Ahojte. Po dvoch rokoch som sa prd 3 dnami prestala ozyvat mojmu zenatemu milencovi, ktoreho milujem. Lenze jto nikam nevedie, lebo on stale nevie kedy co a ako..a nie je to tak lahke ako si ja predstavujem. Musim si zamykat tel.do skrine, aby som mu nenapisala, lebo nutkanie hroza. Ako prezit tieto dni? :-((
Koniec mileneckemu vztahu
Skús to...
To je vsetko zadane a rozprchane. Ale vyskusam obvolat. Snad sa dokopem niekam ist. Lebo pride chvilkovy chtic a zrazu som po usi zababusena v posteli
Rozmýšľam čo s Tebou, keby sme boli doma, pozval by som Ťa k nám. Nejdú nejaké tvoje kamošky na víkendovú akciu typu hudobný festival, túra, alebo niečo podobné?
Ja ich mam plno v nasom meste. Tu v Ba vsetci na vikendy odchadzaju domov. Neviem, co mam robit.
Hej, presne na to som myslel, tu budes sama, tam bude on. Podla toho co si pisala, mas plno znamych - nemas ku komu ist?
Filip TT, to je dilema.
Ci ist a vediet, ze som blizko, alebo zostat tu zase sama. Neviem, co je cesta mensieho zla.
Dakujem. Musim byt statocna.
Lebo chcem byt stastna. Moc. A nezobudzat sa stale sama a ani s niekym, kto prve co po otvoreni oci urobi je, ze pise sms zene..
Na vikend pojdes domov?
Super, si statočná :)Fandím ti :)
Dala som to. A uz som na ceste, takze sa nebudem vracat niekde, kde sa len trpi...