Ahojte. Po dvoch rokoch som sa prd 3 dnami prestala ozyvat mojmu zenatemu milencovi, ktoreho milujem. Lenze jto nikam nevedie, lebo on stale nevie kedy co a ako..a nie je to tak lahke ako si ja predstavujem. Musim si zamykat tel.do skrine, aby som mu nenapisala, lebo nutkanie hroza. Ako prezit tieto dni? :-((
Koniec mileneckemu vztahu
vydrzim, som pevne rozhodnuta!!!!
Vydrž! Nezúfaj, nedeje sa tragédia, tragédia bola doteraz!
Nesklamem vas, ani seba uz...
Dakujem!!!
luciy, opakuj si to stále dokola, naozaj by to nikam neviedlo. Len by si možno o pár týždňov tu zas písala a začínala vymotať sa z toho kruhu odznova. Drž sa! Máš riadny fanclub, nesklam nás ;)
luciy, gratulujem k rozhodnutiu, vydrž pri tom. Určite si raz nájdeš takého, čo si ťa bude vážiť, len si už nikdy nezačínaj so ženatým. Držím palce.
sewie moc dakujem...az slzy do oci..
ja uz nemam ani kusok sily po tych dvoch rokoch byt ta druha, ta skryvana, ktora si nezasluzi lasku..tu ozajstnu? Citila som sa uz jak uplna chudera. Len plac, ked ma vylozil a utekal domov. A ked som si uz zacala narokovat, tak 1000 dovodov preco to nejde, ale bude ma navzdy milovat viac ako ju. Toto bolo psycho
luciy, je skvele ze si sa tak rozhodla! drzim ti palce aby ti tato pociatocna faza pokusenia presla co najrychlesie a aby si stretla nieco skutocne...ak budes mat chut sa mu ozvat, spis si niekde zoznam, dovody preco to nie je dobre, preco je treba konecne sa od tohto odputat , preco treba ist dopredu a skusit zazit nieco skutocne...aj ked je to teraz tazke, ver ze vdaka tomuto rozhodnutiu ziskas uzasnu slobodu a miesto v srdci a v zivote pre niekoho, kto bude mat tiez pravoplatne miesto pre teba a bude len a len tvoj! Drzim ti moc palce! bud silna:)
Ahoj atra, drzim sa. Ale stavy zufalstva su strasne. Stale si opakujem, ze ma odmietol, ze si vybral ju a ja nemozem smutit za laskou, ktoru mi on nechcel dat..
luciy, dúfam, že sa od včera nič nezmenilo a ideš "bojovať" sama so sebou ďalej ;)
luciy, tiež ti držím palce. A ako prežiť tie prvé dni? Chodila by som sa zničiť do fitka, alebo si zabehať na koniec republiky a späť. Ak by ma svrbeli ruky (napísať mu), vzala by som si poriadne hrubý zošit a písala doň, akého chlapa by som rada stretnúť, čo by som chcela zažiť vo vzťahu a písala by som to ako príbeh, alebo zbierku príbehov, nie také len suché vymenovanie. Kreslila by som abstraktné veci na tému - túžba po láske a harmónii; dôvera; odpútanie sa a voľnosť... Vyrábala by som niečo, šila, vymaľovala alebo urobila veľké upratovanie v byte, pivnici...