nič pekné za život

Príspevok v téme: nič pekné za život
starec000

zdravím Vás...
Mám 35 rokov a mladosť pominula... Mám školy, prácu po tejto stránke je všetko v poriadku.
lenže po súkromnej stránke života mám totálnu smolu a to so ženami. V živote som od nich nedostal ani objatie ani bozk. Vlastne sa ma žiadna ani len nedotkla. Ja vie že to vyzerá absurdne ale je to tak. Žiadna nemala nikdy záujem a skúšal som hocičo. ani nepijem, nefajčím, nestávkujem správam sa normálne len to nechápem. nič som nezažil pekneho do tejto stránke života...asi u mňa platí citát ,,Práve tomu, kto by dokázal celý život niekoho milovať, to nie je dopriane." a asi to tak nechám.. neviem

adr1a

Zdradca. Prvy raz co som tu na fore som otvorila temu pravopis gramatika ai. Zi a nechaj zit. Kaslem na to aj na ludi, nech si kazdy pise ako vie a chce. Ja som to skor starcovi pisala, ze on sa ohana skolami karierou ai a ked mu tu daka inteligentne odpise bez chyb a ponuka mu kontakt priatelstvo ai :D tak ani muu ani huu? Tak koho vlastne hlada? Co chce? Koho chce? A chce ten clovek vobec nieco / niekoho? Nemam rada ludi co len horekuju stazuju sa ale nerobia nic preto aby nieco zmenili

axa989

táto téma sa v prvom rade zle volá nič pekné za život nieje vhodný názov pretože už to že si zdravý spravil si si školy a robíš to je strašne veľa v živote. Určite máš šancu si niekoho nájsť nezúfaj ono ti to príde do života ked to budeš najmenej čakať.

Mesačný princ

kafe - pomaly ďalej zájdeš a zbadáš aj to, čo by si pri tej rýchlosti a bez tej brzdy možno prehliadla :)

zdradca

Adr1a kocka tlieskam ti. Lepsie by som to ani ja nenapisal. Fakt trefne napisane.
a k tomu pravopisu. Ani ja nepatrim k tym co ho vedie. Ale nieco mam, niečo som uz vo svojom veku dokazal. A riesit y/i to neriesim. A co som menejcenny, ci mam sa ist preto zastrelit? Nie kazdy je vystudovany ucitel gramatiky.
Lebo vela krat tu na fore sa riesi pravopis ako podstata problemu.
A to iste plati ako to teraz funguje na Slovensku. Vlada riesi v mediach pre ludi,ze sa nejaky cudzinec vymoci na hranicny kamen Slovenska a pritom v tichosti odsuhlasia zakony proti vlastnym ludom. Je to vymysleny priklad, no tak to je. Chapes? Zivot je dost kratky nato, aby sme riesili banalnosti, a to co by sme mali riesit, co je dolezite pre nas zivot, to nam unika.

adr1a

Pocuj starec. Tvoj vek je velke NIC a nie staroba. Vsak si este vekom zasran a mas cely zivot pred sebou. Co fnukas? Kurnik sopa! Ty si muz a mozes mat decka aj v stovke. Kdezto zenska je po prechode uz odpisana. Nie ako ty, tak neknuc. Dalej. Co tie nulky v tvojom nicku maju znamenat?! To sam seba oznacujes a povazujes za nulu a este trojnasobnu?? Prestan vyplakavat, lutovat sa a nieco so sebou chlape rob! Nik iny to za teba nespravi iba ty sam! Mas skoly pracu karieru tak makaj na sebe. Cvic, obliekaj sa modne vkusne, staraj sa o seba, maj zaujmy zaluby konicky, chodievaj von, na rozne akcie podujatia a uz si ta daka klofne. Slobodnych nezadanych a bez zavazkov muzov je ako safranu, nedostatkovy tovar a este uvidis ako sa o teba zeny pobiju :D
No a citala som aj par prispevkov co ti tu radia. Normalne si ma vytocil! A cim? Tak ked toto cele forum citavam neraz zasnem, kde ostal pravopis gramatika, ci sem vsetko pisu z osobitnej ai. A to hlavne u zien pozorujem. Prv to byvalo opacne, ze skor baby ovladali pravopis a tie chyby sa skor u muzov tolerovali. A teraz? Ja neviem ci daktorym babam staci byt len pekne a dalej uz mozu byt iba sproste?)) No normalne tu muzi lepsie a bez chyb pisu nez mnohe zeny. No a tu sa ti jedna anonymna doslova nukala (bez chyb pisala, inteligentne, neposobila na mna lacno ai a ty ani bozaj ma v rit??). Iba sa tu lutujes, bedakas a daj sem slamu padnem na nu. No ak si aj v realite takyto, ze nieco fajn nevidis ignorujes ani muu ani huu - tak takyto ako ty si potom ulovia vacsinou dake K.. ci pochybne existencie :D
Takze ked si takyto nemozny tak sa radsej riad tu miestnym zabavacom mam56))

kafe

MP "Alebo je ešte jedna možnosť, neuspokojiť sa s tým čo máme a dosiahnuť to, čo nemáme :)" ono sa to skvele dopĺňa. Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť, oveľa ľahšie to ide aspoň čiastočne spokojnému a vďačnému človeku, ako niekomu smutnému, ufrfľanému. Je to ako snažiť sa ísť autom 60 so zatiahnutou brzdou. Dá sa to ale... trvá to neporovnateľne dlhšie.

Mesačný princ

No ono každému chýba to, čo nemá ale písať o skúsenostiach ako o niečom, čo by ste nechceli zažiť mi príde....

Buď si vyberiem cestu poznania alebo cestu nevedomosti. Každá skúsenosť nám niečo dá, len to niečo treba aj pochopiť, spracovať alebo to nechať odísť. No koľkí z vás to dokážu. Ani ja som to doteraz nezvládol a koľkokrát si poviem ,,čo by bolo, keby,, ale hne´d nato si pomyslím, že bez sklamania sa nedá cítiť taká veľká radosť, bez nešťastia nejestvuje šťastie a mohol by som pokračovať. Každá skúsenosť nám niečo dá. Aj ja sa zvyknem hrať na cudzích ihriskách ( riadim sa podľa druhých a dám na ich názor) a nedokážem poraziť svojich papierových drakov (obavy, strach, fóbie) ale nemenil by som svoj život. Nemám zdravie, prácu, peniaze, rodinu a mám o pár rôčkov menej ako tu zakladateľ. A možno to už nikdy nebudem mať ale tak nevzdávam to. Od niečoho musíme začať ale samé to nepríde, musíme sa snažiť.

Nie je to o modelkách alebo o zlých vzťahoch. je to o vašom postoji, ako sa ku každému prežitému okamihu staviate a čo do neho zo seba dávate či si beriete. A samozrejme či pochopíte o čom bol, čo vám dal a kam budú smerovať vaše ďalšie kroky.

Nikdy nie je neskoro pochopiť, lenže cesta nevedomosti býva väčšinou šťastnejšia a ľahšia :)

denisaf.

starec berieš to strašne negatívne 35 rokov nieje koniec sveta a ked si zdravý máš prácu školy ozaj sa nemáš načo sťažovať... žial ludia si vždy všímajú iba to čo im chýba nie to začo by mali byť vdačný aj ked pre nich je to uplna samozrejmosť.. ja by som radšej nemala žiaden vzťah ako vzťahy ktore som mala ja.. bude rad že si ešte nič nezažil je to lepšie než keby si pozažíval vo vzťahoch to čo ja .. tiež by som menila a opravila svoj doterajší život no už sa to neda..