Koniec mileneckemu vztahu

Príspevok v téme: Koniec mileneckemu vztahu
luciy

Ahojte. Po dvoch rokoch som sa prd 3 dnami prestala ozyvat mojmu zenatemu milencovi, ktoreho milujem. Lenze jto nikam nevedie, lebo on stale nevie kedy co a ako..a nie je to tak lahke ako si ja predstavujem. Musim si zamykat tel.do skrine, aby som mu nenapisala, lebo nutkanie hroza. Ako prezit tieto dni? :-((

Filip TT

Bolo by škoda, keby vyšla navnivoč. Uchovaj si ju, neboj sa milovať naplno ani po tomto sklamaní. Teraz už ale vieš, že najprv musíš rozoznať komu ju venuješ. Potom si už v tom...

Filip TT

Hej, všetky tie obety, ktoré si bola ochotná priniesť a ten nekritický obraz o ňom aký si mala, ukazujú, že sa do toho vkladáš naplno. Potom si to sklamanie odtrpíš. To je dobrá láska do manželstva na celý život.

Filip TT

Keby si bola moja znama a vedel by som o tom, dorazne by som Ti to vyhovaral. Mozno by Ta to bolo zachranilo. My mame v rodine jeden taky pripad, ale ineho druhu ako Tvoj a neviem ci mam volit tvrdy alebo makky postoj. Mam vycitky svedomia aj ked som tvrdy, aj ked som makky, aj ked nerobim nic.

luciy

Ja som strasne nahnevana nanho!!! Vdaka nemu sa hnevam na nu, na nevinnu.. ale to zase len preto, ze on mi vytvoril nejaky "fiktivny vztah", kde som ju brala ako tu, s ktorou mna podvadza. Mozno je to chore, ale je to tak. A strasne ma vytaca, ze ma klamal ake to ma doma tazke a ze taku zenu by neprial nikomu a nie raz som zazila, kedy mu blikla sprava od nej, kde stalo "ahoj moje :-* " alebo nieco podobne.. ked som sa na to spytala, tak vraj ona tak len obcas pise a on jej odpoveda v tom istom duchu, len aby mal pokoj..a vraj doma su ako dvaja cudzi..a tomuto som verila, som vobec normalna?!

Filip TT

Uz tym stavom v tom byte rozumiem lepse. Ano manzelku sa nehnevaj, keby ten rozvod bol, prezivala by tieto stavy ona. Toto by si hadam nepriala ani svojej sokyni :)

luciy

mne ho pripomina hlavne byt, kde byvam v BA, kde sme byvali spolu.. bojim sa tam vecer vratit a zas tam byt sama. Pred chvilou som mala taku svetlu chvilku a zase mi je na umretie. Len zatinam zuby.
Jedna jedina kamaratka o nas vedela a ta mu uverila spolu so mnou. Hovorila som jej asi o vsetkom a on to fakt hral dobre. Ale dokym som nanho netlacila. A to som dva roky drzala a cakala, co bude. Ved ked ma tak "miluje" snad bude chciet byt s milovanou..ale skocila som az po usi do sracky..pretoze on nikdy ani v myslienke od zeny nechcel odist (zase mam zlost aj na nu, boze, nesmiem :-( )

Filip TT

Luciy, počas toho vzťahu Ti ho kamarátky nevyhovárali? Nebola žiadna, čo by Ti predpovedala ako sa to skončí?