no nic, pojdem ich ja dneska pozriet do obchodu a vezmem jej nejake. sama som velmi zvedava ako chutia a ci dokazu aspon na chvilu zasytit
10 tipov pre chutnú a zdravú desiatu do práce
kľudne ich môžeš Simka dať aj na desiatu deťom...aj ja to tak robím a hlavne vtedy, keď sa mi moc ráno nechce chystať toho veľa..mojej Kike to veľmi chutí a veľa krát si kapsičku vypýta aj sama od seba:-)...
ahaa takze ako keby taka svacinka? mozem ju dat teda aj tretiacke do skoly ako spestrenie desiaty, ked ma dlhsi den? no su aj bezlepkove, lebo ona bohuzial musi dodrziavat taku stravu chuda moje
simka neda sa vyslovene povedat, ze je to nahrada stravy ale skor by som to nazvala ako taky doplnok stravy. No niekomu to staci, ked namiesto ranajok si da len tuto jednu ovocnu kapsicku. Je to mix ovocia, jogurtu a cerealii. Su rozne prichute, takze si clovek moze vybrat, ktory mu zachuti:-) Co by si ohladom nich este chcela vediet? V skratke som ti ich opisala ale ked chces este nejake konkretne info, tak sa kludne pytaj:-)
to je nejaka nahrada stravy alebo co? este som o nich nepocula :/
Bola by som rada Almia, keby si mi napisala cosi o nich. Co su to za produkty? To je ako nahrada za stravu, alebo len nejaky doplnok k strave?
áno anlabela, presne o týchto produktoch tu teraz diskutujeme:-):-) potrebuješ niečo zistiť? ak áno, tak sa kľudne pýtaj. rada ti poradím;-);-)
Fuuuuha, tak predsa len sa tu diskusia rozbehla:-) Dlhsie som tu nebola, lebo som bola odcestovana ale uz teraz vam konecne mozem odpisat. Kedze vas tu je riadne vela, tak odpoviem tak spolocne:-) Nika budem vdacna za akykolvek recept, ci uz bude na ranajky, obed alebo veceru, to mi je uplne jedno. A co sa tyka tych kapsiciek, to je nejaka novinka na trhu? Lebo ani ja som o nich este nepocula:-/
mne tie bez cereálií viacej chutia:-);-) za mňa odporúčam tie babule;-):-)
Aj vy každé doobedie v práci netrpezlivo čakáte len na to, kedy konečne nadíde čas obeda? Pár minút pred koncom roboty už cítite ozývajúci sa žalúdok, ktorý volá po niečom na jedenie? Netrýznite takto svoje telo a doprajte mu správnu a vyváženú desiatu, ktorá vás nabije energiou a zvýši váš entuziazmus do práce.