Zufalost, alternativna liecba - mykoza

Príspevok v téme: Zufalost, alternativna liecba - mykoza
ides

SOM UZ ZUFALA!!

Takmer 3 roky trpim mykózou, kazdy mesiac to iste, bola som u imunológa vsetko ok, brala som wobenzym, beriem probiotika, kupila som si candistop, od imunológa som mala Luivac, robim si vyplachy rosalginom, pila som caj lapacho a nic mi nezabera! Som uz nestastna, niekedy nemam chut uz ani zit :(.

Existuje nieco co ma z tohto bludného kruhu dostane?

Chcem uz zit normalne!

yorka

domka to nie. Mne sa najlepsie osvedcilo pouzivat cipky zo spodu a k tomu som uzivala Wobenzym, vdaka tomuto som sa z toho akoby vyhrabala.
Polepsilo a mi a mykoza sa uz nevratila, takze ja som skor za takuto cestu jak kadeco skusat a najma pokusat ;)

Domka24

EV ale keď mykóza je vo vnútri, keď ide o ženské problémy, tak by si si to akože ako natrela?...to neni dobrý nápad pri niečom takomto...liečba mykózy trvá dlhšie...to neni takéto jednoduché ako si myslíš...

EV365

Zaujímavé že občas chodím boso po hline a mykóza sa ma nechytá. Musí to byť nejaké poškodenie organizmu, aby sa doňho pustila plieseň.

katarina22

Dík, že mi píšete vaše skúsenosti. Musím teda porozmýšľať čo urobím, po čom siahnem, čo bude pre mňa najvhodnejšie. Alebo žeby som tieto vaše rady aj skombinovala? Či to by som len zbytočne preháňala??

adma

katarina22 brala som aj čapíky od gyn. aj tabletky ale nezabralo mi to vobec a už keď som si myslela že zabralo tak sa to vrátilo a to už nehovorím o tom výtoku pri čapíkoch... bol mi odporúčaný tento olej z čiernej rasce pri problémoch s imunitou a super nedám dopustiť dúfam že pomože každemu tak ako mne

yorka

katarina navstivit doktora je podla mna podstatna vec, ja som si kupila wobenzym, ten som uzivala, aj mi pomohol, ale u zenskeho dr. som prirodzene bola, to obist netreba. Ale je dobre ked sa prelieci aj partner aby aj do buducna sa takymto problemom predislo.
Ale moj nazor je taky, ze v tomto smere imunita zohrava velku rolu.

Darinik

katarina vyhnúť sa doktorovi s takýmito problémami sa nedá, aspoň teda to nie je najlepšou voľbou, lebo inak by som povedala, že je to len nejaké potláčanie problémov a nie ich riešenie

katarina22

Adma, ale myslíš, že to pomôže aj pri mykóze? Nie je lepšie v takýchto prípadoch navštíviť svojho gynekológa??