Ahojte. Po dvoch rokoch som sa prd 3 dnami prestala ozyvat mojmu zenatemu milencovi, ktoreho milujem. Lenze jto nikam nevedie, lebo on stale nevie kedy co a ako..a nie je to tak lahke ako si ja predstavujem. Musim si zamykat tel.do skrine, aby som mu nenapisala, lebo nutkanie hroza. Ako prezit tieto dni? :-((
Koniec mileneckemu vztahu
no neviem ale niekto sa tu rozprava sam so sebou alebo co tie dva posledne prispevky maju znamenat? Ine nicky ale ten isty text?
A to ho ani nepoznas a uz vies.
Nepojde do toho, to viem isto - preto som to skoncila...
A to ho ani nepoznas a uz vies.
Nepojde do toho, to viem isto - preto som to skoncila...
On mi ale nepripadá na typ, ktorý pôjde do takého stresujúceho podniku ako je rozvod - manželkine výstupy, príbuzenstvo, delenie majetku, alimenty, naťahovanie sa o striedavú starostlivosť pre syna....
Je to mozne. Casom sa zmenil. Kym sme sa spoznavali tak bol skor utiahnuty, tichy, neveril si nic... postupne si vybrusil sebavedomie a uz bol hrdina..
Je dosť možné, že v skutočnosti ľúbi len sám seba.
Filip TT ani ja uz neverim tomu, ze je to laska. A to mi aj pomaha, ze tolko nezialim za nim. Mozno si na mna len zvykol, mal sa na co tesit v tom stereotype s manzelkou...ale lubi ju, nie mna..
altra to mi pisal v tu nedelu...
Ja mu schvaľujem, že chce zachovať rodinu a mať svoje dieťa. Toto mal mať ujasnené od začiatku a nepliesť ti hlavu a srdce.
Voči tebe sa chová hnusne. V tej SMS nie je žiadny prejav súcitu s tebou o láske ani nehovorím. Tá správa je arogantná.
Verím, že po tebe túži, páčiš sa mu, zvykol si na teba, chýbaš mu a je mu smutno.
Ale láska sa prejavuje tak, že tomu druhému rozumieš čo cíti, že ste spriaznení. Láska dokáže urobiť obetu, cítiť vinu voči druhému atď.
A to ti akoze teraz vypisuje?