10 tipov pre chutnú a zdravú desiatu do práce

Táto diskusia patrí k článku: 10 tipov pre chutnú a zdravú desiatu do práce
10 tipov pre chutnú a zdravú desiatu do práce

Aj vy každé doobedie v práci netrpezlivo čakáte len na to, kedy konečne nadíde čas obeda? Pár minút pred koncom roboty už cítite ozývajúci sa žalúdok, ktorý volá po niečom na jedenie? Netrýznite takto svoje telo a doprajte mu správnu a vyváženú desiatu, ktorá vás nabije energiou a zvýši váš entuziazmus do práce.

klaricia

aj ja si ich pekne striedam:-):-) no kazdy den ich nepapam, lebo to by som zase nedokazala furt to iste davat do tela. ale tak 4x do tyzdna po nich siahnem:-) a ozik videla si to video s Jurajom Sokom?:-D:-D

lubby

bibi viem o com hovoris, kedze aj ja mam rada cierne ribezle...no ciernu kapsicku som este nekostovala, kedze minule ju mali v kauflande uz vypredanu...no ked na nu natrafim, tak si ju hned kupim...

Zloba289

U mna to veru tak bolo, ze rano som sa napapala a uz po dvoch hodinach v praci mi zacala v bruchu skrkat a nevedela som co so sebou :D Uz som len odpocitavala do 12tej aby som mohla ist na obed :) No potom som pochopila, ze to nie je spravne a preto uz vyse polroka si nosim do roboty aj desiatu v podobe ovocia alebo ovocnych kapsiciek, no niekedy to je aj zelenina alebo nejaka sladka maskrta :D :D Je fakt na tom nieco pravdy, ze treba jest viac krat do dna v mensich davkach. Teraz mam aj pocit, ze moja vaha klesla a hlavne sa citim o mnoho lepsie ako predtym :)

51bibi51

áno lubby, dá sa povedať, že mi najviac chutí čierna, keďže obsahuje čierne ríbezle, ktoré ja zbožňujem vo všetkom! :)

ewvinka

klaricia ano :):)... kazda jedna prichut mi velmi chuti a kedze si kazdy den beriem nejaku inu, tak si ich mozem aspon striedat, ked ich je tak vela v ponuke... mne to vyhovuje ;);)... ved aj tie su velmi dobre, aj tie som si nakupila :D :D...

Adell_Certikova

Fraw a keby si vyskúšal ovocnú kapsičku, tak nemusíš nič krájať ale len otvoríš a ješ :):)...a máš tam tak isto rôzne ovocie a tým pádom všetky potrebné vitamíny, ktoré sú potrebné..už len z toho dôvodu mi to veľmi vyhovuje :)..a to vôbec nie som lenivá, ale keď si niečo môžeš uľahčiť, tak to rada praktizujem :)

Fraw

moj tip je nakrajany platok ananasu polk apomaranca a polka jablka a k tomu tycinka z best body amino energy ;) je nabuchana proteinmi a sacharidmi a dava mi energiu na celkom cely den ;)

ewvinka

kristinka kolko som ich kupila?... nie som si ista, ci ti to sem chcem napisat :D:D.. ale napisem... kupila som z kazdej prichute po 5 kusov... takze si vies predstavit, ake mnozstvo to bolo :D... hej, stali 0,89€... ved to, ze boli za super cenu, tak som brala.. ved ono to ma trvanlivost dlhu, takze to mozem mat doma aj dlhsie... na tom sa nema co pokazit..

Kristinka11

Heh Evka, teraz si ma pobavila:-D:-D...To si ich koľko kúpila?...Ale tak keď boli v akcií, tak to sa oplatilo... Veď to si ich za nejakých cca 0,90€ kupovala, že?..