Ahojte. Po dvoch rokoch som sa prd 3 dnami prestala ozyvat mojmu zenatemu milencovi, ktoreho milujem. Lenze jto nikam nevedie, lebo on stale nevie kedy co a ako..a nie je to tak lahke ako si ja predstavujem. Musim si zamykat tel.do skrine, aby som mu nenapisala, lebo nutkanie hroza. Ako prezit tieto dni? :-((
Koniec mileneckemu vztahu
Som rada, že som sa nemýlila,no luciy naozaj ruky preč od neho. Nechcem ťa uraziť,ale myslím si, že pán si v krátkom období nájde za teba adekvátnu náhradu pre zábavku, len bude otázne, či zas natrafí na takú ako ty, teda pre neho bezproblémovú.
Mam 28 rokov.
Filip TT, presne toto aj mňa zaujíma, typujem, že už to nie je nejaká 20-25. Tipujem tak blízko 30, lebo tie rozumné dôvody, ktoré uvádza sú špecifické už pre zrelšiu ženu.
Človeku je to strašne ľúto v akej úlohe si vystupovala dva roky. Vyzeráš byť jemný, citový typ, musiš byť aj dobrá, zábavná, nekonfliktná spoločníčka, keď je s Tebou dobre štyri dni v izbe každý týždeň. Ty si stvorená pre niekoho, kto sa ti odovzdá celý a môžete vydržať spolu celý zbytok života.
Síce Ťa bolí srdce ale veci idú dobrým smerom. Koľko máš prosím rokov?
vecera sa neboj, vsetko prejde...mna pred casom chytali zachvaty po veceroch...raz som proste vybehla na ulici v natackach a satke a isla som isla do blba dokym som nestretla neznamu dvojicu ktora povedala cosi na com som sa musela zacat smiat...vytrhli ma z tranzu a zacala som vnimat nocny zivot aj klud a uvedomila si kolko krasneho sa deje a ze moja drama je len malickost a bude dobre, aj mne, ze je toho vela z coho sa da tesit a to cim som prechadzala ma urobilo len silnejsou...uvidis, ked to najhorsie prejdem budes na seba strasne hrda! to ti slubujem!
Dokazala. Lebo som bola naivna. A verila mu vsetky tie reci o tom, ako som zena jeho zivota, ako ma lubi a ako raz spolu budeme mat dieta a bude zit zivot aky vzdy zit tuzil, lebo ved doma ma peklo a nezela nikomu taku zenu, ako ma on. Potom som vypla srdce a zapojila aj trosku logiky a po spojeni vsetkych tych dristov a reality mi vyslo, ze zdaleka nic to nema spolocne s realitou. Ze doma mu je dobre. Ma pohodu, zazemie, manzelku, ktoru si vybral, maleho syna (hamba mi, ze som aspon nanho nebraa ohlad) a ked dostane chut na nieco nove, na dobrodruzstvoi, zabavu, smiech a to, ze som ho slovne aj spravanim do neba vynasala, ozve sa mne. Sme spolu a napriek tomu ,ze "strasne mna miluje", tak si zbali saky paky a odchadza za manzelkou..nasledne ich stretnem na ulici a on na mna ani ockom nekukne, vtedy mi srdce krvaca, zviera zaludok a fakt by som sa najradsej z toho povracala. A to uz neslo takto. Ja som si ho moc zelala pre seba, lebo som zamilovana (ano, aj do chrapuna), ale on mi jasne dal najavo, ze nie..ked doslo na lamanie chleba.. 2 roky ma takto drzal a vedel, ze uz nemam 18
luciy, tu nemáš čo ľutovať a vyrevúvať. Ja viem, ľahko sa to nám tu píše, ale konečne si sa prebrala z toho "sna", ty kokos, kašli na neho, je to obyčajný chrapúň, klamal tebe, klame ženu a bude klamať ďalšiu. Máš vôbec môj obdiv, že si s ním takto dokázala fungovať dva roky.Je to ukážkový egoista, chrapúň a zbabelec.
Hej, človek by reval s tebou.
man ide porazit, do coho som sa to dostala..
Moc sa bojim vecera :-(
To vyzerá, že vlastne nemáš skoro žiadne také normálne spomienky z toho vzťahu...
Inak oni by so ženou dosť komunikovali aj po rozvode. Naša známa, čo je rozvedená, musí skoro každý deň telefonovať so svojim bývalým, ktorého neznáša, lebo dcéru majú v striedavej starostlivosti. Stále riešia kde a kedy si ju predajú, aké úlohy má robiť do školy, potom krúžky, rodičovské, dokor, oslavy u kamarátok, furt majú niečo a to sa stále predbiehajú, kto urobí malej zaujímavejší program aby si ju udržali :)