10 tipov pre chutnú a zdravú desiatu do práce

Táto diskusia patrí k článku: 10 tipov pre chutnú a zdravú desiatu do práce
10 tipov pre chutnú a zdravú desiatu do práce

Aj vy každé doobedie v práci netrpezlivo čakáte len na to, kedy konečne nadíde čas obeda? Pár minút pred koncom roboty už cítite ozývajúci sa žalúdok, ktorý volá po niečom na jedenie? Netrýznite takto svoje telo a doprajte mu správnu a vyváženú desiatu, ktorá vás nabije energiou a zvýši váš entuziazmus do práce.

Renenka

ono každy vie čo je zdrave a čo zdrave nie je. Ide iba o pripravu a uskladnenie potravin. Na pripraavu to chce kvalitne hrnce a všetko čo je k tomu potrebne a na na uskladnenie nejake krabičky, ktore jedlo udržia dlhšie čerstve

Kristinka11

Evka kreativite sa predsa medze nekladú a tak ti ďakujeme za fotku:-);-)..Máš pekné prezúvky:-D..Už budeš vedieť, že si ich musíš viacej so sebou nosiť aby ti málo nebolo:-);-)..

Lukappka

ty si prípad Simka, takto riskuješ v robote?:-D...ale som rada, že si sa ozvala:-)..hm, správne príchute ste si vybrali:-)...tú žltú mám veľmi rada aj ja:-P...odporúčam ti ale vyskúšať aj ostatné príchute..každá jedná z nich má čosi do seba:-)...viem o čom hovorím, keďže už všetky som mala a teraz si väčšinou kupujem už len tie, ktoré nám najviac chutia:-)...

simka214

lukappka ahoj, odpisujem o cosi neskor, kedze som nestihala a nevedela som ani kde mi hlava stoji:/ ale tak velmi som ti chcela napisat a tak som si v robote dovolila sem ist:D snad na to veduci nepride:D mne najviac zatial chutila ta yellow kapsicka a mojej dcere ta mala pearls s mangom. este sme ale nevyskusali vsetky prichute.

ewvinka

babule ja som si vcera kupila tuto prichut a dnes som si ju zobrala do prace.. ako som si na nej pochutnala, mnam. jedna mi aj malo bola :D keby mam dve, tak aj obidve zvladnem :D.. P.S: nevsimajte si moje pracovne prezuvky, chcela som byt len kreativna :D :D

Iza_bella9

silwia:
tak by si ich mala vyskúšať, lebo vlastne oni obsahujú presne to, čo aj na raňajky jedávaš..väčšina čo som čítala, tak ich kupuje v Kauflande..

almia

anlabela pre niekoho to je ako náhrada stravy a pre niekoho ako doplnok k strave. záleží od toho, koľko toho človek zje ale poviem ti, že ja ich väčšinou papám na raňajky a jedna kapsička mi bohate stačí. zasýti dosť, keďže to je dosť husté a nachádza sa tam ovocie, cereálie a poprípade nejaký jogurt - všetko spolu pomixované. neviem, čo ty zvykneš tak raňajkovať ale odporúčam vyskúšať. hlavne to šetrí aj čas, keďže nemusíš nič ráno pripravovať:-)

silwia

chutna a zdrava desiata?Pre mna jednoznacne ovocie,mussli a jogurt:)Vacsinou si to vsetko doma zmiesam do misky a v robote uz len spapam:)Tie kapsicky,ktore tu baby spominate som este neskusala lebo som na ne nikde zatial nenatrafila:/Vy si ich objednavate z nejakeho e-shopu?