Ahojte. Po dvoch rokoch som sa prd 3 dnami prestala ozyvat mojmu zenatemu milencovi, ktoreho milujem. Lenze jto nikam nevedie, lebo on stale nevie kedy co a ako..a nie je to tak lahke ako si ja predstavujem. Musim si zamykat tel.do skrine, aby som mu nenapisala, lebo nutkanie hroza. Ako prezit tieto dni? :-((
Koniec mileneckemu vztahu
zase tvoje meno prepac..
Pretoze sa mi ako muz nepacil, vedela som, ze je zenaty a nikdy som s nim neprehodila slovo.
Az ked sme zacali komunikovat a spoznavat sa - vtedy bol pre mna najuzasnejsi a najkrajsi na svete..
Pretoze sa mi ako muz nepacil, vedela som, ze je zenaty a nikdy som s nim neprehodila slovo.
Az ked sme zacali komunikovat a spoznavat sa - vtedy bol pre mna najuzasnejsi a najkrajsi na svete..
Lucyi, ale písala si, že si ho vôbec neregistrovala, až kým ste sa nezačali rozprávať...si nešla po ňom. Nerozumiem.
@Adria
Hej, už som nad tým rozmýšľal, ako by to bolo, keby mi zomrela manželka, už teraz keď som to napísal, cítim divnú slabosť. Neviem ako by som to znášal...
Myslím že sa nerozlišujeme v ničom podstatnom. Pridal som len predpoklad, že keby Lucyi nepotrebovala vtedy oporu, tak by takéhoto nápadníka poslala niekam.
Možno sa ale rozlišujeme v tom, že to ten chlapík robil od začiatku cieľavedome. Podľa mňa od začiatku tak nechcel, ale postupoval po malých krokoch metódou uvarenej žaby. Jednoducho nemal zásady a keď už to došlo ďaleko bol slabý a nakoniec zistil, že sa to tak dá a tu začína jeho chrapúnstvo. Ako už skôr písala Lucyi, zo začiatku bol plachý, neskôr sa z neho stal hrdina. On sa k tomu chrapúnstvu prepracoval.
Pretoze v tom tazkom obdobi urcite nebol jediny clovek, s ktorym som si pisala a komu som sa "zalovala".. boli ich desiatky, ale on mi sadol ako clovek, ako muz, o ktoreho som prejavovala zaujem
@Adria - Ahoj!
@Lucyi
No to si ako prišla?
Myslím si, že keby za Tebou len tak prišiel a začal Ťa baliť, tak by si ho niekam poslala.
Keďže Ti však bol spriaznenou dušou v ťažkom období vnímala si ho inak. Dôverovala si mu. A to Ťa dostalo. Obidva prípady sú však v praktických dôsledkoch také isté.
Ahoj Filip) Nesuhlasim s tebou. Lebo ak by tebe zrazu (to udavam len ako priklad) umrela nahle zena s detmi - nezlozilo by ta to? Proste clovek byva v case emocionalnej bolesti utrpenia strat viac zranitelny nez inokedy a pripustny aj ku krokom veciam, ktore by za inych okolnosti mozno ani neurobil.
Muzi hladaju unik v alkohole drogach nesputanom zivote (zeny ai). Zeny zas maju potrebu vykecavat sa, vyplakavat, mat psych-dus.podporu oporu v niekom.
Preto existuju farari ci psychologovia, ak priatelia su postradani.
Dotycna po smrti jedinych najblizsich na ktorych bola fixovana ostala vlastne sama. Rodicia nic, priatelia rodina kamosky nic. Bola len ona sama so svojou bolestou stratou stradanim. A tento iba vyuzil situaciu. Bola prenho lahka korist
Filip TT, takze v konecnom dosledku som ja ten chrapun
adr1a, aj to je velmi komplikovane...
Ja z toho domu uz nemam nic. Kedze ich smrt bola nahla a nemali spisanu ziadnu zavet, dom zdedila moja mama a jej sestra, ktore sa do dnesneho dna on natahuju..
To je zas na dalsie pisanie. Ja uz neviem kudy kam.
Som si uvedomil, že z nášho pohľadu vyzerá ten muž ako chrapúň, čo podvádza manželku a ničí život mladej žene, z Tvojho pohľadu je to človek, ktorému si sa najprv pol roka vyrozprávala zo zranení, ktoré si utrpela od vlastných rodičov... hm. Asi tam bude koreň celého príbehu. Si sa zafixovala na človeka, čo Ťa v tomto chápe a počúva Ťa. Keby si to nepotrebovala, pristupovala by si zrejme k celej známosti od začiatku pragmaticky.