mňam, mňam, day up mám aj ja veľmi rada :):)..odkedy som ho prvý krát vyskúšala, tak ho kupujem nonstop :):)...a mnohým kamarátkam som ho odporučila, keďže ho nepoznali...vynikajúca chuť a kombinácie rôzneho ovocia ;)...stačí si prísť na tú svoju chuť...moja momentálne je kombinácia banánu, jablka, maliny, čučoriedky, kokosu a tapiokii :)...
10 tipov pre chutnú a zdravú desiatu do práce
bibi super fotku si zrobila :)...tato cierna kapsicka ti najviac chuti?...
anlabela tak vždy lepšie ako nič. musíš sa premôcť a potom už uvidíš, že si organizmus na to zvykne a už bez raňajok nebude ani len chcieť existovať! ako dopadol nákup? cez sviatky som sem nestíhala prísť, lebo toho bolo dosť veľa a vkuse nejaké návštevy, tak teraz musíš všetko do teba pozisťovať :-)
Almia ver mi, ze uz som sa viac krat snazila a marne:-/ Ja proste rano do seba nic nedam:-/:-/ Tak vyskusam to tak spravit, ze si ju kupim, zoberiem so sebou do roboty a ked zacnem byt hladna, tak ju spapam a tym padom pojdem o hodinu neskor na obed a bude to fajn, nie? Dufam, ze mi bude chutit. Dnes sa chystam na nakup do kauflandu, tak si kupim:-)
kristinka presne ako si napisala :D... vcera som bola v kauflande a zbadala som ich v akcii, takze som spravila riadny nakup :D... drahy sa len za hlavu chytal a pytal sa ma, ci uz nebudu otvorene nikdy obchody :D :D
Evka nie je začo;-)...Takže už nosíš so sebou plnú kabelku, hej?:-D:-D..
kristinka to mas pravdu :D.. dakujem za pochvalu ;).. veru ano, som ponaucena :)..
anlabela hm, tak to vôbec nie je dobré, že vynechávaš raňajky. mala by si sa snažiť to napraviť a dať si aspoň túto malinkú kapsičku, aby sa ti naštartoval organizmus. ale môžeš kľudne aj na desiatu. hocikedy za deň ju môžeš zjesť, keď budeš mať na ňu chuť. a dostať ju kúpiť napríklad v Kauflande alebo cez internet sa dajú objednať.
Almia momentalne ranajky vynechavam, kedze ich nestiham:-/ Viem, nie je to zdrave ale mne jednoducho rano ani nechuti a takmer vzdy idem behom do prace, aby som stihala, takze na ranajky uplne zabudam. No okolo jedenastej byvam uz hladna a pretom chodim skor na obed. Toto by som si mohla ale davat aj na desiatu, ze? Kde to dostat kupit, prosim ta? Ja som to este nikde nevidela:-/
Aj vy každé doobedie v práci netrpezlivo čakáte len na to, kedy konečne nadíde čas obeda? Pár minút pred koncom roboty už cítite ozývajúci sa žalúdok, ktorý volá po niečom na jedenie? Netrýznite takto svoje telo a doprajte mu správnu a vyváženú desiatu, ktorá vás nabije energiou a zvýši váš entuziazmus do práce.