Koniec mileneckemu vztahu

Príspevok v téme: Koniec mileneckemu vztahu
luciy

Ahojte. Po dvoch rokoch som sa prd 3 dnami prestala ozyvat mojmu zenatemu milencovi, ktoreho milujem. Lenze jto nikam nevedie, lebo on stale nevie kedy co a ako..a nie je to tak lahke ako si ja predstavujem. Musim si zamykat tel.do skrine, aby som mu nenapisala, lebo nutkanie hroza. Ako prezit tieto dni? :-((

anjelik *

Vy ste tu taká milá skupinka, tak sa na chvíľku votriem. Keďže mám dojem, že nejak tá vaša vzájomná podpora nenesie žiadúce výsledky a *pacientka* nám kolabuje. :o))
Predne, viera by pomohla, keby prinášala odpovede, čo, ako a prečo. Prečo taká neskutočná bolesť, keď sa vzťah naruší.
Lucka, prvé, čo si musíš uvedomiť, je, že keď si svojho priateľa stretla prvýkrát, to bolo aj poslednýkrát, keď si ho videla, aký skutočne je. Pri každom ďalšom pohľade si už viela svoju spomienku na neho. A tá už bola len a len tvoja, bol v nej kúsok teba. A tak, keď sa teraz pokúšaš oddeliť, v skutočnosti sa oddeľuješ sama od seba. Preto to tak bolí, lebo strácaš kus seba. A tak, keď už nechceš znovu a znovu trpieť, musíš si uvedomiť, že si to sama stvorila a teraz musíš zase začať tvoriť. Novú, príjemnejšiu spomienku. Nie hnev, nie nenávisť, ale postoj, v ktorom si spomenieš na to krásne, to príjemné, za to buď vďačná. Pretože nie každý to zažije, ver, že nie. A rovnako si uvedom, že to skončilo a že ťa čaká niečo iné. Plus. Každým jedným pocitom hnevu a nenávisti si uvedom to, že tento pocit je v prvom momente v tebe a že si likviduješ vlastné telo a úplne zbytočne. Každý má svoje klady aj zápory. Aj ty, aj on. Váš vzťah bol len taký, na aký ste v danej situácii mali. Tak mu to odpusti, odpusti aj sebe, a konečne sa v tom prestaň rochniť. Si mladá, si, ešte stále, zdravá, tak tomu zamávaj na rozlúčku. A začni žiť už konečne aj niečo iné, nie túto patetickú etudu zhrdenej milenky. Nie je to vôbec na Oscara, skôr béčkový prepadák. ;o) Vždy, keď ťa prepadnú spomienky, tak radšej urob 10 drepov alebo vypi pohár vody. Po 15 návšteve záchoda alebo svalovici to vzdáš a začneš konečne myslieť aj na iné. :o))) Lebo uvedom si jedno, myšlienkami to začalo a iba myšlienkami to vieš ukončiť. Nie modlením, nie plačom, ale pokúšaním sa myslieť inak. Ako som raz čítala v jednej knihe, kde sa presne rovnako zaľúbila dievčina. Aká úľava to pre ňu bola, keď sa pozrela na mesiac a prvýkrát v živote tam nevidela aj jeho tvár. To ti prajem aj ja. :o) Odstúp trochu od seba a pozri sa na seba, ako na niekoho iného. Priala by si mu prežívať, čo prežívaš?? Asi nie. A sebe to predsa dopriavaš. Tak sa už spamätaj a maj sa konečne aj trochu rada. :o) Aby si to ale zvládla potrebuješ energiu a tú si ty vyplieskavaš plačom do vankúča. :o))) Tak kde ju chceš vziať? Ak chceš už písať, tak nech je tvoj ďalší príspevok o tom, čo najveselšie si v živote zažila. Najtrápnejšie..a podobne. Hlavne už nie o tom, že čo bolo. Bolo..a bolo to aj veľmi príjemné, ale muselo to skončiť, lebo chceš pre seba niečo iné. A tým to prosím uzavrime a dosť. :o)

Filip TT

Počasie by mali zrušiť.
Mládežnícka omša sa mi zdala dobrá vec pre Teba - plno mladých, hraje tam obvykle dobrá kapela chytľavé pesničky, kázeň je pre mladých...

luciy

Ja neviem, asi mi slnko horsie robi. Ked je pod mrakom sa lepsie zahrabe do postele a spi..aj cely den, noc. Ked je pekne, je to take, ze dokop sa k niecomu a funguj. A boli kazdy pohyb.

Bola som asi 20 min. Prijemne a pomohlo mi to nachvilu. Vecer som si dala tbl na spanie a do rana to odspala.