Ahojte. Po dvoch rokoch som sa prd 3 dnami prestala ozyvat mojmu zenatemu milencovi, ktoreho milujem. Lenze jto nikam nevedie, lebo on stale nevie kedy co a ako..a nie je to tak lahke ako si ja predstavujem. Musim si zamykat tel.do skrine, aby som mu nenapisala, lebo nutkanie hroza. Ako prezit tieto dni? :-((
Koniec mileneckemu vztahu
luciy, dnes 15:30h.
Vies, je to manipulator a vychcanec.
Lebo vyuzil situaciu, ked si bola po smrti svojich starych rodicov, kt.sa o teba s laskou starali vychovavali ta - zranitelna, na dne, a potrebovala si pomoc utechu pochopenie. Citit obycajny ludsky zaujem, clovecinu, ludske slovo teplo, mat sa komu vyplakat vyzalovat. Vyuzil proste sprosto situaciu. Keby bol na jeho mieste ktokolvek iny, zalubila a namotala by si sa aj donho. Lebo si bola emocionalne citovo na dne, bola si zrazu sama opustena, bez rodiny podpory opory. S vedomim, ze smrtou si prisla o najblizsich. Sama pises, ze dovtedy si ho ani nevnimala, neregistrovala. On vedel dobre, co robi. A nie kvoli tebe. Kvoli sebe a svojmu prospechu.
Urobila si dobre. Vydrz. Nerozmyslala si ten dom predat a kupit si byvanie v mieste, kde pracujes? Zide z oci, zide z mysle. Potrebujes sa odputat, zabudnut, vylizat sa z ran na dusi na srdci a zacat odznova.
Tiez az ked to vsetko takto dostavam zo seba a pisem o tom tak si uvedomujem, ze ani jeden z nich by sa toho vztahu nevzdal... Ona moze byt vklude doma a vsetko sa jej pod nos nosi, a on ma domacu pohodu, dom, maleho, co mu ja ponuknut neviem momentalne. A naco by aj menil, ked ma vsetko. Dokonca mi raz polozil otazku, ci si myslim, ze sa oplati ist slepo za laskou..Z toho som pochopila, ze jemu urcite nie. Nic ine som nepocula, len, ze stratil by som vsetko. Tym padom je cesta mensieho zla prenho stratit mna.
Tak to je riadny herec a ako obdivujem ťa, že dokážeš tam pobliže bývať a vídať ich. No on určite nič riešiť nebude, myslím nejakú zmenu, možno keby mu manželka na to prišla, tak skôr ona by možno z hrdosti a ublíženia iniciovala rozvod,aj keď v tomto prípade by mu to asi prešlo, keďže ona si žije ten svoj pohodlný život a on by ju asi uchlácholil. Možno by bolo fajn, keby si si niekam vyšla s nejakými priateľmi a dokázala mu, že nie si na ňom závislá, že vieš existovať aj bez neho.
Netusi nic, on je herec. Hra to na pracu. A ona je nezamestnana, tak sa tesi, ze manzel stale maka, den noc, vikendy a ona sa nemusi o nic starat, lebo je o nu postarane. Ja ju ako cloveka velmi nepoznam, preto na nu nebudem nic zle tu kydat. Ved ona je zakonita manzelka, to ze ju v kutiku duse nenavidim, to je jeho chyba, nie jej, toto vsetko si uvedomujem. Ale neda sa tomu rozkazat. On ked bol s malym v nemocnici tyzden, kazdy den som za nimi chodila, maly sa so mnou hral, neviem co mu narozpraval, aka som "teta". Asi ani nechcem. Sme z jedneho mesta, dokonca byvame 3 domy od seba, takze ich stretavam pomerne casto. Skor ju s malym stale, sporadicky vsetkych troch, ale to uz rozdychavam strasne tazko. Ja byvam cez tyzden 60km od masho mesta kvoli praci, takze tu byva so mnou. Tie 4 dni.
On ma perfektnych rodicov, ich poznam a ma ich velmi rad, preto viem, ze aj im by nechcel ublizit. Lebo oni su velmi silno krestanski zalozeni.A tiez asi co by povedalo okolie. On ma docela dost slusne meno v meste, asi ich aj kazdy povazuje za taky pokojny a v pohode par. Ja si tak myslim.
Co moji rodicia? Kedze ma v 15 rokoch nechali babke a dedovi na starost a nezaujimali sa o mna, asi nic. Prave pred tromi rokmi, ked mi obaja stari rodicia zomreli som stretla jeho. Stretla ako stretla. Bol to sused, ale nikdy som si ho ani na ulici nevsimla. Myslim, ze ani neni na prvy pohlad nicim zaujimavy. Ale vtedy sme sa nejak stretli a zacali rozpravat. O vsetkom, co sa mi stalo, ako preco atd. Rozpravali sme sa kazdy vecer, dlho do noci, cez sms, fcb..hocijako..a tak to trvalo asi pol roka dokym sme sa nestretli..a pred stretnutim, ked sme uz vedeli, ze sme si ako ludia sympaticki sme si povedali, ze nesmieme sa do seba zalubit. No rozkazte si! On potom prvy dosiel s tym, ze ma lubi, ze taku zenu vzdy chcel, ktora ho vypocuje, pochopi, s ktorou moze zasrandovat a uvolnit sa. Aj to mi lichotilo a tam som si zacala robit nadeje. Ktore mi pomaly podhadzoval, aj ked vedel, ze navzdy to zostane len akymsi vzdusnym zamkom...
Asi by to tak bolo. Okrem toho by ta samozrejme nenavidela jeho terajsia zena, s ktorou by ste boli v kontakte kvoli vychove maleho, maly by ta nenavidel tiez, lebo mama by mu o tebe rozpravala same neprijemne veci. Pravdepodobne by Ta nenavideli aj svokrovci. A ak mas veriach rodicov, ti by z toho boli vedla tiez.
A ona pani manželka naozaj nič netuší? Vy ste z jedného mesta? Ty ich teda aj stretávaš?
nebol by to stastny koniec, on ju ma rad, viac ako mi hovori..takze urcite by zblaznil bez nej..a mozno ma zacal neskor az neznasat za to, ze o nu/ich prisiel..
Podľa mňa by rozvod spôsobil len to, že ak by aj začal s tebou žiť, bola by si ty jeho manželka a on mal bočák zas niekde inde. Takže len by sa vymenilo poradie a úlohy a o to ty predsa nestojíš.
Stále považuješ ten rozvod za happyend tohto príbehu?
To som bola. Vzdy po ruke, pripravila mu maximalny komfort a pohodu. Nerobila som to len prenho ale aj pre seba, lebo rada travim prijemne chvile s milovanym...ale asi to nestacilo.. asi ta "laska" bola len zabava..