Ahojte. Po dvoch rokoch som sa prd 3 dnami prestala ozyvat mojmu zenatemu milencovi, ktoreho milujem. Lenze jto nikam nevedie, lebo on stale nevie kedy co a ako..a nie je to tak lahke ako si ja predstavujem. Musim si zamykat tel.do skrine, aby som mu nenapisala, lebo nutkanie hroza. Ako prezit tieto dni? :-((
Koniec mileneckemu vztahu
Reci typu, viem ako sa citis, viem, ze som to pokazil a hnusim sa za to sam sebe...toto ano
Citujem jednu spravu:
Dufam, ze raz pochopis aj moju stranu. Nikto ta nebude lubit tak ako ja a nikdy neprestanem, ale ty si myslis, ze to je len tak ze si povies sa rozviest a hotovo? Pridem o vsetko, o maleho,tebe sa lahko hovori. Ja chcem byt s tebou, ale neviem ti teraz povedat, ze hned zajtra a ty cakat nemozes, viem.
Nazor?
Žiadne také reči: chápem ťa, viem ako sa cítiš, je mi to ľúto, odpusti mi...?
Praveze vobec. len reci typu, ze on trpi a vobec sa neviem vzit do jeho situacie atd
Neuprosí ťa, aby si mu dala ešte nejaký čas?
co by mu to pomohlo, ked ja odmietam uz dalej hrat druhe husle a on mi zas odmieta poskytnut cokolvek viac?
To nezaručuje, že to neskúsi...
FilipTT, to si nemyslim. Ja som mu povedala, ze ak sa rozhodol zostat s manzelkou, nech mi da pokoj a necha ma zit..
Čo keď ťa vyhľadá osobne?
vyborne!