Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako posilniť imunitu?

Príspevok v téme: Ako posilniť imunitu?
Jefitto

Chcel by som zvýšiť svoju imunitu, keďže sa poslednú dobu na mňa dajako lepia kadejake chronty...

Zatiaľ som: Začal chodiť do posilky - silový tréning bez kardia, raz za dva týždne sa premôžem a idem HIIT asi 10 minút. Vymenil som cigaretle za elektronickú cigaretu a od nového roka už chcem ísť na 0 mg/ml nikotínu, snažím sa konzumovať viac ovocia a zeleniny... čo ešte mám urobiť? Odkedy som začal zlepšovať tieto veci, je mi stále horšie a horšie... už skoro pol roka. Nehovorte mi, že je to detox. Žiaden detox nemôže trvať pol roka... a nikotín stále užívam sem-tam

vierocka66

darinik, ale veď telu to len prospie a zdraviu tiež aj lieky, podľa mňa je najlepšie prekonať sa a potom vidieť tie výsledky :)

Darinik

vierocka problém je to, že nechceme vyjsť z komfortnej zóny, bojíme sa toho, čo všetko by sa zmenilo, viem to aj podľa známych :/

vierocka66

kocere keď niektorí ľudia si nedajú poradiť a myslia si, že sedavý spôsob života je super, síce je to komfortné pohodlné, ale pre zdravie to vôbec nie je prospešné a s väčšinou čo píšeš sa stotožňujem akurát už ja som pozerala lieky na liečbu imunity a nie vitamíny, lebo tie nedokážu človeka dostať z problémov ak sa už nejaké prejavia

kocere

Na posilnenie imunity odporucam jednoznacne pohyb, zdravu a vyzivnu stravu a vitaminy, tu je super zoznam nielen na doplnky, ale aj v ktorych potravinach ich mozeme ziskat etipy.sk Treba sa vyvarovat fajceniu a pravidelnemu pitiu alkoholu

TeresaS

Imunitu ovplyvňuje veľa faktorov. Zvýšiť pohyb, zlepší celkovú stravu a upraviť jedálniček, byť viac na vzduchu a v prírode sú rozhodne tie najdôležitejšie. Mne treba ponomohlo ani to, snažila som sa dlhú dobu zlepšiť celkovo môj životný štýl, ale chorôb a nachalzení som sa nezbavila. Pomohol mi doplnok www.novirus.cz . Myslím, že v kombinácii so zmenou životného štýlu a všetkých vitamínov, ktoré obsahuje je to ideálny pomocník na zlepšenie imunity. Beriem ho preventívne aj v túto dobu mimo zimu a jar a budem pokračovať až zase začnú chrípková obdobie. Určite môžem odporučiť ako doplnok tomu všetkému.

hamula

Sarah začať vykupovať lekáreň netreba. Mne stačilo, že som si kúpila Wobenzym a zmenila som stravu, začala som viacej chodiť von a toto mi pomohlo. Enzýmy sú dobré pri budovaní aj pri posilňovaní imunity a aj pri zápaloch sú fajn, lebo majú protizápalový účinok :)

veroniqc31

mimochodom preco by detox nemohol trvat aj viac ako pol roka? ak niekto fajci 30 rokov tak pol roka na detox by bol este skvely rychly cas ci