie som, ale zas dobrych a normalnych ludi nikdy nie je dost. Ty sa zdas byt celkom fajn. Ahoj.
PS: A ak nemas zaujem tak aspon prijemne sviatky ti prajem.

mam56

No, ja neviem, ale ak chceš mať aspoň aký taký úspech, tak musíš spraviť podobne ako som to spravil ja.
Z roboty som zobral výstup, začal som piť, fajčím jednu o druhej, občas aj hreším, kúpil som si babettu (stále mi odpadne výfuk, napr. aby si mi veril), mám papiere od hlavy. Trpím asi všetkými možnými ochoreniami, aké existujú a vida. Aj tak ich nedokážem obabrať. Furt je záujem, ja fu.ked neviem prečo. Však som jedna obyčajná troska a navyše aj smrdím. Proste alkáč a normálne si niekedy dám aj bambuču s čučármi.
Ja už neviem. Fakt všetko robím úplne správne, aby som stále niekoho mal? To neni normálne:-) Asi skús ísť v mojich koľajách a asi sa to u teba zlepší, hoci neviem rozlíšiť, čo je v tomto prípade zlepšenie?:-) Ja nemám zmysel pre rozlišovanie toho, čo je a čo nie je normálne:-) Neklamem.
Idem už doodstrihnuť tej bláznivej muche krídlo, lebo nechce odo mňa odletieť. Mohla si lietať, tak nech teraz chodí pešo:-)

starká135yearsOld

To je na porazenie. Chcel som si dať výdatného šlofíka po tom, čo som sa napchal do prasknutia. Trochu som spal, zrazu sa mi pred očami objavila moja ex a ta mi hovorí: ty si ale riadny vôl. Ja: nie, nie som vôl. Ona zase, ty si vôl, ty si vôl. Neveríš??? Tak sa pozri do zrkadla. Pozrel som sa do zrkadla a koho že vám tam nevidím??? SEBA AKO VOLA. Srdce mi bilo ako zvon a po chvíli som pocítil chlpaté nohy na mojej tvári. Otvorím oči, pozerám a koho nevidím. Zase, zase sa mi to stalo, môj pavúk mi prebehol po tvári.
Ja neviem ako sa o neho starať??? Však normálne ho kŕmim, na posedenie zje aj malú myš, ale prečo mi musí stále prebehnúť po tvári??? Asi by som ho mal zatvárať do tej jeho búdky pre vtáky, ale stále mi ho príde tak ľúto:-) Viete mi nejako poradiť. Mal by som zájsť asi za tou akvarističkou, že?

kafe

tiež platí citát: "Buď sa môžeme hnevať, kvôli tomu čo nemáme, alebo môžeme byť vďačný za to, čo máme."

kafe

a toto je presne dôvod, prečo ťa ženy odmietajú. Nemastno neslaný zombík, ufrfľaný, nevážiš si kopu, obrovskú kopu iných vecí ktoré máš - vzdelanie; prácu; peniaze a slobodu, ktorú ti dávajú; zdravé ruky a nohy... pre teba je to nič. Viem.
Tipnem si: si skôr smutný; nevieš sa tešiť z obyčajných vecí; nevieš si vychutnávať život; rozvíjať svoje koníčky alebo sa len zapáliť, zaujímať o niečo; podceňuješ sa a nemáš sa rád - nie si si vedomý svojich kvalít... mýlim sa?
Žena a vzťahy sú len mrňavá súčať života. Ak naozaj nedokážeš vidieť čo všetko dušetešivé, pekné, zaujímavé si môžeš v živote vychutnať, potom je ti žena úplne na nič. Lebo budeš depresíny, ufrfľaný a plesnivý aj s ňou. A buď ťa časom opustí, lebo už nebude vládať ťa ťahať zo sračiek v ktorých sa prpleš, alebo skysnete obaja v hnusnom vzťahu, v ktorom sa budete "žrať" navzájom.
Tak čo do riti máš robiť? Predstav si, že si žena. Páčil by sa ti chlap ako ty? Fyzicky, povahovo, s aktivitami a bežným životom tak ako ho žiješ? Ak áno, tak potom asi nemáš robiť nič a si proste úžasný, aktívny, charizmatický, len ženy sú svine a nechcú ťa. Ale ak nie, tak niečo ROB SO SEBOU. Hýb sa, cvič alebo chodievaj na túry; venuj sa veciam čo ťa napĺňajú, bavia; zveľaďuj si svoj domov; zadaj so do googla "dobrovoľník" v tvojom meste a rob niečo zadarmo; pozri si VŠETKY videá tohoto chlapíka, aby si pochopil O ČOM je vyžarovanie, viera alebo radosť a prečo si TY SáM ničíš svoj život.
www.youtube.com
Tak sa prosím ťa zobuď a začni konečne žiť.