Ahojte. Po dvoch rokoch som sa prd 3 dnami prestala ozyvat mojmu zenatemu milencovi, ktoreho milujem. Lenze jto nikam nevedie, lebo on stale nevie kedy co a ako..a nie je to tak lahke ako si ja predstavujem. Musim si zamykat tel.do skrine, aby som mu nenapisala, lebo nutkanie hroza. Ako prezit tieto dni? :-((
Koniec mileneckemu vztahu
Super, našlo sa volačo! Chceš ísť na omšu, alebo len tak sedieť a rozprávať Bohu?
kostol - idem!
Pacientka si asi myslela, že je vážny prípad. :) Adela Banášová raz rozprávala, že po rozchode revala do rádia a hostia sa moderovali sami.
Som v koncoch s napadmi. Ja osobne by som isiel do kostola. Tam sa necitim sam, ani ked som sam.
Ist kamkolvek sama je podla mna blby napad. Mne to zas pripomenie ako som sama. Ja len fnukam, prepc :-(
Prave som to neustala a rozrevala sa pred pacientkou.
Alebo fitko?
Ist sama do kina je blby napad?
A kam mam ist? Prsi a uz tu nemam nikoho. Vsetci vypadli na vikend. Toto je jak za trest :-(
Tak nechod rovno na byt. Si to oddial.
Ja si v tejto chvili nie som ista. Mam slabu chvilku. Pocasie je depresivne, slahne ma.
Si tam uzavretá do všetkých spomienok - ty asi budeš musieť nakoniec zmeniť podnájom. Rozhodne si ale choď zabehať, dokážeš to?