Ahojte. Po dvoch rokoch som sa prd 3 dnami prestala ozyvat mojmu zenatemu milencovi, ktoreho milujem. Lenze jto nikam nevedie, lebo on stale nevie kedy co a ako..a nie je to tak lahke ako si ja predstavujem. Musim si zamykat tel.do skrine, aby som mu nenapisala, lebo nutkanie hroza. Ako prezit tieto dni? :-((
Koniec mileneckemu vztahu
uz som blokla vsetky socialne siete
A toto je pritom ten najjednoduchší scenár ako to riešiť.
vobec nereaguj, ani milo ani nahnevane...akykolvek kontakt mu len prihra bodu na mlyn a bude pisat dalej...ak nebudes odpovedat tak ho to raz prejde...uvidis! hlavne VOBEC nereaguj...a ak sa da, zablokuj jeho cislo!
Nikdy by ma nenapadlo, ze takto sa spolu raz budeme bavit
povedz mu, ze ak ta bude kontaktovat, tak pojdes za jeho zenou a vykricis jej to, ze urobis scenu, to by mohlo zabrat, aby neotravoval chalanko :)
Výborne si to urobila, žiadny kontakt, nič. Nie je čo riešiť, tebe nejde o obnovu vzťahu, skončili ste.
Neodpovedam, napocitala som do troch, aj ked najradsej by som mu vsetko vykricala. Ale to uz som urobila niekolkokrat a nemalo to vyznam. Takze mlcim.
Myslí len na seba, nechápe že Ty máš zničený život.
No, podporil Ťa v rozhodnutí...
luciy, no skúša to na teba psychologicky. Ak ti môžem poradiť, najlepšia reakcia je žiadna, teda skús jeho sms odignorovať, prípadne si skús jeho číslo zablokovať.On verí, že sa chytíš na tento "psychoteror".
Prave mi prisla sprava, ze preco ho od seba odhanam, ze ako trpi...
Taka som nahnevana, ze by som hodila telefon o zem!!